Widok

Księżniczka Czardasza

Księżniczka czardasza Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Księżniczka Czardasza.
Zapraszamy na operetkę Księżniczka czardasza, która zaprezentowana zostanie na Scenie Teatralnej NOT w Gdańsku. Premiera odbędzie się 31 grudnia. Księżniczka czardasza bilety już dostępne.

Podczas spektaklu sylwestrowego i noworocznego w przerwie między aktami dla każdego widza przewidziana jest lampka szampana!

Czy miłość artystki Sylvy i węgierskiego księcia Edwina zakończy ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znowu w Teatrze Muzycznym :-)

To wspaniale, że ta "Księżniczka czardasza" zagości w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Wymarzone miejsce dla tej inscenizacji. Moi znajomi byli 11 listopada i idą znowu, również na "Zemstę nietoperza".
Trzy godziny wspaniałej zabawy, śpiewu, tańca komedii w rytmach walca i czardasza. Świetnie spędzony czas. Brawo dla Fundacji Kultura Teraz. pamiętajcie, że ta "Księżniczka czardasza" pojawiła się w Gdańsku, a teraz w Gdyni jako pierwsza. Powiem tylko, że już sama orkiestra na scenie i pani dyrygent za pulpitem, to przedstawienie samo w sobie. Warto zobaczyć. :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Księżniczka Czardasza 29.12

Bardzo ładna operetka ,świetny występ aktorów oraz muzyków.Serdecznie polecam Jedynym minusem jest odbiór odzieży,parasoli po spektaklu .Płaszcz otrzymałam bo był pod numerkiem ale parasolki mojej nie było bo każdy sobie wybierał i brał jak chciał.Przykro!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetny spektakl!

Niezwykły spektakl. Trzeba to zobaczyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super spektakl!!

Super spektakl idealny by wybrać się z koleżankami lub z mężem.
Polecam gorąco!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super spektakl

Warto iść
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cudowny spektakl!

Super spektakl. Lepszego spektaklu nie widziałam! Nie dziwię się że jest na drugim miejscu w rankingu. Dla starszych jak i dla młodszych! Polecam serdecznie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super spektakl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo fajny spektakl

Bardzo fajnie było polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Książniczka czardasza

Najlepszy spektakl na jakim byłem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

cudny spektakl!!!

Zabrałam wnuczki na spektakl i mimo początkowego opierania się wyszły z sali uśmiechnięte od ucha do ucha!
Niesamowita współpraca wszystkich artystów na scenie włącznie z Panią dyrygent i bardzo zgraną orkiestrą! Cudnie śpiewający artyści. Pragnę tutaj wyróżnić Panią,która śpiewała główną rolę. Gratulacje także dla Pani reżyser,która powalająco zagrała jedną z ról a także dla jej partnera scenicznego oraz nieziemsko przystojnego młodego żołnierza.

Czekamy na kolejny spektakl w Trójmieście. Wnuczki chcą zobaczyć jeszcze raz a ja mam zamiar zabrać rodzinę!!! pozdrawiam zofia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wielkie brawa !!!

Bardzo dziękuję, że mogliśmy całą rodziną po raz kolejny wziąć udział w tym fenomenalnym spektaklu. Uśmiech nie znikał z naszych twarzy a ręce bolały od bitych braw w rytm skocznych walców i czardaszy. Jeżeli ktoś się wybiera, to z całą pewnością nie będzie żałował a publiczność mimo woli sama podryguje, tupta i klaszcze. Artyści począwszy od zespołu tanecznego po samą Panią reżyser (i debiutującą aktorkę) oraz fantastycznych śpiewaków i orkiestrę z szałową Panią dyrygent tworzą świetny zgrany zespół, od którego nie można oderwać wzroku. Nastoletnia
córka słuchająca na co dzień ciężkiego rocka powiedziała, że operetka była ekstra. To był dobrze i przyjemnie spędzony czas i prawda, że scena w NOCie jest wyjątkowa. Polecamy. To świetnie wyreżyserowana operetka. Brawo !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Księżniczka Czardasza

to wspaniały spektakl, na którym na pewno nikt nie będzie się nudził. Spiew, taniec, zabawne dialogi, feria barw i emocji. W tym roku chętnie zasiądę z rodzinką na widowni po raz drugi i nie mogę się już doczekać tej radosnej i pozytywnej atmosfery zarówno na scenie jak i wśród rozbawionej publiczności. Polecam wszystkim z całego serca. Na pewno nie pożałujecie.

Księżniczka Czardasza

to gwarancja dobrej zabawy przez cały czas trwania spektaklu. Na tej operetce nie można się nudzić.
Swietnie wyreżyserowana, zagrana i wytańczona. Polecam każdemu z całego serca

Księżniczka Czardasza

Bardzo polecam, profesjonalne wykonanie, śmieszne teksty i humor.Doskonali soliści i cały artystyczny spektakl. Gratulacje. Pani dyrygent- kobieta wulkan- świetna!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

T&M

Spędzilismy z mężem cudowny wieczór. Pani dyrygent kobieta ogień i piękne głosy artystów. Czekamy na więcej :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Było super!

Zabawne teksty, świetna gra aktorska, super śpiew i muzyka oraz otoczka całego wydarzenia! Polecam każdemu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czaderska i zarąbista

Byłem, widziałem, wszyscy grają od serca, nawet dyrygentka. Dawno się tak dobrze nie bawiłem. Brawo!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super :)

Fajnie spędzony wieczór :). Naprawdę warto się wybrać!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warto

Warto się wybrać, byliśmy ze znajomymi wczoraj, polecam
Nikt nie żałował spędzonego w NOT wieczoru
Z koleżanką chcemy iść jeszcze raz :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kultura

Z miłości (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Z miłości . Tytuł oryginalny:Things We Do For Love Autor:Alan Ayckbourn...

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (14 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

do góry