Widok

Kupię bolerko i buty do ślubu!!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
CZeść dziewczyny! Kupiłam sukienkę w salonie CHANTILLY w Gdańsku w kolorze ivory ( kość słoniowa)ale nadal nie mam bolerka. W tym salonie mieli bardzo fajne z marszczonymi rękawami ale musiałabym zapłacić 300zł a to dla mnie za dużo. Może kóraś z Was ma takie do odsprzedania? Ja noszę rozmiar 34 ale pomyślałam sobie,że mogłabym u krawcowej też przerobić z większego. Ewentualnie inne ale nie z koronki i musi być rękaw 3/4 albo długi bo ślub pod koniec kwietnia 2012 i nie wiadomo jaka będzie pogoda a ja jestem zmarżluch! .Butów też jeszcze niemam:((((, rozmiar 36 w porywach 37 zależy jaka firma, jaki but itd. Może coś dla mnie znajdziecie? Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz zobaczyć na allegro , ja swoje tam kupiłam Używane za 14.50 plus przesyłka :)
image
image
ja bede miala buciki r 37 z cekinkami , jutro je zakladam na swoj slub czyli beda jeden raz na nodze,chetnie odsprzedam patka19841@wp.pl
patka19841@wp.pl
ODBIÓR RZECZY ORUNIA GORNA , WYSYŁKA
Życzę dużo szczęścia i żeby jutro wszystko się udało! Jeśli znajdziesz chwilę to proszę o maila ze zdjęciem butów aha756@wp.pl . dzięki
Ja mam bolerko z długimi rękawkami z gumką, a więc można podwinąć do odpowiedniej długości i ładnie to wygląda. Mam też buty Ryłko rozmiar 36,5 (czyli w przełożeniu na 'typową' numerację jest to 37 - na co dzień noszę rozmiar 37-38). Niby wszystko fajnie, ale moje rzeczy są śnieżnobiałe, więc chyba nie bardzo będą dla Ciebie pasowały...
Gdybyś jednak była zainteresowana, to daj proszę znać.
dzięki, ale faktycznie nie będą pasowały :( szkoda. Pozdrawiam
ja jestem zainteresowana poproszę o zdjęcia , cenę i informację jaka jest długość wkładki w bucie na mail: madzka82@o2.pl
Witam

Z pewnością dla Ciebie będą za duże,ale dla osób które czytają ten wątek i poszukują butów może ta wiadomość być przydatna. Mam do odsprzedania białe satynowe buty, ubrane tylko raz w dniu mojego ślubu.Rozmiar 40 cena 20zł ;)
@madzka - wysłałam odpowiedź na maila

http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-MON-CHERI-110206-rozm-3436-t286938,1,11.html
CZeść dziewczyny ! Buty już mam kupiłam w Gdańsku na Gildii za 95 zł. Wygodne, kolor kości słoniowej. Jeśli szukacie butów to polecam Gildię, niestety będzie czynna tylko do końca stycznia ale mają jeszcze wybór. Buty są naprawdę fajne i można się targować. Bolarka nadal szukam:)
alicja wyslalam emeila
Odezwij się do nich - http://www.unibut.net/ Zrobią ci buty na wymiar. To ten jeden dzień kiedy można poszaleć ;-)
Buty juz kipila,tylko bolerko jeszcze potrzebne :D
bolerko fajne ale niestety białe:( Nadal szukam...
nieaktualne, już wszystko mam:)
na tym unibucie nidzie nie ma cen, bez sensu. ja przedwczoraj kupilam dwie pary od miłej Pani z biale buty:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
mam bolerko z długimi marszczonymi rozszerzanymi rękawami koloru ecru, jeśli wciąż szukasz wyślę Ci zdjęcia na maila d.kokoszynska@gmail.com

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry