Widok
ja zaplacilam za nia 3800PLN , ale sprzedam Ci ja za polowe ceny.
Jak wczesniej wspominalam mam rozmiar 8 col. ivory czli kosc sloniowa ( nie jest to ecru lecz lekko zgaszona biel ) , 165cm wzrostu plus obcas 8-10 cm. Jesli bedziesz zainteresowana dodatkami to rowniez oferuje piekny welon z krysztalkami svarowskiego i bolerko. Poza tym mam buty kupione w Londynie z firmy Rainbow club model Faye i unikatowy naszyjnik 3- warstwowy z krysztalkow svarowskiego.
Jak wczesniej wspominalam mam rozmiar 8 col. ivory czli kosc sloniowa ( nie jest to ecru lecz lekko zgaszona biel ) , 165cm wzrostu plus obcas 8-10 cm. Jesli bedziesz zainteresowana dodatkami to rowniez oferuje piekny welon z krysztalkami svarowskiego i bolerko. Poza tym mam buty kupione w Londynie z firmy Rainbow club model Faye i unikatowy naszyjnik 3- warstwowy z krysztalkow svarowskiego.
jest to amerykanska rozmiarowka i odpowiada naszemu 38. Jak mierzylam ja w salonie to byla nieco za luzna , ale doradziili mi wziecie tego rozmiaru, bo zawze mozna nieco zmniejszyc jesli jest luzniejsza. Poza tym jest to rozmiar modelowy wiec mniejsza 6 (czyli nasze 34) jest juz bardzo mala i niewiele dziewczyn decyduje sie na zamowienie tego rozmiaru. Z tego co piszesz to jestes mojego rozmiaru czyli 36-38 wiec mysle ze bedzie o.k.
zdjec sukienki robionych przeze mnie niestety jeszcze nie mam , zamowilam ja w jednym z salonow La Paris na poczatku lutego i bedzie do odebrania 7 maja. Wszystkie sukienki Mon cheri sa szyte w USA I realizacja zamowienia to czas okolo3 miesiecy.Nie wiem czy widzialas ja na zywo ale zdjecia z internetu na stronie mon cheri wogole nie odzwierciedlaja tego jak wyglada ona w rzeczywistosci . Pieknie sie mieni krysztaktami i ma swoj specyficzny urok , cos z stylu princessa i cos z emire, poprostu wyglada sie w niej jak z bajki. Przymierzylam wiele sukien ale zadna nie zrobila na mnie takiego wrazenia. Po 22 maja bede dysponowala mnostwem zdjec z mojegos slubu.
aha, pytam gdyz ja rowniez zawsze zakladalam ,ze bede miala biala suknie. Jednak gdy przymierzylam Jolie biala i ivory to dla mnie biala nie miala takiego wyrazu jak Ivory ( to rowniez jest biel lecz nie tak bardzo przytlaczajaca) no i wszystkie detale sukni jak pasek wokol talii zupelnie inaczej odbijaly sie na Ivory. Poza ty ja jestem blondynka o dosyc jasnej karnacji wiec mysle ze ivory to t
pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode:)
po 7 sierpnia.
kolor w jakim jest danej osobie dobrze zależy głównie od karnacji. ja mam bardzo jasną i we wszytskim co nie jest białe wyglądam mdło. kolor w którym sie dobrze wygląda właściwie nie zalezy od kroju sukni więc po przymierzeniu obojętnie jakich sukienek powinno sie wiedzieć, który kolor bedzie lepszy w danym przypadku.
kolor w jakim jest danej osobie dobrze zależy głównie od karnacji. ja mam bardzo jasną i we wszytskim co nie jest białe wyglądam mdło. kolor w którym sie dobrze wygląda właściwie nie zalezy od kroju sukni więc po przymierzeniu obojętnie jakich sukienek powinno sie wiedzieć, który kolor bedzie lepszy w danym przypadku.
to dokladnie tak jak i i nawet we szystkich salonach doradzali mi ivory . Czysta biel wyglada super na brynetkach o ciemniejszej karnacji , przy jasnej karnacji calosc poprostu sie zlewa i wyglada to mdlo. Aczkolwiek nie wiem dlaczego ten model sukienki patrzac na nia tylko i wylacznie na manekinie jeszcze przed przymiaka wydawal mi sie bardziej interesujacy w kolorze ivory.
ja nie kupowalam jej w trojmiescie , tylko w Bialymstoku. Naprawde plecam dziewczyny obejrzenie wersji w obu kolorach i wtedy z czystym sumieniem podejmiecie dycyzje , ktora wyglada na Was lepiej i ktora bardziej Wam sie podoba. Ja na szczescie juz swoja wybralam i nie moge doczekac sie maja. No i nawet mam juz klientke ktora kupuje ja po moim slubie. Mam nadzieje, ze wszystkie bedziemy wygladaly peknie w tym wyjatkowym dniu.
Przymierzałam tą suknie, rzeczywiście jest bajeczna:)
Sprzedam suknie Mon Cheri Jolie. Rozmiar 36 - zwężany, więc jest to 34/36.
Wzrost 164cm + obcas.
Kolor - śmietankowa biel (Ivory)
Suknia jest prześliczna.
Do sukni posiadam dwa welony - krótszy (do tanca) - cena w salonie 150 zł i dlugi (ktory mialam jedynie do kościola) - cena w salonie 250 zł
jest rownież ''bolerko'' - tzw. ''koło'' które bardzo ładnie sie prezentuje. Moge wysłac zdjecia na maila.
Suknia kupiona w warszawskim salonie za cene 4200zł
Odsprzedam wszystko za 2000.
kontakt
aneta.alasa@gmail.com
odbiór w Warszawie
Wzrost 164cm + obcas.
Kolor - śmietankowa biel (Ivory)
Suknia jest prześliczna.
Do sukni posiadam dwa welony - krótszy (do tanca) - cena w salonie 150 zł i dlugi (ktory mialam jedynie do kościola) - cena w salonie 250 zł
jest rownież ''bolerko'' - tzw. ''koło'' które bardzo ładnie sie prezentuje. Moge wysłac zdjecia na maila.
Suknia kupiona w warszawskim salonie za cene 4200zł
Odsprzedam wszystko za 2000.
kontakt
aneta.alasa@gmail.com
odbiór w Warszawie
Witam,
również mam do sprzedania tą sukienkę, zakupioną w salonie w Warszawie w czerwcu tego roku za 4200zł.
Sukienka jest w kolorze złamanej bieli.
Rozmiar 8 (biust 85cm, talia 66cm, biodra 101 cm) na 1,75m + niewielki obcas (dł.1,57m).
Do sukni posiadam welon długości do pasa, zakupiony w salonie za 350 zł i bolerko, tzw. już wyżej wspomniane "koło" - 150zł.
Sukienka ma wszyte miseczki.
Całość odsprzedam za połowę ceny.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt. Chętnie prześlę zdjęcia.
j.newska@gmail.com
889-826-539
również mam do sprzedania tą sukienkę, zakupioną w salonie w Warszawie w czerwcu tego roku za 4200zł.
Sukienka jest w kolorze złamanej bieli.
Rozmiar 8 (biust 85cm, talia 66cm, biodra 101 cm) na 1,75m + niewielki obcas (dł.1,57m).
Do sukni posiadam welon długości do pasa, zakupiony w salonie za 350 zł i bolerko, tzw. już wyżej wspomniane "koło" - 150zł.
Sukienka ma wszyte miseczki.
Całość odsprzedam za połowę ceny.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt. Chętnie prześlę zdjęcia.
j.newska@gmail.com
889-826-539
Mam do sprzedania tą suknię w kolorze białym rozmiar 40 ( była trochę zmniejszana więc teraz to takie 38,5 ) Suknię można przerobić na rozmiar mniej lub więcej, Suknia jest na 175 cm + mały obcas. Zapłaciłam za nią w Lubelskim salonie 3500zł, sprzedam za 1900 zł, suknia jest oddana w komis właśnie w tym salonie, w którym ją kupiłam i wystawiona jest za cenę 2229zł. Suknia jest po praniu chemicznym. Została oceniona na stan bardzo dobry. Chętnie prześlę zdjęcia sukni na maila. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy: msoc@wp.pl
witam
Mam do sprzedania suknie Mon Cheri Jolie rozmiar 36.
dopasowana na wzrost 165 + 6 cm obcas
lekko zwezana (ale jest mozliwosc poszerzenia o ok. 4 cm)
szczególy tu
http://www.planowaniewesela.pl/komis-slubny/suknie-slubne/mazowieckie/warszawa/324-sprzedam-suknie-slubna-mon-cheri-29245-jolie
Mam do sprzedania suknie Mon Cheri Jolie rozmiar 36.
dopasowana na wzrost 165 + 6 cm obcas
lekko zwezana (ale jest mozliwosc poszerzenia o ok. 4 cm)
szczególy tu
http://www.planowaniewesela.pl/komis-slubny/suknie-slubne/mazowieckie/warszawa/324-sprzedam-suknie-slubna-mon-cheri-29245-jolie