Widok

Ktoś ukradł auto i porzucił

Lesie.....dzwoniłem na policję to niestety nie ich rejon....a jak będą mieli czas to ktoś podjedzie....
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na zdj widoczne pudelko po podzielnikach co
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strasznie się robi

Anarchia się robi, policja nie ma czasu zająć się kradzionymi autami, bo strajkuje, albo biurokrację odwala.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze trzeba sie rozejrzeć w okolicy i właściciel sie znajdzie. Mzoze akurat bawi sie z kims w chowanego i wygrywa. Schowal sie pod ziemie albo na galezi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Parking leśny?

Następne miejsce zaśmiecone przez blachosmrody!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skąd wiem??? A stąd że podjechałem na parking

Leśny k.szpitala i od 7 rana stoi z otwartymi drzwiami i pootwieranymi paczkami na zewnątrz oraz w środku.... Ktoś myślał pewnie że to kurier i się wzbogacą na fantach...a tu taki chu....j
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś jak ukradli mi rower, to oprócz tego, że zgłosiłem sprawę na policję to również działałem na swoją rękę. Jak poszedłem na policje zgłosić informację, że ktoś widział mój rower w skm, to policja się oburzyła, że robię coś sam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Park orunski? Ostatnio identiko stał szrot
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Identycznym autem na rej RZ dalej nie pamiętam jeździł chłop wymieniać podzielniki na Chełmie.
Ogólnie strasznie mało przyjemny człowiek...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skad pewnosc ze jest kradziony ? Tak czy inaczej postawa policji ze nie ich rejon jest żenująca. Podajesz na tacy potencjalnie odnaleziony samochód to tez zle. Ale jakby powiedziec ze obok siedzi babulinka i sprzedaje pietruszke to by 2 radiowozy na pelnej i izba skarbowa przyjechali.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zepsuł się Januszowi więc porzucił
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

"Nie ich rejon" Milicja pełną gębą.

Jak złapią (żartuję) złodzieja, to on też powinien powiedzieć --- puśćcie mnie, to nie mój rejon, łapcie złodziei ze swojego rejonu.
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze wydzial komunikacji? Niech sprawdza po nr
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry