Widok

Krzysztof Cugowski z Zespołem Mistrzów

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Krzysztof Cugowski, legendarny rockaman, współtwórca Budki Suflera, spełniony muzyk solowy. Ma na swoim koncie ponad 30 płyt, 300 utworów i niezliczoną ilość koncertów na polskich i zagranicznych scenach. 8 maja 2020 roku oddał w ręce słuchaczy wyjątkowy, podwójnie jubileuszowy album "50/70 Moje Najważniejsze". Ekskluzywne wydawnictwo składa się z płyty akustycznej z nowymi aranżacjami ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tvp powinno cię sponsorować

Z BS nie miałeś głodu sceny.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ten głód sceny to prawdopodobnie tak samo jak u Maryli Rodowicz potrzeba kasy. Jak ktoś się przyzwyczaił do wystawnego życia to na emeryturze jest problem.
Pan Cugowski był w senacie marudził że to co tam się wyprawia go zniechęciło do bycia politykiem a za moment znowu kandydował tylko się nie dostał. Przeszedł na emeryturę i zostawił kolegów z zespołu a teraz okazuje się że jednak nie przeszedł. Trochę jak Kukiz tylko mniej ekstremalnie.
Podsumowując
Jeżeli widzę artystę z który w życiu robi dziwne rzeczy to nie czerpie przyjemności z jego występu.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 16

to nie oczy, to fotomontaż
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A będą z panem Cugowskim jego syny oba nieudolne?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 27

To co prezentuje Cugowski, to kompletna wiocha. Te kompozycje, to wstyd dla rocka.

Nie można tego spokojnie słuchać. Coś ty facet ze sobą zrobił??
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 29

Przy tak zdolnym i fenomenalnym artyście jak Tyto każdy jest nieudolny.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wkurza mnie to...

kiedy ktoś pisze, że pan Krzysztof zostawił kolegów z zespołu. Ludzie - byłam na wspaniałym pożegnalnym koncercie "Budki Suflera" w 2014 roku. To była ich decyzja - panowie kończymy. I co? Nie, jednak nie kończymy! Pan Krzysztof zaczął swoje solowe śpiewanie z innymi muzykami i dajcie mu spokój.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale to proste...

to "Budka Suflera" - jako zespół w 2014 roku pożegnała się z publicznością. A teraz co? Przepraszamy, że się pożegnaliśmy, bo jednak wracamy ... Śmieszne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

pan senator z PiS

nie dziekuję, pamiętam
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 14

A on nie na emeryturze artystycznej?

W ten sposób to młodzi nigdy nie dostaną swojej szansy...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

blondyn

ten blondyn tak wymiata na gitarze ze az lzej na duszy sie robi .A stary falszywy poniewaz R.Lipko chcial otworzyc maly biznesik i nazwac cos z budka Suflera a ten nie zgodzil sie ,viev VON
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko żal ze taka niska emerytura

tylko żal ze taka niska emerytura
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

bravo

Bravo za trafny komentarz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka prawda, z nimi nie chciał a teraz ma głód sceny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

On ale jak nie on.

Zdjęcie poprawione. Nie przeszkadza mu, że tak zostało poprawione jego zdjęcie, że robią z niego taką męską "lalę" . Przecież on tak nie wygląda.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wracaj do swojej pełoskiej kloaki. Tam twoje miejsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Samotny dom. Mega wykonanie.Pójdę na koncert.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krzysztof Cugowski z Zespołem Mistrzów

[lead]Krzysztof Cugowski, legendarny rockaman, współtwórca Budki Suflera, spełniony muzyk solowy. Ma na swoim koncie ponad 30 płyt, 300 utworów i niezliczoną ilość koncertów na polskich i zagranicznych scenach. 8 maja 2020 roku oddał w ręce słuchaczy wyjątkowy, podwójnie jubileuszowy album "50/70 Moje Najważniejsze". Ekskluzywne wydawnictwo składa się z płyty akustycznej z nowymi aranżacjami ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry