Widok
Hej! Myślę, że AC to ciekawy rowerek do ednuro i delikatnego freeridu. A najciekawsze w tym biku to cena : ) ... teraz 3899. Piszesz, że jesteś na etapie zastanawiania się.... hmmm. Jeżeli chcesz śmigać po leśnych ścieżkach i może zaliczać maratony, to zapewne NRS (bądź inne lekkie ustrojstwo z zawieszeniem) lub sztywny rowerek. Jeżeli masz mało kasy i chcesz "pobawić"się na rowerku weź AC. Jeżeli chcesz się bardziej bawić... to Kona Stinky, Giant Faith ect...
nie napisales do czego ma byc ta rama to raz, a dwa są inne fule niż GIANT, jezeli 4-zawiasa chcesz to tylko z damperem ktory ma system anty-pedal, lub z ogniwem horsta (jak najmniej bujania). Jezeli nie bedziesz tego mial to po co Ci rama ktora "ugina" sie w tylu miejscach? Wiecej takich miejsc to po prostu wiecej miejsc w ktorych rama moze zlapac luzy;) Tez sie zastanawialem kiedys nad AC ale kupielem cos ciekawszego.
OBCY napisał(a):
> Ale Ty piszesz o AC z tego roku, a ja mam na myśli AC2 :-)
> Po leśnych również, górskich też, ale bez maratonów.
A co z planem aby w zimę przytrenować i... :>
Może kiedyś uda mi się Ciebie przekonać abyś zaczął się ścigać?:>
A odnośnie rowerków to u Zeba masz test NRS: http://mtb.x.wp.pl/mojrower.htm
> Ale Ty piszesz o AC z tego roku, a ja mam na myśli AC2 :-)
> Po leśnych również, górskich też, ale bez maratonów.
A co z planem aby w zimę przytrenować i... :>
Może kiedyś uda mi się Ciebie przekonać abyś zaczął się ścigać?:>
A odnośnie rowerków to u Zeba masz test NRS: http://mtb.x.wp.pl/mojrower.htm
pozdrawiam
Żywy
Żywy
OBCY napisał(a):
> Zastanawiam się nad zakupem ale najpierw chciałbym odbyć jazdę
> próbną. Jeśli masz taki to możemy się umówić gdzieś na krótki
> wspólny wypad. Będę wdzięczny.
>
> OBCY (Gdynia)
> obcy@prointer.pl
> GG:1205040
> tel. 509459007
>
>
Słuchaj ziomek ja mam AC i nie nażekam jest ok a jeśli nie jesteś zdecydowany co chcesz jężdzić to go maożęsz kupić. Ja staram sie śmigać lekki freeride i rama daje radę. Nie słuchaj tych co Ci móiwą, że to ramaka 4-ro zawiasowa niech się przyjżą to zobaczą bo kursu rozpoznawania prowadzić nie będę. Ramka jest dość sztywna da sie podjężdżać no i zjażdżać :) Rowerek jest z*******y jak dla mnie i jescze wytrzymuje moje 86 kg to mocny też jest!!!!!!
> Zastanawiam się nad zakupem ale najpierw chciałbym odbyć jazdę
> próbną. Jeśli masz taki to możemy się umówić gdzieś na krótki
> wspólny wypad. Będę wdzięczny.
>
> OBCY (Gdynia)
> obcy@prointer.pl
> GG:1205040
> tel. 509459007
>
>
Słuchaj ziomek ja mam AC i nie nażekam jest ok a jeśli nie jesteś zdecydowany co chcesz jężdzić to go maożęsz kupić. Ja staram sie śmigać lekki freeride i rama daje radę. Nie słuchaj tych co Ci móiwą, że to ramaka 4-ro zawiasowa niech się przyjżą to zobaczą bo kursu rozpoznawania prowadzić nie będę. Ramka jest dość sztywna da sie podjężdżać no i zjażdżać :) Rowerek jest z*******y jak dla mnie i jescze wytrzymuje moje 86 kg to mocny też jest!!!!!!