Widok

Kto posprząta?

To kto posprząta te śmieci po fajerwerkach puste butelki i inne śmieci po Waszej zabawie sylwestrowej, hę?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak zwykle krasnoludki. Dlatego powinno być jedno takie miejsce gdzie się strzela i potem sprząta a nie po całym osiedlu latają kartony i kijki a w ogródkach tekturowe kółka. Za zasmiecanie jakis mandat chyba jest hę. ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak będzie park vis a vis szkoły to można tam strzelać !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ci co brudzą nie czytają forum bo nie są z osiedla :( w gości przyjeżdżają śmiecą rzygaja i jadą do siebie na wieś dalej syfic. Ciekawe kto ich powstrzyma. ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mam pytanie
Kto posprząta trawniki na wiosnę, bo wszędzie pełno g...n po psach i porozrzucanych papierów.
Na chodnikach też ślady po wycieranych butach gdy ktoś nie zauważył i wszedł w "niespodziankę"
Na innych osiedlach widziałam już ekipy sprzątające
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może Rada Dzielnicy Kokoszki "poprosi" właściwe służby. Proszę iść na spacer ulicą Jaśminowy Stok do ekranu dźwiękochłonnego na Kartuską. Iść, a nie jechać samochodem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może opowiedz. Poco mamy chodzić tam?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry