Widok
Kulturystyka może być piękną kobietą
Opinie do artykułu: Kulturystyka może być piękną kobietą.
Kulturystyka nie kojarzy się z pięknem, seksapilem, czymś kobiecym. - Jest sportem, moją pasją. Daje możliwość pracy nad ciałem. Powtarzam jednak wszystkim, że nie wyglądam na co dzień tak, jak na zawodach i nie straszę ludzi wielkim bicepsem - mówi Katarzyna Dziurska, mistrzyni świata w fitness sylwetkowym. Pasja, jaką darzy ten sport sprawiła, że tak wielki sukces osiągnęła w półtora roku.
Wyeksponowane, "napompowane" niemal do granic wytrzymałości mięśnie, które dla przeciętnego ...
Kulturystyka nie kojarzy się z pięknem, seksapilem, czymś kobiecym. - Jest sportem, moją pasją. Daje możliwość pracy nad ciałem. Powtarzam jednak wszystkim, że nie wyglądam na co dzień tak, jak na zawodach i nie straszę ludzi wielkim bicepsem - mówi Katarzyna Dziurska, mistrzyni świata w fitness sylwetkowym. Pasja, jaką darzy ten sport sprawiła, że tak wielki sukces osiągnęła w półtora roku.
Wyeksponowane, "napompowane" niemal do granic wytrzymałości mięśnie, które dla przeciętnego ...
A dlaczego się nie kojarzy?
"Kulturystyka nie kojarzy się z pięknem, seksapilem, czymś kobiecym" - a niby dlaczego się nie kojarzy?. Tyle, że to nie zastępuje urody. Może ją jednak doskonale podkreślić. Żeby tak wszystkie laski chodziły na siłownię zamiast się mizdrzyć, malować i perfumować to mniej flejtuchów widywało by się na ulicach. Samo hula-hop to za mało by wyglądać przyzwoicie.