Widok

Kumpela poszukiwana! :)

Hej, szukam koleżanki jakie to banalne;)
No może nie szukam, ale chętnie się zaprzyjaźnię:)
Jestem "singielką", mieszkam w Gdyni, mam 26 lat, nie mam dzieci, ani zbyt wielu zobowiązań poza pracą.
Niestety to taki wiek, w którym wszystkie koleżanki się "ustatkowywują", co skutkuje niewielką ilością wolnego czasu z ich strony, głównie w weekendy;)
Fajnie by było czasem wyskoczyć razem na rower, albo spacer i ploty, albo jakaś kawa i ploty, albo na plażowanie w niedziele;) Żeby tak sobie o pogadać jak kobieta z kobietą, bo z facetami to nie to samo:)
Fajnie jakby moja potencjalna nowa kumpelka była stanu wolnego, wiadomo więcej czasu:>
Ja jestem dosyć wyluzowana i otwarta na nowe znajomości, także dziewczyny piszcie, zostawiam maila, może któraś ma podobne zapotrzebowanie na przyjaźń;)
Pozdrawiam!

kumpelagdynia@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam temat dziewczyny! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz maila to możliwe że będzie koleżanką :)

Po za tym wystarczy oderwać się od siedzenia i wybrać się na organizowane wypady za pośrednictwem tego forum (rolki, ogniska, grille,...).
Nie tłumaczyć sobie nikogo nie znam to po co iść. Każdy z uczestników wcześniej był w takiej sytuacji a dziś zapewne nie żałuję swojego przybycia :)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A Ty byłeś na takim wypadzie?
Ja byłem. I to na niejednym. I było zaj...... ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Byłem i sam staram się wyciągać/zachęcać do wyjść nie zawsze się to uda ale trudno mnie zniechęcić :D

W obecnej chwili zachęcam do wyjścia na rolki :). Właśnie wróciłem... dalsza część tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/Towarzyskie-rolkowanie-t474510,1,2.html

Wiem jak to jest praca i 4 ściany w domu i nie ma z kim podgadać, wyjść. 80% osób które chcą a i uda się wyjść to kobiety więc masz bardzo duże szanse poznania kumpeli.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry