Widok

Krzysztof Cugowski z Zespołem Mistrzów

Krzysztof Cugowski z Zespołem Mistrzów Temat dostępny też na forum:
Krzysztof Cugowski, legendarny rockaman, współtwórca Budki Suflera, spełniony muzyk solowy. Ma na swoim koncie ponad 30 płyt, 300 utworów i niezliczoną ilość koncertów na polskich i zagranicznych scenach. 8 maja 2020 roku oddał w ręce słuchaczy wyjątkowy, podwójnie jubileuszowy album "50/70 Moje Najważniejsze". Ekskluzywne wydawnictwo składa się z płyty akustycznej z nowymi aranżacjami ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie oczy, to fotomontaż
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten głód sceny to prawdopodobnie tak samo jak u Maryli Rodowicz potrzeba kasy. Jak ktoś się przyzwyczaił do wystawnego życia to na emeryturze jest problem.
Pan Cugowski był w senacie marudził że to co tam się wyprawia go zniechęciło do bycia politykiem a za moment znowu kandydował tylko się nie dostał. Przeszedł na emeryturę i zostawił kolegów z zespołu a teraz okazuje się że jednak nie przeszedł. Trochę jak Kukiz tylko mniej ekstremalnie.
Podsumowując
Jeżeli widzę artystę z który w życiu robi dziwne rzeczy to nie czerpie przyjemności z jego występu.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 16

tvp powinno cię sponsorować

Z BS nie miałeś głodu sceny.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 18

Inne tematy z forum Rozrywka

IX Żeglarska Parada Świętojańska 2025 (4 odpowiedzi)

Już w sobotę, 28 czerwca 2025 roku, miłośnicy żeglarstwa i morskich tradycji będą mogli podziwiać...

Festyn z okazji 80-lecia Lechii Gdańsk (3 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkich kibiców i mieszkańców Gdańska na wyjątkowe święto Biało-Zielonej rodziny! Z...

WYBRZEŻE Gdańsk - Lokomotiv Daugavpils: Festyn Rodzinny przed meczem Półfinału Krajowej Ligi Żużlowej (4 odpowiedzi)

Tuż przed meczem Półfinału Krajowej Ligi Żużlowej Wybrzeże Gdańsk - Lokomotiv Daugavpils wraz z...

do góry