sorry ale nawet zapachu tej kuchni tam nie ma! tyle ma wspólnego z tajem co zdjęcia w menu. podano sajgonki z wieprzowiną. pierwszy kęs a tam sama kapusta w środku !!! pokazuję kelnerce że tu nie ma mięsa tylko kapustai to bez smaku. popatrzyła i mówi "no nie ma" po powrocie mówi że to jednak jest z mięsem ! jesz kiszoną kapustę a tam ci mówią że to jest z mięsem !!! no pierwszy raz jadłem sajgonki! nie wiem co bym dostał gdybym zamówił z warzywami? obierki z ziemniaków ? z sąsiedniego stolika jak wychodziłem następny klient kazał zabrać to co mu podali bo było niejadalne ! bez smaku ,bez zapachu. i jeszcze "wieprzowina z kapusty" nie wierzę że to robi ktoś z tajlandii . kuchnia to tragedia . nie oceniam obsługi choć wmawianie gościom że nie wiedzą co jedzą a kapusta to wieprzowina której wcześniej sama nie widziała jest irytujące. pierwszy i ostatni raz. ceny do wielkości porcji max 2. ja tam smaków azji nie zaznałem. nie polecam z całą stanowczością. azję znajdziecie na przymorzu i zaspie. to to niestety kpina.