Widok

Kto ma koperke?

Mam dzielke w Bojanie. Potrzebuję koparke zeby znalesc rure z woda, gdyz polozenie jej niedokladnie naniesiono na mapae geodezyjna.
Ktos zna kontakt z okolicy? Jaki koszt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Franek Grablowski
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Koparką to Ci z tej rury zrobią sito. Myślę że lepiej poszukać geodety oni są w stanie wykryć rurę swoimi przyrządami.
Koparka ostatnio kosztowała około 100zł za godzinę. A 2 lata wcześniej około 70zł. Teraz benzyna jest znowu nieco tańsza więc powinno być coś koło 90.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Maxikaz ... od kiedy do koparki wlewa się benzynę ???
I skąd masz taki cennik ??? Może świadczysz usługi takową koparką na benzynę za 90 zł/h ???

A Grablowski nie jest jedyny który ma koparkę ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli rura jest metalowa, to mogę pomóc, mam lokalizator urządzeń podziemnych, ale tylko metal ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem z czego jest rura tzn. czy metal czy PCV? Do jakiej glebokosci Twoj lokalizator wykrywa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do 6 metrów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może być na gaz, prąd a nawet ropę. Mnie to nie obchodzi - byleby zrobił koparkowy dobrze swoją robotę. Czepiasz się słówek. Jak pół roku temu facet krzyknął mi stówkę to się spytałem czemu przez niecałe dwa lata podrożało o prawie 50% a on mi na po prostu na to że paliwo zdrożało - nie wnikałem czy gaz, czy benzyna czy coś innego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
są jeszcze panowie Dampc i Freiberg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dziekuję za nazwiska. Ale gdzie tych Panow szukac (ulica; nr domu) lub kogo pytac o kontakt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kłania się Tobie poprawna polszczyzna drogi Maxikaz...A Pan " koparkowy" to inaczej operator koparki, który wykonuje usługi. Dziękuję za uwagę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
http://www.el-kop.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zadzwon do Franka Grablowskiego,on kladzie kanalizacje i robi wszystkie roboty ziemne.Bedziesz wiedzial wszystko tez cene.tel. 603 642 014
jak nie podejdzie zawsze mozesz innego wziasc.u mnie robil i bylem bardzo zadowolony.to zadna reklama ,jest w tych sprawach dobry
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
Polecam pana Piotra-jest tani. Kontakt 511-175-234.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
tak samo polecam Pana Piotra S.! sam korzystałem niedawno i na pewno ma taniej niż Grablewski!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Też polecam Pana Piotra, bo Pan Franek jest droższy z tego co wiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
jakosc idzie z cena,drogi nie moge powiedziec.zadzwonic,porozmawiac i napisac na forum kto jednak spelnil oczekiwania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
,,jakość idzie z ceną", dobre. Czym różni się tanie kopanie koparką a drogie kopanie, oczywiście prócz ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
kopac a kopac,mozna tez tak powiedziec.Grablowski ma bardzo dobrego operatora,moge tylko polecic,a do drogich juz sie tez nie zalicza, za duza konkurencja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ten droższy robi to z większą gracją :-)
A tak na serio to ten tańszy może tą samą robotę, co pierwszy robi w godzinę, zrobić w półtora i nie będzie wcale tańszy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadza sie,juz tyle nazwisk padlo wiec tylko zadzwonic i dogadac sie, jesli to problem wziasc lopate i samemu kopac.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

do góry