Widok

Który wybrać rower...?

Witam. Przymierzam sie do zakupu nowego roweru...tylko teraz ktory pomóżcie z wyborem.Dziekuje.Pozdrawiam.

http://www.allegro.pl/item173663420_author_solution_06_super_cena_gratis_oswietlenie.html

http://www.cyclosport.use.pl/product_info.php?products_id=80&osCsid=0576889c9437aad4cb1477168ec74b95
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszytkich. Dzisiaj dokonałem zakupu:) Wybralem Birie ale z przerzutkami Alivio. Jutro bede testowac:) dziekuje za wypowiedzi...Pozdrawiam.
minimum calosc na alivio
Ja też doradzam dołożyć te 200zł do EVO, lub jeśli podoba się Tobie Biria, to Kupić model ULTIMATE. Jest kilka złotych droższy od EVO, ale za to jest CAŁY na Alivio! Sam posiadam wzmiankowanego ULTIMATE'a i jestem z niego bardzo zadowolony :) Jeździ super, a wygląda jeszcze lepiej :D
Zajrzyj do Cyclo w Gdyni koło hali. Mają m.in. Authory i zagadaj z Łukaszem.
heh i teraz zdania zaczynaja sie podzielac...;/ osobiscie bardziej przemawia do mnie biria choc tak naprawde jestem zielony w tym temacie:) dlatego poczekam moze ktos sie jeszcze wypowie...ale unibike tez wezme pod uwage...Pozdrawiam
araphoo napisał(a):

> Witam. z tej dwojki zdecydowanie lepszym wyborem jest biria.
> sam uzywam tej marki i jestem z niej w zupelnosci zadowolony. w
> dodatku nie przeplacasz, a osprzet masz lepszy niz w tym
> pierwszym;) pozdrawiam.

Patrząc po osprzęcie to raczej bralbym Authora... (zwlaszcza ta korba w Birii do mnie nie przemawia :-)

Co nie przeszkadza temu, ze jedynym oczywistym wyborem przy tych funduszach jest wzmiankowany Unibike Evo ;-) Nie zastanawiać się, odłożyć piwo i inne używki na jakiś czas i dozbierać do tych 1350pln ;-)

pzodr
albo doloz 200plnow do unibike evolution i masz generalnie rower, ktory ma osprzet super jak na ta cene
Witam. z tej dwojki zdecydowanie lepszym wyborem jest biria. sam uzywam tej marki i jestem z niej w zupelnosci zadowolony. w dodatku nie przeplacasz, a osprzet masz lepszy niz w tym pierwszym;) pozdrawiam.

Inne tematy z forum Rowery

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...

do góry