Widok

Kto wytłumaczy ten fenomen?

Czy ktoś mi wytłumaczy ten fenomen? Po co ludzie jadą tramwajem elektryczna hulajnogą albo rowerem? Jechałem tramwajem i dziewczyna z elektryczną hulajnogą zajęła miejsce dla niepełnosprawnych potem wjechał pan na wózku inwalidzkim to musiała tą hulajnoge przesunąć i wszędzie się walała pod nogami, na następnym przystanku pcha się do tramwaju chłopak z rowerem.. po co wy ludzie idziecie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz jest taka moda bierze się rower i stój nogę wchodzi się do tramwaju i autobusu żeby wyprowadzić na spacer no przecież nie będę na tym jeździł kiedyś nie do pomyślenia a teraz normalne
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 18

Czasem trzeba

Hulajnoga może się rozładować lub zepsuć, rower też. Wiele osób dojeżdża tramwajem do określonego i tzw. ostatni kilometr pokonują rowerem lub właśnie hulajnogą. Co do roweru to zawsze mógł się człowiek po prostu zmęczyć, kontuzjować.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja nie wiem, po co pchają się do tramwaju czy autobusu matki z dzieckiem w wózku.

Matka ma nogi, wózek koła - można pchać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z tego co wiem, to jak rower elektryczny się rozładuje, to wciąż można nim jechać pedałując, a rozlosowaną hulajnogę też można napędzać... hulając nogą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mihau czekam z kwiatami pod bazą

Rajstopa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkam w Gdyni, chciałbym pojeździć sobie po wyspie Sobieszewskiej. Wchodzę w SKM, wysiadam w GDA, a potem musiałbym przejechać dodatkowe 15km + 1h w każdą ze stron, gdzie jeszcze nie mam zrobionej kondycji na lato. Jeżeli do autobusu jest możliwość wsadzenia roweru, to czemu nie?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

serio masz tak mało wyobraźni czy sobie jaja robisz?

pytam poważnie, nie jesteś w stanie wymyśleć ani jednego przypadku, kiedy ktoś z rowerem/hulajnogą potrzebuje również skorzystać z transportu publicznego?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bo jadą zrobić selfies na insta a wracają autobusem /tramwajem żeby się nie meczyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja widziałem. Że Rozpedi w Fiacie czeka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czasem po prostu

sprzęt wymaga naprawy i się go wiezie w komunikacji jak się nie ma samochodu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wg regulaminu

Nie mozna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jak w aucie skończy się paliwo

to można pchać, taka sama logika 0 IQ osobnika
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1