Widok

Kto ma internet z firmy WAVE Banino

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj dawno ktoś nie odkopał starego wątku. Znaczy chodzi o to, że w kablu jest tylko fast ethernet a nie gigabit? Zgłaszaliście problem bezpośrednio dostawcy? Kiedy ostatnio? Wiecie że jest pandemia, w szkołach nauka zdalna i chyba wszyscy dostawcy Internetu mają pełne ręce roboty by nadążyć za rosnącym ruchem w sieci?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

amelek net to, porażka - 100 mb od anten tragedia !!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

amelek net to, porażka - 100 mb od anten tragedia !!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ostatnio tak

Mam od tygodnia u nich. Jak narazie w ciagu yygodnia rozlaczylo moze 2 razy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio w wave często gubi łącze i trzeba router zresetować .Ktoś ma może podobny problem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję za troskę, ale jestem już pod opieką dobrych specjalistów, którzy jak sądzę znają się na tym co robią lepiej niż anonim na forum. A jeśli są jakieś problemy z usługą - można dalej bić pianę na forum i robić osobiste wycieczki, a można zgłosić problem dołączając wynik certyfikowanego pomiaru narzędziem ze strony https://pro.speedtest.pl/ . Ta druga opcja bardziej pomoże w rozwiązaniu problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyczyny mogą być różne, trudno powiedzieć nie wiedząc gdzie dokładnie - ale to raczej nieliczne miejsca, nie cała sieć. Wyjścia w świat nie brakuje już od ponad roku, na dniach ruszy kolejne by tamta sytuacja (dotycząca wszystkich klientów) nigdy więcej się nie powtórzyła. Proszę o zgłoszenie na e-mail, dołączając wynik certyfikowanego pomiaru narzędziem ze strony https://pro.speedtest.pl/ . Na maszcie jest kilka różnych systemów radiowych, sektory są też w różnych kierunkach, sama odległość nic nie mówi.

P.Marku pan jest bardzo chorym człowiekiem .Mam nadzieje że pan to wie. Co pan bierze, albo niech pan odstawi ,a jak nie pomoze
to zwiekszy dawke, a napewno zmieni lekarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ping 1400 pobieranie 1.Mb/s w porywach 3 .Odległość od masztu 1km.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego?

Bo Amelek to żart .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

W domu mam internet znanej sieci a w pracy od Intelligent Technologies i jest ogromna różnica. Ten od Intelligent Technologies po prostu nieźle śmiga, nie zacina się, nie traci łączności. Pracuje się z nim świetnie. No i z tego co słyszałam w pracy to i cenowo oferta jest atrakcyjna. Ten mój domowy niestety ma swoje humory :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

No u mnie w firmie też sie sprawdza Intelligent Technologies, mega spoko opcje mają :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A post wysłany z Orange...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja to bym bardziej polecała internet od Intelligent Technologies. Przede wszystkim szybki , działa wszędzie, zasięg jest nieograniczony, więc rewelka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Poczytajcie jak się kłócą dzieciaki:

https://trzepak.pl/viewtopic.php?f=27&t=62371
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie podaje miasta to pewnie jest z Warszawy ten pół-inteligent
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Intelligent i tylko Intelligent , z żadnego dostawcy internet tak dobrze mi nie chodził jak od nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Banino

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry