Widok

Kuehne Nagel ul.Kontenerowa 21 Gdańsk Stogi

Czy ktoś z was tam pracuje lub pracował?
Wcześniej były opinie o kuehne nagel, ale już ich nie mogę znaleźć. Ciekawe czemu???????

Polecacie, czy nie. Jeśli nie to dlaczego.

Czy jest tam ciągła rotacja i czym spowodowana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, ja

Rotacji nie ma, wolnych etatow tez nie wiec raczej sie tam nie dostaniesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie może być rotacji, skoro dopiero co, zakończyli proces rekrutacji
do swojego stock'u przy Kontenerowej, w ramach PCLu obok DCT.
Praca 3zm., ale musisz (gdyby była rekrutacja, której wykluczyć nie można w przyszłosci, ale nie sądze, żeby w najbliższym czasie)
znać opgoramowanie magazynowe, i nie w ramach powszechnie stosowanego software'u, tylko specalistyczne, dedykowane logistyce magazynowo morskiej.
A HRowe działania były prowadzone w... lutym, bo w marcu przyjmowano ludzi, do oddziału Gdańsk.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co ma magazyn pepsi do logistyki morskiej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam pracuję na magazynie.Zależy na kogo startujesz,na magazynie jest rotacja pomimo tego,że niedawno ten magazyn otworzyli.Zatrudniają przez agencję.Z tego co się orientuję to stanowiska biurowe są obsadzone.Od 10tego jest rekrutacja na przedstawicieli handlowych.Na tym magazynie rotacja będzie zawsze ludzie przychodzą i odchodzą,pewnie nie tak to sobie wyobrażali,przed sezonem jest średnio ciężko ale idzie wytrzymać.Jeden minus tego to zarobki niskie,ale trzeba coś robić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hm ,"brygadziści" kapo obozowi,jedyne co robią to przechadzają sie wzdluz regałów noi na koniec zmiany zapewne lecą do norbercika,teraz pewnie do kogo innego.obiecali im chyba ze ktorys z nich zostanie kierownikiem haha noi chlopcy sie wczuli mocno(DOSTALISCIE JUZ OBYWATELSTWO NIEMIECKIE?).pamietam tego pajaca z czapeczką na glowie i barana na skuterze,speca od streczu.moze ktos wie co z nimi?praca ciezka dzieki super picklistom.a chlopaki tyrają tam za chyba 7 zł na godzine przez posredniaka.po 6h skladania kazali chlopakom zamiatać kurz i zrywac folie.NIE MA TO JAK PRACOWAĆ U NIEMCA,POZDRAWIAM TWÓRCÓW TEGO PROJEKTU,MAM NADZIEJE ZE SEZON WAM WYPADL TRAGICZNIE:) PIKUJEMY PIKUJEMY PANOWIE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
warto tam isc do pracy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie warto poczytaj opinie wszędzie ,w każdym magazynie KN jest tak samo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry