Widok

Kupie suknie White One 427. Rozmiar 34-36, na wzrost 165 cm

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kupię White One 427.
Tak jak w tytule:
Rozmiar 34-36
Na wzrost: 165 cm (obcas planuję 5 cm)
Biust: miseczka D
Kolor: najlepiej naturalna biel

Chętnie do tego dokupię bolerko satynowe i welon.

Najchętniej do przymierzenia w Gdyni :) ale oczywiście dojadę też do Sopotu, Gdańska, Rumii.

Proszę o oferty i zdjęcie na email: choja01@gmail.com
I najlepiej dokładniejsze wymiary :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem, że jesteś zainteresowana dokładnie tym modelem sukni, gdyby jednak wchodziły w grę również inne, to mam do sprzedania Pronovias Helice z długim welonem w kolorze naturalnej bieli - dokładnie w podanych przez Ciebie wymiarach :)

Pozdrawiam!
carrie00@interia.eu
Pronovias Helice też jest śliczna, ale na razie jestem zapatrzona w White One 427 :)

Jeśli jednak nie znajdę White One 427, to wtedy się odezwę. W każdym razie, dziękuję za info.

Pozdrawiam
Widzę, że Pronovias Lorna jest baaardzo podobna do White One 427, dlatego jeśli któraś z was chce ją sprzedać, to tez poproszę o maila. :)
nadal poszukję White One 427 :)
Suknie już znalazłam :), więc oferta jest nieaktualna.

Teraz poszukuję satynowego bolerka w kolorze jasny ecru (rozmiar 34-36). Chcę kupić/wypożyczyć lub zrobić wymianę na koronkowe bolerko.

Jeśli któraś z was chce sprzedać lub wypożyczyć na 1 dzień (w lipcu 2010) bolerko satynowe w kolorze jasnego ecru, to poproszę o maila ze zdjęciem bolerka.
piszesz o wymianie koronkowego bolerka na satynowe, czy to znaczy że masz na zbyciu oryginalne od white one 427? BO ja takiego właśnie zawzięcie poszukuję..
image

Tak, mam właśnie takie piękne oryginalne koronkowe bolerko do White One 427. ;) Kolor: jasne ecru. Rozmiar: coś pomiędzy 34 a 36 (bardziej 34).
Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać na email (choja01@gmail.com), to mogę wysłać Ci foto. :)
hej! jesli nadal jesteś zainteresowana suknią white one 427 to ja swoja sprzedaje.
marta.z.paszkowska@wp.pl
pomijajac wszystko inne w temacie .. tez bym chciala nosic taki rozmiar... eh pomarzyc dobra rzecz :) powodzenia w szukaniu bolerka
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
Sukienka już wisi sobie w szafie i czeka cierpliwie na lipiec, dlatego niestety moja oferta nieaktualna (tylko został post, bo nie wiem jak go usunąć).
Bolerko też znalezione (dzięki weselnikowi :)). I koronkowe też już sprzedane.
Zostały mi już tylko buty do kupienia (rozmiar 36-37) do sukienki white one 427 koloru jasne ecru...ale w tym wypadku chyba muszę po prostu przejść się po sklepach.

A co do rozmiaru, to jakoś tak wyszło, że za duża nie urosłam ani wzwyż ani wszerz. Ale przyznaję, że po tej długiej zimie i po przekroczeniu 25 roku życia, to niestety i mi trochę cm w pasie przybyło (a stresu ślubno-weselnego nie ma na razie i nie chce te kilka kilo "samo" spaść :)). Ale od jutra basen i rower i mam nadzieję, że spalanie i przemiana materii wrócą na szybsze tory, bo sukienka kupiona na "stary" rozmiar ;)
Witam to ja podczepie się pod istniejący już temat :) Po 16 pażdziernika będe miała do sprzedania Lorne ( na zamek bez guziczków). Sukienka jest w chwili obecnej nowa, więc z pewnościa po moim ślubie jakaś panna młoda mogłaby się jeszcze nia nacieszyć :). Na codzień nosze rozmiar 38 a moj wzrost to 163 i bede miala maly obcasik. W razie wszelkich pytan prosze pytac na maila haneczka152@wp.pl. Niestety nie pochodze z Trojmiasta, tak wiec przymiarka sukni mozliwa po ślubie w Bydgoszczy.

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry