Widok
Krzysztof - opinia
Jako firma działająca w branży nieruchomości mamy do czynienia z wieloma pośrednikami finansowymi. Wielu z nich robi wspaniałe wrażenie na starcie, mistrzów zapewnień i gwarancji jakości jest co nie miara, ale jeśli miałbym polecić kogoś z czystym sumieniem, tak, ażeby móc spać spokojnie, poleciłbym zespół Prime Banking.
Sposób w jaki przedstawiają zawiłości związane z załatwieniem, a później uruchomieniem kredytu jest bardzo przystępny nawet dla kogoś kto na co dzień nie zajmuje się kredytami hipotecznymi. Ponadto to co wyróżnia Prime Banking, jest informacja zwrotna i rzetelność w kontaktach. Na przestrzeni naszej już ponad rocznej współpracy, nie było sytuacji, gdzie doradca obiecał oddzwonić i .... nie oddzwonił (uwierzcie mi, że to standard nawet u doradców kredytowych). Zawsze mogę liczyć na to, że wiem, na jakim etapie jest kredyt, nie muszę się przypominać, jednym słowem, mam poczucie, że jestem w dobrych rękach.
Dziękuję za dotychczasową współpracę i liczę na więcej wspólnych transakcji!
Polecam,
Krzysztof Zalewski
Sposób w jaki przedstawiają zawiłości związane z załatwieniem, a później uruchomieniem kredytu jest bardzo przystępny nawet dla kogoś kto na co dzień nie zajmuje się kredytami hipotecznymi. Ponadto to co wyróżnia Prime Banking, jest informacja zwrotna i rzetelność w kontaktach. Na przestrzeni naszej już ponad rocznej współpracy, nie było sytuacji, gdzie doradca obiecał oddzwonić i .... nie oddzwonił (uwierzcie mi, że to standard nawet u doradców kredytowych). Zawsze mogę liczyć na to, że wiem, na jakim etapie jest kredyt, nie muszę się przypominać, jednym słowem, mam poczucie, że jestem w dobrych rękach.
Dziękuję za dotychczasową współpracę i liczę na więcej wspólnych transakcji!
Polecam,
Krzysztof Zalewski
Moja ocena
Prime Banking
kategoria: Kredyty i pożyczki
obsługa: 6
oferta: 6
pomoc merytoryczna: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6