Widok
Kucharze pomagają Tomkowi Jakubiakowi
[lead]Dołącz do wyjątkowej kolacji charytatywnej i wesprzyj Tomka Jakubiaka w jego walce o zdrowie! Tego wieczoru gwiazdy kulinariów i show-biznesu połączą siły, aby pomóc Tomkowi Jakubiakowi, kucharzowi i jurorowi programu "MasterChef", który zmaga się z rzadkim nowotworem. Tomek przez lata inicjował wiele akcji charytatywnych, zawsze gotów do niesienia pomocy innym. Teraz to my mamy szansę ...
więcej
więcej
Ten człowiek ma bardzo miłą i życzliwą aparycję
Ale strasznie przeszkadza mi fakt, że obraca się w sferach, dla których tysiąc w tą czy w tą stronę to marne grosze. Jeżdżą drogimi furami, mają chaty za miliony, torebki i inne badziewia. Ale jak wesprzeć celebrytę - to do gawiedzi... Niech plebs rzuca pieniędzmi, a oni przy okazji pocelebrytują...
Giza i Ruciński - baaardzo się dziwię. Gdyby zbierali na jakieś dziecko z biednej rodziny. Ale na celebrytę? Z celebrytami? Nie rozumiem.
"Moi drodzy, wraz z moimi bogatymi znajomymi przyszliśmy pozbierać od was pieniążki na innego jeszcze nie tak bogatego, ale majętnego kolegę, dla którego dieta nie miała znaczenia, aż do wykrycia raka układu pokarmowego."
Naprawdę nie potrafię pojąć tej mentalności. I niby pomagam ludziom, wrzucam do tych skrzynek, wspieram inektóre zbiórki i nadal nie potrafię wrzucić nawet 1 zł dla takiego środowiska...
Giza i Ruciński - baaardzo się dziwię. Gdyby zbierali na jakieś dziecko z biednej rodziny. Ale na celebrytę? Z celebrytami? Nie rozumiem.
"Moi drodzy, wraz z moimi bogatymi znajomymi przyszliśmy pozbierać od was pieniążki na innego jeszcze nie tak bogatego, ale majętnego kolegę, dla którego dieta nie miała znaczenia, aż do wykrycia raka układu pokarmowego."
Naprawdę nie potrafię pojąć tej mentalności. I niby pomagam ludziom, wrzucam do tych skrzynek, wspieram inektóre zbiórki i nadal nie potrafię wrzucić nawet 1 zł dla takiego środowiska...
moja mam w tym roku zmarła na raka- za leczenie nic nie płaciliśmy
za wszystko płacił ZUS, nie dostaliśmy żadnego rachunku- za żadną z kilku operacji, za żadną chemię, za żadną radioterapię.
Trójmisto pl weźcie się zainteresujcie czemu na co tak na prawdę są zbierane pieniądze. W naszym kraju choroby nowotworowe są leczone i jeżeli jest się zarejestrowanym w ZUSie to leczenie się należy.
I teraz do tych co myślą, że zmarła, bo była źleleczona- moja mam z diagnozą żyła 3 lata. Przez ten czas co 3-4 tygodnie przyjmowała chemię i jak na nieuleczalnego raka to długo żyła, bo normalnie ludzi zawijają się do roku.
Trójmisto pl weźcie się zainteresujcie czemu na co tak na prawdę są zbierane pieniądze. W naszym kraju choroby nowotworowe są leczone i jeżeli jest się zarejestrowanym w ZUSie to leczenie się należy.
I teraz do tych co myślą, że zmarła, bo była źleleczona- moja mam z diagnozą żyła 3 lata. Przez ten czas co 3-4 tygodnie przyjmowała chemię i jak na nieuleczalnego raka to długo żyła, bo normalnie ludzi zawijają się do roku.