Widok

Kupię suknie Mon Cheri Jolie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Drogie forumki czy ktoś ma albo będzie miał do sprzedania suknie Mon Cheri model Jolie. Chętnie odkupię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do sprzedania będę miała po 07.08.2010. rozmiar 34 (biust 85, talia 65) na wzrost 166 cm plus 7-9cm obcas.
Ja właśnie potrzebuję na 7 sierpnia:( a Twoja byłaby idealna
witam serdecznie!!! Ja bede miala suknie Jolie na swoj slub 22 maja (nowa z salonu) rozmiar 8, potem chetnie odsprzedam jesli jestes zainteresowana. Pozdrawiam
ja bardzo chętnie ją odkupię a jaka będzie cena??:)
ja zaplacilam za nia 3800PLN , ale sprzedam Ci ja za polowe ceny.

Jak wczesniej wspominalam mam rozmiar 8 col. ivory czli kosc sloniowa ( nie jest to ecru lecz lekko zgaszona biel ) , 165cm wzrostu plus obcas 8-10 cm. Jesli bedziesz zainteresowana dodatkami to rowniez oferuje piekny welon z krysztalkami svarowskiego i bolerko. Poza tym mam buty kupione w Londynie z firmy Rainbow club model Faye i unikatowy naszyjnik 3- warstwowy z krysztalkow svarowskiego.
a rozmiar 8 to 38??
Da się ją chyba zmniejszyć prawda?:)
A mogłabym prosić kilka zdjęć na maila??
Będę wdzięczna.. evelinka779@wp.pl

jest to amerykanska rozmiarowka i odpowiada naszemu 38. Jak mierzylam ja w salonie to byla nieco za luzna , ale doradziili mi wziecie tego rozmiaru, bo zawze mozna nieco zmniejszyc jesli jest luzniejsza. Poza tym jest to rozmiar modelowy wiec mniejsza 6 (czyli nasze 34) jest juz bardzo mala i niewiele dziewczyn decyduje sie na zamowienie tego rozmiaru. Z tego co piszesz to jestes mojego rozmiaru czyli 36-38 wiec mysle ze bedzie o.k.

zdjec sukienki robionych przeze mnie niestety jeszcze nie mam , zamowilam ja w jednym z salonow La Paris na poczatku lutego i bedzie do odebrania 7 maja. Wszystkie sukienki Mon cheri sa szyte w USA I realizacja zamowienia to czas okolo3 miesiecy.Nie wiem czy widzialas ja na zywo ale zdjecia z internetu na stronie mon cheri wogole nie odzwierciedlaja tego jak wyglada ona w rzeczywistosci . Pieknie sie mieni krysztaktami i ma swoj specyficzny urok , cos z stylu princessa i cos z emire, poprostu wyglada sie w niej jak z bajki. Przymierzylam wiele sukien ale zadna nie zrobila na mnie takiego wrazenia. Po 22 maja bede dysponowala mnostwem zdjec z mojegos slubu.
halo halo ja byłam pierwsza :) Aneta czy mogę dostać do Ciebie maila??
probuje wyslac Ci mojego maila ale wlancza sie blokada spamowa i uniemozliwia mi wyslanie wiadomosci.
moj email to anetabrzostowska@hotmail.com
dzięki wielke, odezwę sie wieczorem bo jeszcze jestem w pracy;/
A może ktoś będzie miał białą ?? Bo w takiej się zakochałam:)
Ja napewno jeśli już się zdecyduje kupuję białą i sprzedam po 14 sierpnia :)
czy widzialas na zywo biala Jolie???
widziałam jest piekna i wlasnie sie zastanawiam jak wyglada ta złamana biel
moja też bedzie biała
tak , mierzyłam białą w Gdańsku w salonie ARTTREND
14 sierpnia to już niestety dla mnie za późno. Sukienkę potrzebuje na 7 sierpnia
korozja a Ty na kiedy będziesz miała??

aha, pytam gdyz ja rowniez zawsze zakladalam ,ze bede miala biala suknie. Jednak gdy przymierzylam Jolie biala i ivory to dla mnie biala nie miala takiego wyrazu jak Ivory ( to rowniez jest biel lecz nie tak bardzo przytlaczajaca) no i wszystkie detale sukni jak pasek wokol talii zupelnie inaczej odbijaly sie na Ivory. Poza ty ja jestem blondynka o dosyc jasnej karnacji wiec mysle ze ivory to t

pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode:)
a gdzie mierzyłaś Ivory?? Musiałabym tez taka zobaczyć
po 7 sierpnia.
kolor w jakim jest danej osobie dobrze zależy głównie od karnacji. ja mam bardzo jasną i we wszytskim co nie jest białe wyglądam mdło. kolor w którym sie dobrze wygląda właściwie nie zalezy od kroju sukni więc po przymierzeniu obojętnie jakich sukienek powinno sie wiedzieć, który kolor bedzie lepszy w danym przypadku.
Mi się wydaje, że w jeden jak i drugi kolor mi pasuje, jednakże bardziej stawiam na biały
to dokladnie tak jak i i nawet we szystkich salonach doradzali mi ivory . Czysta biel wyglada super na brynetkach o ciemniejszej karnacji , przy jasnej karnacji calosc poprostu sie zlewa i wyglada to mdlo. Aczkolwiek nie wiem dlaczego ten model sukienki patrzac na nia tylko i wylacznie na manekinie jeszcze przed przymiaka wydawal mi sie bardziej interesujacy w kolorze ivory.
Aneta gdzie mozna w trójmiescie przymierzyc Jolie w odcieniu ivory?
ja nie kupowalam jej w trojmiescie , tylko w Bialymstoku. Naprawde plecam dziewczyny obejrzenie wersji w obu kolorach i wtedy z czystym sumieniem podejmiecie dycyzje , ktora wyglada na Was lepiej i ktora bardziej Wam sie podoba. Ja na szczescie juz swoja wybralam i nie moge doczekac sie maja. No i nawet mam juz klientke ktora kupuje ja po moim slubie. Mam nadzieje, ze wszystkie bedziemy wygladaly peknie w tym wyjatkowym dniu.
Ponawiam pytanko:) Czy ktoś będzie miał może do sprzedania Joli przed 7 sierpnia najlepiej rozmiar 34/36
mysle ,ze powinnas wybrac sie do salonu i tam kupic Jolie.
ja będę miała do sprzedania po 27 lipca, rozmiar zamówiony 10 czyli odpowiednik 40 polskiej w kolorze białym, na 177 cm wzrost + buty ok 5 cm.
dzięki Madzia ale już kupiłam, bardzo mi na niej zależało więc teraz też będę miała nową :)
ja też z chęcią kupie ta suknie tylko na 19 czerwca rozmiar 38-40 :-)
Hej ja będę mieć do sprzedania suknie po 3 lipca rozmiar 38 choć będzie trochę zmniejszona, kontakt do mnie barbara06@vp.pl
ta suknia to hit tego roku chyba :) ale faktycznie piekna jest :)
image
Przymierzałam tą suknie, rzeczywiście jest bajeczna:)
zgadzam sie, ale mnie skracala za bardzo i troche zbyt duzo ozdob jak dla mnie, ale faktycznie jak ja przymierzyłam poczulam sie jak ksiezniczka :)
image
Witam,
Ja będę miała do sprzedania suknię po 7 sierpnia białą rozmiar 38 troszkę zwęrzaną.
Pozdrawiam
a mogłabyś podać kontakt do siebie?
...albo napisać dokładniejsze info na tu-nia@o2.pl? jestem zainteresowana
Ja również będę miała do sprzedania białą Jolie po 7 sierpnia, rozmiar 34 na drobną osobę
chętnie odkupie po Twoim ślubie, ja potrzebuje na 14.08.2010 rozmiar 10 na 172 cm
Witam, ja również chętnie sprzedam suknię z kolekcji Mon Cheri Jolie po 3.07.2010 rozmiar 36 (może będzie troszkę zmniejszona). Z salonu (Bielsko Biała) odbieram ją po 5.06. Więc wtedy mogę przesłać zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie:-)
mój mail: susia@orange.pl
Ja mam zamowiona MON CHERI JOLIE BIAŁA (smietanka) rozmiar 34. bede miala do odsprzedania po 19 czerwca. Jesli ktos jest zainetersowany odkupieniem sukni prosze o kontakt
crispi@poczta.onet.pl

(jestem z Warszawy - jesli ktos stad bylby zainteresowany to ew. mozemy sie wtedy umowic na przymiarke)
mam zamówioną suknie mon cheri i chętnie ją odsprzedam później, znaczy po 25 września, biała, nosze rozmiar ubrań 36 lub 38. wzrost 169cm, olivka1555@wp.pl
ja mam zamowioną biała i sprzedam po 28 sierpnia 2010
witam, czy ma Pani jeszcze do sprzedania suknię białą Jolie?
bardzo proszę o kontakt: 502318029
Cześć! bardzo podoba mi sie ta sukienusia... poszukuję na wzrost 180 cm (obcas płaski) najlepiej rozm. mniejszy trochę niż 38 i raczej wolałabym białą. Jakby któraś z koleżanek miała chęć sprzedac takową suknię to proszę o kontakt: dominika.pe@gmail.com

P.S.
A Madzia skąd jest jeśli można wiedzić?
jestem zainteresowana odkupieniem sukni jolie...... proszę o kontakt na adres stokrotka.ks@onet.pl mam ślub w sierpniu 2011 nosze rozmiar 36/38:)
a rozmiar 8 to jaki ? ja chetnie odkupie rozmiar 38... wzrost 168.... 5 cm obcas... okolice bielska bialej, krakowa katowic oswiecimia zakopanego itp... ogolnie poludnie polski. 696777172
chętnie odkupię suknie..... proszę o kontakt na adres stokrotka.ks@onet.pl nosze rozmiar 36/38 wesele mam w lipcu 2011
Witam.
Ja będę miała do sprzedania w rozmiarze 4 (36) kolor biały po 11 września.
Jestem ze Słupska
Ja również będę miała do odsprzedania suknię Mon Cheri JOLIE rozmiar 8, w kolorze białym. Suknia będzie dostępna po 25 września. Lublin endorphinee@interia.pl
ja będę miała do sprzedania suknie po 5 czerwca w kolorze perłowym rozmiar 8 jeżeli ktoś jest zainteresowany mój mail gaga22@poczta.onet.pl
ja będę jednak miała do sprzedania białą bez trenu w rozmiarze 38 po 18.09 Olsztyn. mam 165cm(+7cm obcas) tu-nia@o2.pl
Sprzedam suknie Mon Cheri Jolie. Rozmiar 36 - zwężany, więc jest to 34/36.
Wzrost 164cm + obcas.

Kolor - śmietankowa biel (Ivory)

Suknia jest prześliczna.
Do sukni posiadam dwa welony - krótszy (do tanca) - cena w salonie 150 zł i dlugi (ktory mialam jedynie do kościola) - cena w salonie 250 zł

jest rownież ''bolerko'' - tzw. ''koło'' które bardzo ładnie sie prezentuje. Moge wysłac zdjecia na maila.

Suknia kupiona w warszawskim salonie za cene 4200zł

Odsprzedam wszystko za 2000.

kontakt
aneta.alasa@gmail.com

odbiór w Warszawie
ja mam do sprzedania tą suknię nie wiem czy jest Pani jezcze zainteresowana
dziękuję ale już kupiłam nową i już jest po weselu. Teraz sama mam ją do sprzedania :)
Byłabym zainteresowana kupnem sukni, rozmiar 34-36. Jeżeli któraś z was ma taką suknię na sprzedaż prosiłabym o kontakt na maila aniak85@gmail.com
Pozdrawiam
image
ponawiam :)
image
Witam
również jestem zainteresowana Mon Cheri Jolie, osoby mające na sprzedaż taką sukienkę najlepiej białą rozm. 38, wzrost 175 proszę o kontakt na exmonia@gmail.com
pozdrawiam
witam. osoby ktore maja na sprzedaz ta sukienke :) bardzo prosze o kontakt uska7@o2.pl lub 696777172 rozmiar 38... wzrost 169 + obcas
Witam,

również mam do sprzedania tą sukienkę, zakupioną w salonie w Warszawie w czerwcu tego roku za 4200zł.

Sukienka jest w kolorze złamanej bieli.

Rozmiar 8 (biust 85cm, talia 66cm, biodra 101 cm) na 1,75m + niewielki obcas (dł.1,57m).

Do sukni posiadam welon długości do pasa, zakupiony w salonie za 350 zł i bolerko, tzw. już wyżej wspomniane "koło" - 150zł.

Sukienka ma wszyte miseczki.

Całość odsprzedam za połowę ceny.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt. Chętnie prześlę zdjęcia.
j.newska@gmail.com
889-826-539
witam serdecznie!!
Jestem zainteresowana kupnem sukni Mon Chery Jolie. Mój wzrost- 163( 87, 65, 89)Jeżeli jakaś Pani ma takową do sprzedania proszę o odezwanie się :) Pozdrawiam
Mam do sprzedania tą suknię w kolorze białym rozmiar 40 ( była trochę zmniejszana więc teraz to takie 38,5 ) Suknię można przerobić na rozmiar mniej lub więcej, Suknia jest na 175 cm + mały obcas. Zapłaciłam za nią w Lubelskim salonie 3500zł, sprzedam za 1900 zł, suknia jest oddana w komis właśnie w tym salonie, w którym ją kupiłam i wystawiona jest za cenę 2229zł. Suknia jest po praniu chemicznym. Została oceniona na stan bardzo dobry. Chętnie prześlę zdjęcia sukni na maila. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy: msoc@wp.pl
Sprzedam suknię Mon Cheri Jolie kolor biały rozmiar 34/36 na wzrost 160. Idealna dla drobnej dziewczyny. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy marta_84@autograf.pl. Chętnie prześlę zdjęcia. Zapraszam na przymiarki do Gdańska
Sprzedam Suknię ślubną Mon Cheri Jolie, suknia jest po profesjonalnym czyszczeniu

Kolor: biała
Rozmiar: 38
Wzrost: 168 + 5cm obcas

Cena 1900 PLN wraz z welonem obszytym koronką jak na sukience
Posiadam również buty oraz piękny żakiet (delikatnie ocieplony)

Kraków, Chrzanów
Email: squarek@wp.pl
witam
Mam do sprzedania suknie Mon Cheri Jolie rozmiar 36.
dopasowana na wzrost 165 + 6 cm obcas

lekko zwezana (ale jest mozliwosc poszerzenia o ok. 4 cm)

szczególy tu
http://www.planowaniewesela.pl/komis-slubny/suknie-slubne/mazowieckie/warszawa/324-sprzedam-suknie-slubna-mon-cheri-29245-jolie
szukam Mon cheri jolie 36/38, wzrost 165 + obcas, biała- jeśli któs ma na sprzedaż poprosze o kontakt natagac@wp.pl. Jestem z Trojmiasta, chciałabym przymierzyć przed zakupem...
Również chętnie odkupię tę suknię w rozmiarze 36 z tym, że potrzebuję taką na wzrost 180 cm. Najlepiej białą :) kontakt ag_ta@op.pl
jesli jesteś jeszcze zainteresowana - mam taką. tu-nia@o2.pl
to było do natagac
Witam,
jestem zainteresowana kupnem sukni, rozmiar 40. Proszę o kontakt na maila asiaczek_1o2.pl
mam taka sukienke zainteresowane osoby prosze o kontakt anioleczek8_18@tlen.pl

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry