Widok

Kult Unplugged

Kult Unplugged - dwa koncerty Temat dostępny też na forum:

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brutalna zmiana rozkładu miejsc

Koncert rewelacja. Sama forma olśniewająca ale to, że większości jest zadowolonych to zasługa wyłącznie samego zespołu i artystów. To co tak poważna instytucja jak Filharmonia wymyśliła ze zmianą miejsc to jakaś kpina.
Miejsca za 110 zł wybieraliśmy specjalnie przez internet z planu widowni dostępnego przy zakupie biletu - zostały perfidnie zamienione na ostatni rząd gdzie siedzieliśmy wraz z ludźmi, którzy zapłacili 90 zł, Znajomi mieli siedzieć w przed ostatnim rzędzie - siedzieli w jakiejś niby loży oglądając koncert zza szyby. Kpina.. Sam Kult wraz z Kazikiem - Rewelacja. Organizacja - porażka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
po telefonie do SMILE REPREZENT usłyszałam że jak miejsca mi nie odpowiadaja to moge sie nie fatygowac na koncert i je zwrocic odrazu. wiec cos czuje ze bedzie mila zadyma na koncercie patrząc na podejscie organizatorow.robia nas w jajo i maja to w nosie.

mogą sobie podawać co chcą. Ja kupiłem "przy scenie" i BĘDĘ PRZY SCENIE.

najwyżej zrobi się niezły burdelik na widowni....

jachu ty draniu

kręcisz z żonatym muchomorkiem???

tanio.......sranio

......w koncu ile bedzie za wino z KSU gral....tesh chlop musi zyc, a jak zaczyna zarabiac to wielkie ALE bo bilety drogie......a wydasz je i tak w ciagu dnia na dwie flaszki wodki.... bo wczesniej piles przeciez jabole nie??????
porazka

oszustwo

po co było kupowac bilety przy scenie jak w dniu koncertu podaja nowy plan widowni.oszustwo!!!!!tylko u nas tak mozna zrobic
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

17 kwietnia ide z moja piekna na bethovena ale to bedzie jazda jak w mechanicznej pomaranczy kubrika!

o ye! kocham symfonie na zywo!

no to fajnie macie dzieciaki mozecie sobie posluchac kultowa kapele!

a ja musze sluzyc u zyda za 675 dollarow na tydzien!

jednak to jest KULT - to mówi samo za siebie. Uważam, że warto zapłacić więcej aby brać udział w takim wydarzeniu.

Do weryfikacji

W poniedziałek ok. 16.00 był jeszcze jeden bilet w biurze "Pegaz" 58 621 96 04 za 130 zł, ale to tak dawno, że może być nieaktualne, należałoby jednak to sprawdzić . Powodzenia!

nieaktualne

1 bilet so sprzedania

Witam,
mam jeden bilet do sprzedania na poniedziałkowy koncert - sektor C, rząd 5, 130 PLN. nr tel 796 07 08 03

a ja rozumiem!

A ja akurat rozumiem, dlaczego biletyt są takie drogie. Unpluggted można zagrać tylko w miejscach przystosowanych do grania bez wzmocnienia, takich właśnie jak filharmonia. Niestety na scenie przenośnej by się to za bardzo nie udało, także przez formułę programu. Doliczcie jeszcze kasę dla instytucji, w której się to odbywa, dla muzyków sesyjnych ( graich więcej niż zazwyczaj) i już wychodzi, że 90 zł to wcale nie tak dużo. Myślcie trochę, zamiast bawić się w wizualizację ostatecznego krachu systemu korporacji.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZAMIENIĘ BILETY NA KONCERT KULTU Z WTORKU NA PONIEDZIALEK

KONTAKT 510151713 LUB 503093931 ZAMIANA Z 18.01.WTOREK NA 17.01 PONIEDZIALEK

dot. prośby

Ten zapisek powyżej jest już nieaktualny :-)))

Prośba

Już od miesiąca leżę z unieruchomioną nogą i sobie tak wymyśliłam, że jeśli bym zdobyła 2 bilety na KULT Unplugged dla siebie i kogoś kto mnie by dowiózł to bym sobie chętnie osłodziła ten miesiąc w łóżku... Jeśli ktoś nie może pójść i ma możliwość odsprzedania biletów to bardzo proszę o kontakt pod numerem telefonu: 502-153-555

Kazik zawsze wyglądał jak menel...

i cały czas ma to gdzieś jak wygląda.
Może niektóre piosenki interpretuje z wiekiem inaczej, ale cały czas to Kazik!

Kult

Mam płytkę w samochodzie i jest super :)))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ej ty...

...bo wyku...ię z laczka i poprawię z kopyta

To jakimś cudem mi się udało :) Przed chwilą kliknęłam dwa na 17 stycznia na ticketpro. Wydaje się, że były ostatnie.

Inne tematy z forum Rozrywka

Stop imigracji (25 odpowiedzi)

Konfederacja organizuje 19 lipca w Gdańsku protest "Stop imigracji". "Chcemy żyć bezpiecznie!...

Wielkie Otwarcie Wystawy Kosmopark (41 odpowiedzi)

Gdynia, 16 lutego 2025 roku - Expo Group ogłasza start jednej z najbardziej ekscytujących wystaw...

II Morskie Opowieści - koncerty szantowe w Sopocie (3 odpowiedzi)

Ahoj! Tegoroczne lato wybrzmi żeglarską nutą. Od 26 czerwca do 28 sierpnia, w każdy czwartkowy...

do góry