Widok

Kucharze pomagają Tomkowi Jakubiakowi

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Dołącz do wyjątkowej kolacji charytatywnej i wesprzyj Tomka Jakubiaka w jego walce o zdrowie! Tego wieczoru gwiazdy kulinariów i show-biznesu połączą siły, aby pomóc Tomkowi Jakubiakowi, kucharzowi i jurorowi programu "MasterChef", który zmaga się z rzadkim nowotworem. Tomek przez lata inicjował wiele akcji charytatywnych, zawsze gotów do niesienia pomocy innym. Teraz to my mamy szansę ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena biletu tylko dla VIP-ów i nowobogackich

Nie lepiej wziąć mniej, a więcej ludzi przyjdzie? Może to na tym polega, że cena ma być zaporowa...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 18

a za co ma się

leczyć zwykły człowiek, nie celebryta?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cena nie dla zwykłego Kowalskiego

Szkoda!! też poszłabym z wielką ochotą ale cena powala
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 1

szkoda chciałam isc z mężem trochę wesprzeć ,ale nie stać nas na takie wsparcie.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie 499 zł...kogo na to stać? Może tych prowadzących ale nie nas, nie pracujących w tv.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

myślę ze każdego kto pracuje . chyba ze jesteś obibokiem i zarabiasz 3tys to rozumiem frustracje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Tuman jesteś do potęgi i latasz w orbicie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Życzę wszystkiego dobrego dla pana Jakubiaka, jednak uważam, że skoro zbiera pieniądze na leczenie, wypadałoby określić jaki to ,,rzadki" rak.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ten człowiek ma bardzo miłą i życzliwą aparycję

Ale strasznie przeszkadza mi fakt, że obraca się w sferach, dla których tysiąc w tą czy w tą stronę to marne grosze. Jeżdżą drogimi furami, mają chaty za miliony, torebki i inne badziewia. Ale jak wesprzeć celebrytę - to do gawiedzi... Niech plebs rzuca pieniędzmi, a oni przy okazji pocelebrytują...
Giza i Ruciński - baaardzo się dziwię. Gdyby zbierali na jakieś dziecko z biednej rodziny. Ale na celebrytę? Z celebrytami? Nie rozumiem.
"Moi drodzy, wraz z moimi bogatymi znajomymi przyszliśmy pozbierać od was pieniążki na innego jeszcze nie tak bogatego, ale majętnego kolegę, dla którego dieta nie miała znaczenia, aż do wykrycia raka układu pokarmowego."
Naprawdę nie potrafię pojąć tej mentalności. I niby pomagam ludziom, wrzucam do tych skrzynek, wspieram inektóre zbiórki i nadal nie potrafię wrzucić nawet 1 zł dla takiego środowiska...
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chora cena

Idąc z żoną i dzieckiem to jest kwota 1500zŁ.To jest niecała 1/3 pensji mojej żony.Charytatywnie to by było min.100zł od osoby,a jak kogoś stać daje więcej i chwała mu za to.Zdrowia Panie Tomaszu trzymam kciuki.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile ????

Wspierać można, ale nie za tyle pieniędzy :-(
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, nie, nie

a kto zwykłego Kowalskiego wspomoże?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

moja mam w tym roku zmarła na raka- za leczenie nic nie płaciliśmy

za wszystko płacił ZUS, nie dostaliśmy żadnego rachunku- za żadną z kilku operacji, za żadną chemię, za żadną radioterapię.
Trójmisto pl weźcie się zainteresujcie czemu na co tak na prawdę są zbierane pieniądze. W naszym kraju choroby nowotworowe są leczone i jeżeli jest się zarejestrowanym w ZUSie to leczenie się należy.
I teraz do tych co myślą, że zmarła, bo była źleleczona- moja mam z diagnozą żyła 3 lata. Przez ten czas co 3-4 tygodnie przyjmowała chemię i jak na nieuleczalnego raka to długo żyła, bo normalnie ludzi zawijają się do roku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo ten rak u tego pana,jest nieuleczalny w Polsce! Tylko zagranicą gdzie ceny są chore.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przesada

ja rozumiem,że wynajęcie "takiej" sali kosztuje ale? Na pewno są mniejsze i mniej kosztowne.Nie lepiej zrobić bardziej "kameralne' przyjecie i za to pewnie chętni zapłacą. Przypominam,ze już jest nadwyżka w kwestii zbiórki na leczenie. Cel szczytny, z przesada niestety
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry