Widok
Halo! Halo! Ja byłam pierwsza! :)
Chociaż trochę się boję, że 20 czerwca to będzie za późno, bo jakby (odpukać) coś się stało z suknią (np. została oblana barszczem, albo mocno zniszczona) to zostanę na 3 tyg. przed weselem bez żadnej sukienki :(
No i ja przy Was to jestem drobniutka - 82 cm w biuście, 67 cm w pasie, bioder - nie pamiętam. Wzrost 156 cm.... :)
Chociaż trochę się boję, że 20 czerwca to będzie za późno, bo jakby (odpukać) coś się stało z suknią (np. została oblana barszczem, albo mocno zniszczona) to zostanę na 3 tyg. przed weselem bez żadnej sukienki :(
No i ja przy Was to jestem drobniutka - 82 cm w biuście, 67 cm w pasie, bioder - nie pamiętam. Wzrost 156 cm.... :)
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode, które pragną być w posiadaniu tej pięknej sukni:) Ja również miałam Cinderellę:) 26 lipca tego roku:) i muszę powiedzieć, że czułam się w niej jak księżniczka:) suknia jest piękna:)każdy się nią zachwycał. Swoją suknię już sprzedałam, niech przyniesie szczęście...
Wstawię parę fotosków :)
Pozdrawiam
Wstawię parę fotosków :)
Pozdrawiam

Pawelcia
dziewczyny...dajcie do siebie maila...będziemy się kontaktować razem z martą z wami w sprawie sukienek. Moze zapomnicie o nas później :P...a tak to my Wam przypomnimy :).....
pawelcia....czy mogłabyś udustępnić mi na maila kontakt do dziewczyny której suknie sprzedawałas??...może ona też zechciałaby sprzedać.
pamiętam, że Twoje wymiary były prawie identyczne jak na mnie.
pawelcia....czy mogłabyś udustępnić mi na maila kontakt do dziewczyny której suknie sprzedawałas??...może ona też zechciałaby sprzedać.
pamiętam, że Twoje wymiary były prawie identyczne jak na mnie.
OKAZJA! Za polowe ceny oddam bajecznie piekna suknie slubna dlaKsieżniczki, wyszywana kamieniami Svarowskiego, z najnowszej kolekcji francuskiej firmy Faragé, zakupiona w śierpniu w salonie firmowym w Gdyni. Suknia w idealnym stanie, niezwykle wygodna, ubrana tylko raz, sklada sie z wiązanego z tylu gorsetu i wielowarstwowej spodnicy. Rozmiar 38, klor śnieżna biel 2100 ZŁ Do negocjacji! Z calego serca polecam i zapraszam do przymiarki. Tel. 694-874-988 anethewelt@wp.pl
czesc dziewczyny widze ze tu niezla walka o ta suknie. Ja wam powiem ze tez sie na nia najaralam od razu jak ja zobaczylam a kazda nastepna jaka widzialam to byla juz tylko strata czasu. Moja suknia bedzie w kolorze ecry, bo jest jeszcze sniezno biala ale jak na moj gust to za biala:) moj slub 11 lipca a pozniej suknia bedzie od odkupienia. rozmiar 36 pozdrawiam
Sprzedam Cindirellę w kolorze ecru na 160 rozmiar 36. Sukienka w stanie idealnym - spudnica 100 cm do 5 cm obcasów w pasie ok 73(możliwość zwężenia), gorset w biuscie na 82 ( ja miałam dodatkowo wszyty biustonosz z poduszkami). Gratis długi welon i samonośne pończochy. Dodatkowo mam do sprzedania śliczny diadem i rękawiczki nie używane. Cena wywoławcza 2200 do negocjacji. Zainteresowanym prześlę zdjęcia, mój adres klfoto@o2.pl. Pozdrawiam Kamila
Zapraszam:
http://allegro.pl/item792039681_przepiekna_suknia_cindirella_farage.html
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-przepiekna-suknie-CindirellaCinderella-Farage-t129977,1,11.html?hl=farage cindirella#hl
Cena do negocjacji-gratis sliczny welon mgiełka (tiulowy) delikatnie obsypany kryształkami Swarovskiego:)
http://allegro.pl/item792039681_przepiekna_suknia_cindirella_farage.html
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-przepiekna-suknie-CindirellaCinderella-Farage-t129977,1,11.html?hl=farage cindirella#hl
Cena do negocjacji-gratis sliczny welon mgiełka (tiulowy) delikatnie obsypany kryształkami Swarovskiego:)
Sprzedam suknię FARAGE CINDERELLA, r. 34 /36
Suknia Farage Cindirella rozmiar 36 na 165/170 (zależy jaki obcas).
Suknia noszona tylko przez 3 godziny!!!! ponieważ szybko się przebrałam... Jest na prawde piękna i przede wszystkim śnieżnobiała!
POLECAM SERDECZNIE!!!!!!! Cena 1700 PLN jest okazyjna ponieważ liczę na szybką sprzedaż.
tel kontaktowy 0 694750912
Suknia noszona tylko przez 3 godziny!!!! ponieważ szybko się przebrałam... Jest na prawde piękna i przede wszystkim śnieżnobiała!
POLECAM SERDECZNIE!!!!!!! Cena 1700 PLN jest okazyjna ponieważ liczę na szybką sprzedaż.
tel kontaktowy 0 694750912
Mam do sprzedania lub wypożyczenia suknię Farage Cinderella rozm. 38-40 lecz pasowałaby nawet na osobę o rozmiarze 36,ponieważ gorset jest regulowany, spódnice można zwęzić i jest to nie duża przeróbka i naprawdę tania, kupiłam ją od kobiety z Warszawy która dała za nią w salonie 4 300zł, swój ślub planowałam na kwiecień 2011 lecz zmieniły mi się plany, biore jednak w 2012 roku wic jeśli któraś z Was byłaby chętna na kupno lub wypożyczenie zapraszam. Cena do negocjacji nie chcę za nią dużo, widzę że ceny wahają się od 1500- 3200 nawet bo taką ofertę znalazłam. Chciałabym za nią także 1500 zł lecz jeśli ktoś chce się potargować - zapraszam. Jestem z dolnego Śląska- z Wałbrzycha zapraszam do ewentualnej przymiarki. Kontakt ze mną przez email : monisia4440@poczta.onet.pl
Witam, Mam do sprzedania perłową suknię Cinderella firmy Farage. Cena do negocjacji!!! Suknia kupiona z dodatkami w salonie w Gdyni za 4000 zł. Rozmiar sukni 38 na wysoką osobę. Wzrost 170 cm + obcas. Suknia składa się z gorsetu i spódnicy. Gorset regulowany, związywany. Spódnica, na którą składa się kilka warstw tiulu. Całość zdobiona kryształkami Swarovskiego. Gratis dodam długi welon kupiony w salonie Farage za 599 zł i długie rękawiczki za 99 zł. Suknia jest wyczyszczona w profesjonalnej pralni chemicznej, co kosztowało mnie kolejne 200 zł. Zapraszam do przymiarki w Gdyni. Telefon 603-609-291