Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolon klient - ocena Bardzo dziękuję za miłą obsługę oraz fachowe podejście do sprawy. Kuchnia nie...
~Zadowolon klient
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 grudnia 2023

Monika - opinia Z całego serca polecam firmę kuchnie Ge która , wykonała u nas meble do...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 sierpnia 2023

Michał - opinia wątek zamknięty Sprawdziłem, zamówiłem i teraz się cieszę kuchnią modułową tej firmy jest...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 8 grudnia 2022

Karol Stawrocki - opinia wątek zamknięty Zamówiliśmy z żoną kuchnię modułową około 1.5 miesiaca temu. Właśnie wczoraj...
~Karol Stawrocki
-

dodano: 29 października 2022

Mariusz - opinia wątek zamknięty Moje doświadczenie z tą firmą było przyjemnością. Zdecydowałem się na szafki...
~Mariusz
-

dodano: 18 października 2022

Ela - opinia wątek zamknięty opisze firmę jednym zdaniem. uczciwa i godna polecenia firma co w tych...
~Ela
-

dodano: 18 września 2022

Andrzej Suchecki - opinia wątek zamknięty Pierwsze co chciałbym zaznaczyć to to se jestem bardzo zadowolony z obsługi...
~Andrzej Suchecki
-

dodano: 3 lipca 2022

Marcin - opinia wątek zamknięty Podszedłem do tej firmy z dużym zaufaniem widząc pozytywne opinie w...
~Marcin
-

dodano: 1 lipca 2022

Liliana - opinia wątek zamknięty Kuchnia jest dla mnie najważniejszym pomieszczeniem w mieszkaniu. Bardzo...
~Liliana
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 maja 2022

Ewa - opinia wątek zamknięty Świetna i rzetelna Firma! Pani projektant bardzo profesjonalnie podchodzi do...
~Ewa
-

dodano: 5 maja 2022

Marek - opinia wątek zamknięty Kuchnia bardzo ładna i funkcjonalna. Dziewczyny bardzo miłe. Czas realizacji...
~Marek
-

dodano: 4 maja 2022

Dawid - opinia wątek zamknięty Naprawdę polecam. Z czystym sumieniem. Pani Kamila jest specjalistką w 100%...
~Dawid
-

dodano: 22 lipca 2021

Kasia - opinia wątek zamknięty Pięknie wykonana kuchnia, dokładnie taka jaką chciałam. Gorąco polecam
~Kasia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 4 września 2020

Alicja - opinia wątek zamknięty Projektant pomocny przedstawił różne możliwości zabudowy mebli kuchennych o...
~Alicja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 lutego 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry