Widok

Kulawy cham z BOKSEREM zabija koty!!!

Własnie byłam świadkiem jak kulawy koleś z paskdudnym buldogiem z ul.Jaśminowy Stok ( mieszka tam gdzie lewiatan ) na chama specjalnie szczuł to bydlę na koty ( SASIADKI!!!) mam nawet zdjęcia !!!ledwo zwierzę zwiało..co za bydle!!w głowie się nie mieści.a ten sie rechotał i rozglądał dookoła czy nikt nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spuszcza tego wielkiego kundla specjalnie i strach w ogóle przejść .Sam jest niepełnosprawny i ma dziecko w wózku!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Straszne...
Brak słów....

Proponuję to zgłosić ( policja, straż miejska) tym bardziej że są zdjęcia.

A psiak tak naprawdę jest biedny z takim właścicielem.
A jeszcze jak jest w tym wszystkim dziecko...
Aż strach pomyśleć co może się stać.

Można jeszcze poprosić ANIMALS o interwencje,
pomagają.

Pozdrawiam,
powodzenia w rozwiązaniu sytuacji.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
a kogo to obchodzi.

Wyzywasz ludzi od bydlaków a wychwalasz koty.
Jesteś niemoralny i nienormalny.

Na ziemie odczłowieczona istoto amoralna.
Są kraje w których koty zjada się zarówno w postaci mielonej jak i nierozdrobnionej. Ale w tych krajach szanuje się ludzi.

Bezdomne koty powodują występowanie białych długich robaczków w gałkach ocznych dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Ok też nie przepadam za sytuacją, kiedy ktoś kupuje sobie kota i potem puszcza go samego na osiedla i ma wszystko w tzw. d...
Ale to samo jest z psiakami, tak samo jest z ptakami, które są dokarmiane a potem zanieczyszczają całe osiedla, ale nie tak to się załatwia.
NIE przez zabijanie, katowanie ich...
Jest straż miejska, schroniska, Animals...
Trzeba tylko ruszyć głową, jak się ją ma...

Proszę nie pisać, że te instytucje nie działają czy nie reagują, bo Sama wiele razy w różnych sprawach interweniowałam i działa.
Trzeba tylko chcieć.

I w takim podejściu dopiero jest człowieczeństwo, moralność itp.

To nie wina zwierząt, to tylko wina człowieka!Zawsze!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
samham weź się pitolnij w ten zakuty łeb.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Są też kraje, w których obrzeza się małe dziewczynki....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
SMACZNEGO !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wychwalam koty.
-samham Najpierw myśl, potem pisz! To jest niedopuszczalne, żeby ten ''Kulawy cham z BOKSEREM'' bezkarnie robił takie rzeczy i trzeba to natychmiast komuś zgłosć! PS. Po co wchodzisz na forum i wpisujesz ''koty'', skoro Cię nie obchodzą i być może ich nie nawidzisz? Ogarnij się. Jak można w ogóle pisać takie rzeczy?! Rąbnij się w łeb!
To ja też wiem już o kogo chodzi, wczoraj (23 października`12)ok. 19 tez byłem świadkiem takiego zdarzenia. Niepopuszczę, zgłaszam gdzie trzeba.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja osobiście ukatrupię każdego kota, którego złapię na sr*niu do piaskownicy - i co mi zrobisz?
Masz kota - wyprowadzaj na smyczy - biega luzem - nie miej pretensji, że pies biega luzem - proste??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co za bohater, wyprowadzam psa i kota luzem dziś o dziewiętnastej na jaśminowym stoku zapraszam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Karczemki

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry