Widok

Kult Unplugged - dwa koncerty

Kult Unplugged - dwa koncerty Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Kult Unplugged - dwa koncerty, 17 stycznia 2011 - 18 stycznia 2011 godz. 20.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

biler

gdzie mozna kupic bilet
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 22

CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM, OŚLE

jak wyzej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

typowy fan

sie odezwal
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ticketpro.pl w internecie

tam juz ruszyła dzisiaj sprzedaz i jak widze bilety ciesza sie powodzeniem...wlasnie przed chwila zakupilem dla siebie i znajomych:) szybko, sprawnie i to mi sie podoba

Np. w empiku

Ale miejsc to raczej juz nie ma - chyba że za sceną> Jak kupowałem przed wigilią to były już ostatki...

trochę macie schrzaniony link smile reprezent. http://htttp:// ... ?
pzdr ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak tanio?

to nie ide!
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 8

cytując klasyka - wszyscy artyści to prostytutki

oj kaziu, ciemny lud kupi bilety i pójdzie, dla mnie skończyłeś się po buldogu lub gdzieś przy el-dupach
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dla mnie...

...gdzieś przy Salon Recreativo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

A dla mnie

gdzieś na Porozumieniu Ponad Podziałami oi !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tanio.......sranio

......w koncu ile bedzie za wino z KSU gral....tesh chlop musi zyc, a jak zaczyna zarabiac to wielkie ALE bo bilety drogie......a wydasz je i tak w ciagu dnia na dwie flaszki wodki.... bo wczesniej piles przeciez jabole nie??????
porazka

kurcze frak

bilet kupisz w empiku torbo!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak się ogarną

nie wiem ile razy byłem np. w GB i nie dało rady kupić, bo cośtam się zawiesiło, a bo tegotam nie ma, a to ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bilety do kupienia...

od dzisiaj na stronie ticketpro.pl. powodzenia, ja juz kupilem przed chwila...:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale ceny! kult ma studentów w głębokim poważaniu bo lubi kasę

A kazol nie odbiera nagród innych niż finansowe
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 26
to jego zawód cieciu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

ty się nie użalaj nad sobą i nad innymi pseudo biednymi studentami tylko się weź do roboty leniu!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

popieram

Studenci zas*ane darmozjady. Do roboty. Dodam, że sam jestem studentem, ale zarabiam i nie stękam na każdym kroku, o zniżki, np. astronomiczne 5-10%.

wypowiedź zmoderowana ( 2011-01-04 13:54:02)

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

kazikowy

słuchaj gostek to jest unplugged w inej odslonie w filharmonii scena na srodku to wszystko kosztuje, kazelot mogłby juz wogóle nie grac stac go na nic nierobienie, tu nie chodzi o kase baranie:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ogladalem na emtiwi anplagt kultu...

....no i coz zenada kompletna panowie sie zestarzali bardzo brzydko a niby punkowy niezalezny zespol wali komercha na 100 km a kazika mam chyba w dupie i caly czas czuje zemnie gniecie i gniecie
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 56

te same odczucia

jakby sie meczyli
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

odpowiedź

Opinia została zablokowana przez moderatora

żydusy

a kazik to żyd z żyda jak każdy prawdziwy polak, który do czegoś doszedł w tym kraju.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Sam się zmęczyłeś i zestarzałeś buraku

, bo marudzisz jak stara torba :-)

Nie podoba się to trzym ryj, nie płacz nam tutaj i nie idź na koncert. Im mniej takich joysticków jak tY tym fajniejszy wieczór się zapowiada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

wywies sie sam lisciu

po prostu pelen zwis....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

kult to popłuczyny po KULCIE

kult to popłuczyny po KULCIE, każda nowa płyta jest tym samym co już wszyscy znają. do roboty mości kaziku
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

?

Dobrze, że zespół pokazuje się w innej formie dla swojej rzeszy fanów.
I jasne że bierze za to pieniądze, bo jest to ich jedyny dochód, a sprzedaje duży dorobek artystyczny, który dodatkowo musiał opracować, dobrać kawałki, zaprosić innych artystów...
Obejrzenie DVD z koncertu jeszcze bardziej zachęciło mnie, by iść na ten koncert, bo KULT zrobił naprawdę fajną robotę przygotowując się w tej formie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

fajnie że za bilet na koncert zagranicznej "gwiazdy " zapłacimy mniej....
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

dokładnie!

na Katy Perry wydałem 107 zł, a teraz mam wydać 130 na coś, co moge obejrzeć w całosci na MTV... żenada.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Katy Perry .... O.o

z czym (szczym) do ludzi?

A na Lady Gaga byłeś ?? :D
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

to lepiej idź jeszcze raz na Katy Perry :) a na KULT się nie pojawiaj..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

a czym się różni zagraniczna "gwiazda" od prawdziwej polskiej perełki ćwoku??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja na koncert ide, ale nie oszukujmy sie bo cena trochę zaporowa jak za 2h grania....przecież cena prądu odpada wiec powinno być taniej:P

wypowiedź zmoderowana ( 2010-12-26 21:42:39)

popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

irytujecie mnie

co to za minusowanie!
Kult nie jest pierwszym zespolem grającym bez prądu a na całą reszte Comy i inne toście tak nie marudzili a ceny były takie same albo i lepsze! filharmonia po prostu kosztuje wiecej niż stara dziura w stoczni i tyle. poza tym jesli zespowy powstałe 10 lat temu robia koncerty za 30- 35 zł to Kult może za 45 na normalnej trasie i przestańcie sie sapać. nosz kurde. jedyny tak znany zespół, na prawde chcielibyscie zeby zeszli na psy i grali po 15 pln? a, i nie tylko studentami świat żyje- mogą isc do pracy albo mikołaja poprosic jak im zależy. chociaż sama jeszcze nei mam pieniedzy, to nie chciałabym isc na Kult jak na metropolie za piątaka gdzie pełno przypadkowców.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

co nie zmienia faktu iż....

to najdroższy koncertowy zespół w zespół polski

jednak to jest KULT - to mówi samo za siebie. Uważam, że warto zapłacić więcej aby brać udział w takim wydarzeniu.

rozwiązanie jest proste

Chcesz, masz szmal, idziesz i w odwrotnym kierunku nie masz szmalu, nie chcesz lub chcesz ale pierwsze wyklucza, nie idziesz. Nie można mieć wszystkiego.

Po co biadolić?
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 9

po to zeby

sie jeden i drugi opamietal.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

i tak

ludzie ściągają z internetu, to co tu marudzić? Tak się zarabia na muzyce. Koncerty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

są swietni

byłem w gdyni, wybralbym się drugi raz, ale akurat wtedy nie mogę. Szkoda :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 13

w Gdyni była porażka

nie żeby źle grali, nawet ten support wypadł jakoś, jednak miejsce wybitnie nie na takie imprezy. A pamiętacie koncerty w Kwadracie? A CSG? Też fajne miejsce.
Pamiętam jeszcze koncert w hali Olivia - też nie było rewelacji.
Starzeją się? A kto nie? Od lat chodzę na ich koncerty i mam nadzieję, że jeszcze trochę pograją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co wy myślicie że bilety będą po 20 zł??? sala duża nie jest, opłacenie jej też mało nie kosztuje, kazik sam śpiewać też nie śpiewa. A że katy perry śpiewa za 100 zł to nie ma co ukrywać jest przegięcie.... wielka mi artystka...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

za 18 i 25 pojde

nawet na ten kult. chociaz pewnie nie warto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

!!!!!

CZY SĄ BILTEY PO 200 zl ???? Bo 130 to za mało. A może od razu Kazik dowal po 300. Szmalojebcy !!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 19

!!!

jak ci sie nie podoba to idz sobiena kombii,bedziesz mial wieksze przezycia bojkocie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

ŻYDOKOMUNA

a kazik STASZEWSKI to żyd z żyda jak każdy prawdziwy polak, który do czegoś doszedł w tym kraju. CIEKAWE JAKIE JEGO PRAWDZIWE NAZWISKO JEST ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 23

CENY

majtki, bluzki, samochody, komputery, jedzenie - te rzeczy kosztują podobnie u nas, ja i na tzw. Zachodzie. Jedyne co jeszcze zostało u nas tansze to praca. Dlaczego bilet na wykonawcę z zagranicy może być droższy, niż na wykonawcę z Polski i ludzie to akceptują? Czy Polacy powinni uważać siebie za 4-razy gorszych, skoro na Zachodzie ludzie w podobnych zawodach zarabiaja 4 razy lepiej? Jakby np. angielski hydraulik przyjechał wam nagwintować rurę, to zapłacilibście mu bez zastanowienia 4 razy wiecej niż polskiemu?

Odrywając się od bezcelowej pogadanki o cenach biletów, skupmy sie może na ocenie zatysfakcji z koncertu, jakiej dostarcza nam dany wykonawca. Kult, to jeden z najlepszych polskich zespołów, jak dla mnie. Gdybym miał wydać np. 150 zł na Kult albo na Madonnę, wybrałbym Kult. Jedyne co mogę zarzucić Kultowi, to że już nie daje takiego czadu jak kilkanaście lat temu. Kazik trochę czasem marudzi i smęci. No cóż lata lecą. Myślę jednak, że jak się trafi na dobrą formę Kazika i zespołu, to endorfiny będą Was trzymały jeszcze tydzień po koncercie, a wspomnienia pozostaną na lata.

Co do formy unplugged, to te kawałki czasem brzmią jakoś tak bez prądu :)))
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co to za bzdury.. ciuchy są na zachodzie DUŻO tańsze - bywają tańsze w cenach nominalnych, a w cenach realnych (przy uwzględnieniu 3x wyższych zarobków realnie) to już w ogóle różnica jest kolosalna. Samochody i komputery? Sprzęt elektroniczny w UK jest dużo tańszy. Jedzenie to samo (ścierwo na zachodzie jest dużo tańsze, czekoladki, tyłek od tego rośnie.. mamy na szzęście jeszcze lepsze jedzenie, ale to się powoli zmienia.. też chłam wchodzi do supermarketów).

oj tam

Niektóre rzeczy sa tańsze, niektóre droższe, ale ogólnie na podobnym poziomie. Zależy na jaki "Zachód" trafisz. Nie polecam np. Norwegii, jeśli chodzi o ceny jedzenia :) Porównywanie w cenach realnych jest nieadekwatne. Sugerowałbym np. przewalutować wszystko do EURO i porównać nomnalnie. A jeśli wyjdzie Ci, że ceny u nas droższe, to i koncerty polskich artystów powinny być droższe niż importowanych, nieprawdaż?

Bilety na zagranicznego wykonawcę nie muszą być droższe, owszem...

...ale dochodzą jeszcze koszty transportu, które muszą zostać poniesione przy koncercie zagranicznego wykonawcy. Zatem logiczne rzecz biorąc, mają prawo być droższe. A bardzo często nie są, są na podobnym poziomie lub nawet niższe niż ceny biletów na widowiska z udziałem Kazimierza S., który wyżej wymienione koszty ponosi w znacznie niższej kwocie niż np. wykonawcy zza oceanu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

koszt dojazdu

Artysta zarabia m.in. koncertując. Jego menager umawia się na gażę za koncert, a ztego musi wykroić tyle, żeby starczyło na dojazd, pensję dla wykonawców itd. Jak śpiewał sam Kazimierz - wszyscy artyści to prostytutki (...) a gorsze sa tańsze, a lepsze sa droższe. To jak artysta dojeżdża na koncert, mnie jako widza nie interesuje. Interesuje mnie osiagnięcie jak największej satysfakcji z każdej wydanej złotówki (lepsza prostytutka zrobi to lepiej). Jeśli nie jestem skłonny kupić biletu za proponowaną cenę, tzn. że nie spodziewam się, że osiagnę wymaganą satysfakcję. Nie idę na koncert i nie marudzę.

cena biletu

czy jesteś skłonny zapłacić 150 zł za koncert nieznanej koreańskiej gwiazdy, tylko dlatego, że bilet ją drogo kosztował?

Nigdy nie wydam tylę kasy na taki gniot.

a raczej żadnej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

..

szkoda ci kasy to nie komentuj,torbo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Alice In Chains MTV Unpluged - tez super koncert, chociaż smutno jest gdy patrzy sie na wokalistę zniszczonego dragami, który niebawem umrze....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

bilety

ogloszenie pojawilo sie dopiero dzis i mozliwosc kupna biletow natomiast mozna bylo je dostac juz 2 tyg temu w empiku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja już też dawno kupiłem bilety

1 dzien przed oficjalna informacja o koncercie, 90zł za szt.Nie tak źle jak na miejsce i trasę warto warto warto. :) Pójdziesz na miasto na piwo to też 100 wydasz, więc nie biadolcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

chyba ze masz sponsora

to nie wydasz 100

Cos mi za dużo tego Kultu w 3mieście choć szanuje.

Choć nigdy nie byłem fanem kultu a Kazik zawsze wydawał mi sie otyłym, niedomytym i dukającym w wywiadach facetem należy sie mu to że może za taką kase grac koncerty. Należy mu się to za tyle lat roboty.

mam cd super !

kultowy :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

:(

znowu ten chłam w gdansku, poprosze o jakies normalne koncerty a nie te beznadziejne brzdąkanie, ajuto
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

idioci

wszyscy jesteście prostakami!!!! czy ktos was zmusza do uczestniczenia w czym kolwiek co się nazywa Kult?ogarnijcie się i zajmijcie czymś porzytecznym a nie pierdzielicie farmazony!!!

pewnie wolałbyś BittBull

i ryjane ;)

Coś się kończy

Ten zespół akustycznie i do tego w Filharmonii to już się za bardzo gryzie. Mam tą płytę (swoją drogą DVD + 2 CD za 60 zł) i na tym opieram swą opinię. Kult i ta muzyka jest niezastąpiona na spontanicznych koncertach z totalnym nagłośnieniem, akustycznie nie wyszło.

coś przepłaciłeś. ja kupiłem w empiku za 48

na ostro sie kreci :D

Bileciki zakupione, teraz tylko czekamy na dzien wystepu,zapewne bedzie GRUBO!!!!!!

napewno u kazika w pasie bedzioe grubo

po wyplaceniu gaży za koncert.

a jak ty bys tez nie byl zlotowa to kupil bys plyte a nie sciagal muzyke z internetu!!!(nowa plyta kosztuje tylko 37 zł) raz sa darmowe wejcie a raz trzeba za placic.a studenci tez maja raczki i moga wreszcie zarobic na bilet
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy

W Filharmonii Pan Kazimierz również wystąpi w rozprutej koszulce, zaprosi żuli do współpracy, napije się z gwinta karafki i walnie się na glebę?
Zaprawdę warto to zobaczyć, żadne pieniądze nie są za duże.
Chociaż skoro oszczędzą na prądzie, to bilety powinny być tańsze.
Kult w Kwadratowej OK. W Filharmonii to zgrzyt.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

a jarać można ?

szykuje się na prawdę dobra impreza i właśnie w filharmonii będzie dobrze słychać i MTV nagrywać

idę z chłopakiem 100%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

uuuu bedziemy na dvd ?

bedzie telewizja ?

mogę zasponsorować bilet fajnej dziewczynie

która lubi kult i muzyke generalnie i jest wolna 17 i 18 stycznia

oki to jestem !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jachu ty draniu

kręcisz z żonatym muchomorkiem???

??!!!!

no to niezle sie cenia!!!! stowka za bilet????????????????????? dla bogaczy koncert albo jak ciulales wczesniej;//

..

Koncert dla koneserów

won!

brod, smrod i syf. "wydarzenie dla koneserow"... jaki kraj - tacy koneserzy. jacy koneserzy - taka sztuka... polskie zachlane mordy. kazik i czad? chyba z jego ryja! won do kolchozu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

hahah No tak gdzieżby Kazimierzowi do Dody było.... Idź chłopcze posłuchaj sobie swojej Marylki Rodowicz jak nie czaisz klimatu

juz sie skonczyla era rocka

zadne dobre teksty nie powstaja

uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazik ma do zaplacenia czynsz za swoja hacjende na cieplej wyspie wiec nie dwa anplagty tylko 10 wieczor po wieczorze

Kult Unplugged

Dobry pomysł, klimat jak z czasów "Taty Kazika" ale jednak coś mi nie do końca pasuje. A mianowicie miejsce -Filharmonia-trochę sztywno, tak z punktu widzenia widza. Gdyby robić takie koncerty w innej scenerii np. w kawiarniach, gdzie publiczność, może potańczyć, wypić setkę lub pięćdziesiątka. Byłoby super. Pewnie pamiętacie zrobiony z 10 lat temu dla TV materiał z piosenkami z repertuaru Taty, to było coś - jak się pasażerowie statku bawili, a Kult przygrywał!!!!

mysle ze chodzi o akusyke miejsca... i wielkosc... nie ma innego miejsca o takiej pojemnosci i akustyce

na bilet można zapracować przy odśnieżaniu ,10 pln za godzinę hihi ;)

Kazik:

jak powstają Twoje teksty?

ej ty...

...bo wyku...ię z laczka i poprawię z kopyta

Arahja

Patrze na wideo i normalnie nie poznaję tego nagrania. W 1987 pięknie nagrane, a tutaj jakby żul śpiewał pod monopolem. Szkoda, że Kazik tak upadł :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kazik zawsze wyglądał jak menel...

i cały czas ma to gdzieś jak wygląda.
Może niektóre piosenki interpretuje z wiekiem inaczej, ale cały czas to Kazik!

Kult Unplugged to zjawisko genialne, niespotykane.

Jak byłem w Warszawie na nagraniu doznałem istnego szoku. Kult w wersji Unplugged jest po prostu niesamowity. Profesjonaliści w każdym calu. Mówicie, że Kult skończył się przed salonem i poligono ;) Mimo, że to były trochę słabsze płyty to po odejściu Banana atmosfera chyba trochę się 'oczyściła' i Hurra wyszło świetnie. Oczywiście możecie tak mówić i to szanuję. Ale na odbieranie muzyki składa się bardzo wiele rzeczy, wiek, otaczająca nas sytuacja życiowa, realia itd. Ktoś gdy był młody i zakochał się w 45-89 któy to krążek towarzyszył mu na studiach może powiedzieć, że Kult obecnie się skończył. A może spojrzeć na to z innej strony i coś w Twoim życiu się skończyło ? A na poprzednie lata patrzysz z sentymentem i gdy słuchasz obecnego Kultu nie wyzwalają się w Tobie takie emocje jak wtedy gdy byłeś młody i życie płynęło beztrosko :) Patrząc obiektywnie i od strony instrumentalnej Hurra jest świetną płytą i uważam, że Kult po 2 słabszych krążkach wrócił do łask ;) A o Kult Unplugged już nie wspomnę bo to wydarzenie swoją genialnością powala na kolana.

Panie Kazimierzu i drogi Kulcie :) Chylę czoła.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz sporo racji

kiedys (liceum, studia) sluchalem kultu wrecz nalogowo. bylem na kazdym koncercie, czy to kult, kazik czy knz. a teraz? ogladalem ostatnio w mtv ten koncert unplugged i niestety nudzilo mnie to, moze nawet troche meczylo. przypuszczam ze nie dlatego ze byl slaby, a wlasnie dlatego ze to moje zycie zmienilo sie przez ostatnie 10 lat i nie postrzegam juz swiata tak jak kiedys. niestety, proza zycia bywa dobijajaca i nawet na dobra muzyke nie ma juz miejsca.

kult 74

a ja ich słucham od prawie samego początku, Kazika (Kazimierza Staszewskiego) uważam za fajnego (cokolwiek to dla cieie motłochu znaczy) gościa :) i możecie wyrzygiwć swoje żale biedne buraki ale on jako jedyny muzyk w tym kraju ma coś do powiedzenia i chyba jako jedyny nie został "k***ą" .... i tyle dla ciebie gawiedzi co nie ma nic do powiedzenia poza szczekaniem ... a KULT i KAZIK są z****iści do dzisiaj !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dla mnie Kazik sie dawno skonczyl a jedyne dobre teksty pisal jego tata.

Teraz moze grac do kotleta a niektorzy i tak beda twierdzic ,ze artysta wielkim on ci jest.

Wilcy to żenada

razem z tym pajacem zadufanym który strasznie kaleczy po ang.

przyjeżdżajcie z całej Polski - to w końcu KULT

Nie zastanawiajcie się tyle. Na Lady Gagę były tłumy, wstyd zeby na KULT żałować kasy, to nasza hstoria i kawał dobrej muzyki. Dla wszystkich fanów mamy nocleg za 50 zł ze śniadaniem - w centrum Sopotu! Pozdrawiamy - zespół Siesta Hostel Sopot

KAZOL ZROBIŁ SIĘ CHCIWY, ALE MUZYCZNIE TRZYMA POZIOM

więc nie zgadzam się że Kult gra bez mocy

Kult jest czwartym - po Kayah, Hey oraz Wilkach - polskim wykonawcą...

eee... a Dżem?

już nie ma biletów :-(

BILETY !

Bilety

Juz nieaktualne.

Kult skończył sie dawno , dawno temu !

Kazik po prostu staje się nudny !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

ja nie przepadałem za kazikiem i kultem

-ale po wysłuchaniu MTV Unplugged jestem mega zaskoczony że to tak brzmi, naprawdę kawał dobrej roboty, o czym świadczy że płyta schodzi z tym bo miałem problem dostać ją od ręki.

biletów juz nie ma ,,,jest inf w ogłoszeniu ,biletów brak ,sam bym sie zkusił

To jakimś cudem mi się udało :) Przed chwilą kliknęłam dwa na 17 stycznia na ticketpro. Wydaje się, że były ostatnie.

Kult

Mam płytkę w samochodzie i jest super :)))))))))

Prośba

Już od miesiąca leżę z unieruchomioną nogą i sobie tak wymyśliłam, że jeśli bym zdobyła 2 bilety na KULT Unplugged dla siebie i kogoś kto mnie by dowiózł to bym sobie chętnie osłodziła ten miesiąc w łóżku... Jeśli ktoś nie może pójść i ma możliwość odsprzedania biletów to bardzo proszę o kontakt pod numerem telefonu: 502-153-555

dot. prośby

Ten zapisek powyżej jest już nieaktualny :-)))

ZAMIENIĘ BILETY NA KONCERT KULTU Z WTORKU NA PONIEDZIALEK

KONTAKT 510151713 LUB 503093931 ZAMIANA Z 18.01.WTOREK NA 17.01 PONIEDZIALEK

a ja rozumiem!

A ja akurat rozumiem, dlaczego biletyt są takie drogie. Unpluggted można zagrać tylko w miejscach przystosowanych do grania bez wzmocnienia, takich właśnie jak filharmonia. Niestety na scenie przenośnej by się to za bardzo nie udało, także przez formułę programu. Doliczcie jeszcze kasę dla instytucji, w której się to odbywa, dla muzyków sesyjnych ( graich więcej niż zazwyczaj) i już wychodzi, że 90 zł to wcale nie tak dużo. Myślcie trochę, zamiast bawić się w wizualizację ostatecznego krachu systemu korporacji.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

1 bilet so sprzedania

Witam,
mam jeden bilet do sprzedania na poniedziałkowy koncert - sektor C, rząd 5, 130 PLN. nr tel 796 07 08 03

nieaktualne

Do weryfikacji

W poniedziałek ok. 16.00 był jeszcze jeden bilet w biurze "Pegaz" 58 621 96 04 za 130 zł, ale to tak dawno, że może być nieaktualne, należałoby jednak to sprawdzić . Powodzenia!

bilet do sprzedania 17.01-super miejsce przy scenie!

2 bilety na dziś

wolne 2 bil ety na poniedziałek

dwa bilety

1 bilet do odsprzedania

no to fajnie macie dzieciaki mozecie sobie posluchac kultowa kapele!

a ja musze sluzyc u zyda za 675 dollarow na tydzien!

17 kwietnia ide z moja piekna na bethovena ale to bedzie jazda jak w mechanicznej pomaranczy kubrika!

o ye! kocham symfonie na zywo!

oszustwo

po co było kupowac bilety przy scenie jak w dniu koncertu podaja nowy plan widowni.oszustwo!!!!!tylko u nas tak mozna zrobic
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

mogą sobie podawać co chcą. Ja kupiłem "przy scenie" i BĘDĘ PRZY SCENIE.

najwyżej zrobi się niezły burdelik na widowni....
po telefonie do SMILE REPREZENT usłyszałam że jak miejsca mi nie odpowiadaja to moge sie nie fatygowac na koncert i je zwrocic odrazu. wiec cos czuje ze bedzie mila zadyma na koncercie patrząc na podejscie organizatorow.robia nas w jajo i maja to w nosie.

.........moderatorek trojmiasto?..........

brutalna zmiana rozkładu miejsc

Koncert rewelacja. Sama forma olśniewająca ale to, że większości jest zadowolonych to zasługa wyłącznie samego zespołu i artystów. To co tak poważna instytucja jak Filharmonia wymyśliła ze zmianą miejsc to jakaś kpina.
Miejsca za 110 zł wybieraliśmy specjalnie przez internet z planu widowni dostępnego przy zakupie biletu - zostały perfidnie zamienione na ostatni rząd gdzie siedzieliśmy wraz z ludźmi, którzy zapłacili 90 zł, Znajomi mieli siedzieć w przed ostatnim rzędzie - siedzieli w jakiejś niby loży oglądając koncert zza szyby. Kpina.. Sam Kult wraz z Kazikiem - Rewelacja. Organizacja - porażka

brutalna zmiana rozkładu miejsc

Inne tematy z forum Rozrywka

Rockowizna Festiwal 2025 (14 odpowiedzi)

Rockowizna 2025 to wyjątkowe wydarzenie muzyczne, które odbędzie się 8-9 sierpnia na terenie...

Gdańskie Targi Książki 2025 (9 odpowiedzi)

Siódma edycja Gdańskich Targów Książki odbędzie się w Europejskim Centrum Solidarności w dniach...

Stop nienawiści wobec migrantów (12 odpowiedzi)

Przeraża nas fala nienawiści wobec migrantów i migrantek, zamieszkujących Polskę i szukających w...

do góry