Widok
brutalna zmiana rozkładu miejsc
Koncert rewelacja. Sama forma olśniewająca ale to, że większości jest zadowolonych to zasługa wyłącznie samego zespołu i artystów. To co tak poważna instytucja jak Filharmonia wymyśliła ze zmianą miejsc to jakaś kpina.
Miejsca za 110 zł wybieraliśmy specjalnie przez internet z planu widowni dostępnego przy zakupie biletu - zostały perfidnie zamienione na ostatni rząd gdzie siedzieliśmy wraz z ludźmi, którzy zapłacili 90 zł, Znajomi mieli siedzieć w przed ostatnim rzędzie - siedzieli w jakiejś niby loży oglądając koncert zza szyby. Kpina.. Sam Kult wraz z Kazikiem - Rewelacja. Organizacja - porażka
Miejsca za 110 zł wybieraliśmy specjalnie przez internet z planu widowni dostępnego przy zakupie biletu - zostały perfidnie zamienione na ostatni rząd gdzie siedzieliśmy wraz z ludźmi, którzy zapłacili 90 zł, Znajomi mieli siedzieć w przed ostatnim rzędzie - siedzieli w jakiejś niby loży oglądając koncert zza szyby. Kpina.. Sam Kult wraz z Kazikiem - Rewelacja. Organizacja - porażka
a ja rozumiem!
A ja akurat rozumiem, dlaczego biletyt są takie drogie. Unpluggted można zagrać tylko w miejscach przystosowanych do grania bez wzmocnienia, takich właśnie jak filharmonia. Niestety na scenie przenośnej by się to za bardzo nie udało, także przez formułę programu. Doliczcie jeszcze kasę dla instytucji, w której się to odbywa, dla muzyków sesyjnych ( graich więcej niż zazwyczaj) i już wychodzi, że 90 zł to wcale nie tak dużo. Myślcie trochę, zamiast bawić się w wizualizację ostatecznego krachu systemu korporacji.
Prośba
Już od miesiąca leżę z unieruchomioną nogą i sobie tak wymyśliłam, że jeśli bym zdobyła 2 bilety na KULT Unplugged dla siebie i kogoś kto mnie by dowiózł to bym sobie chętnie osłodziła ten miesiąc w łóżku... Jeśli ktoś nie może pójść i ma możliwość odsprzedania biletów to bardzo proszę o kontakt pod numerem telefonu: 502-153-555