Widok
ewera jak mozesz to na gildzie kup wczesniej po jak piszesz slub w grudniu to juz mogą spzredawac te kreacje jako sylwestrowe i zaraz cene podniosą :) powodzenia ahha bez obrazy kiedys jakies miesiac temu widziałąm slicvzną suknie slubną w lumpexie na słowackiego po schodkach na dół nie pytałą o cene ale była białą szyta w litera A naprwawde b.ładna zadna beza wiec moze tez tak pojedz zobaczyc mam bnadzieje ze nie uraziłąm, życze mezowi powrotu do zdrowia:)
Noni z gda dzięki bardzo za pomoc. I z tymi lumpeksami wcale nie uraziłaś, bo często zaglądam jak gdzieś jest jakaś dostawa. Kiedyś to może byłoby mi wstyd, ale teraz- jak się trafi to na prawde można kupić markowe ciuchy i to za grosze, a poza tym przeszedł już do lamusa fakt, że w lumpeksach ubierają się tylko biedni w każdym jednym można spotkać bogate panny, które jednorazowo wydają po 200zł za całe reklamówki fajnych ciuszków. Jeszcze raz wielkie dzięki.
ewera dzisiaj byłam ''u siebie w lumpexie'' i to tam widziałam te kiecki pytałą babke i oazało sie ze 1 poszła bardzo szybko a druga czeka jakas dziewczyna ma przysc na dniach przymierzac ale poprosiłam aby mi pokazała i to jest na ok 175 i rozmiat no 38/40 zycze powodzenia w szukaniu jak bede cos wiedziałą to dam znac:)
ja mogę kieckę POZYCZYĆ ... tyle że ona wisi od mojego ślubu nieuprana (sesja bardzo ją wymeczyła więc jest brudna na maksa) więc jesli cię taka opcja interesuje, to możesz ją oddac do czysczenia ubrac i poslubie mi oddać :)
kiecka w rozmiarze 42, z salonu Cymbeline, biała, typ "przescieradło" z ternem, góra gorsetowa, do tego bolerko z długim rękawem, jak coś, to daj znać, mail w profilu :)
kiecka w rozmiarze 42, z salonu Cymbeline, biała, typ "przescieradło" z ternem, góra gorsetowa, do tego bolerko z długim rękawem, jak coś, to daj znać, mail w profilu :)
papilio1@op.pl
Dziś jak jechałam do pracy to zauważyłam na wystawie sklepu z używaną odzieżą suknię ślubną z welonem . Nie wiem dokładnie jak wygląda bo tylko mignęła mi gdy przejeżdżałam :)
Sklep mieści się w Gdyni na ul. Władysława IV nazwya się - "Centrum odzieży używanej" - to taki duży sklep z wielkim pomarańczowym szyldem. Jest on na wysokości salonu z sukniami ślubnymi Marietta - tylko że po drugiej stronie. :)
Sklep mieści się w Gdyni na ul. Władysława IV nazwya się - "Centrum odzieży używanej" - to taki duży sklep z wielkim pomarańczowym szyldem. Jest on na wysokości salonu z sukniami ślubnymi Marietta - tylko że po drugiej stronie. :)
Tą suknię o której mówisz polecałabym raczej na bal przebierańców :)
Codziennie jeżdżę tamtędy do pracy więc ją widzę tyle, że nie przygladałam jej się z bliska...
Codziennie jeżdżę tamtędy do pracy więc ją widzę tyle, że nie przygladałam jej się z bliska...
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
nie wiem czy widziałaś to ogłoszenie
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/super-okazja-ogl1960722.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/super-okazja-ogl1960722.html