Widok

Kupię suknię wieczorową

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam Was!
Idę na wesele koleżanki aby wystąpić w roli świadkowej. Potrzebuje sukni eleganckiej (niekoniecznie długiej) w rozm. 38. Mam kilka w domu, lecz głupio mi wystąpić w tych samych co na poprzednich imprezach.
Proszę o oferty w rozsądnych cenach ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
mam sukienke na sprzedaz w kolorze soczystej zieleni, jedwabna
moj mail kamika11@wp.pl
Mam do sprzedania piękną nową z metką marki Asos. Kupiłam, ale niewykorzystałam na okazję :( Rozmiar 36(S), ale ja mam 38 i jak przymierzałam, była dobra. Mogę wysłać zdjęcia, prosze pisac na e-maila lojalnaizkaaa72@wp.pl
Cena to 180 zł, myślę,że to nie dużo , ponieważ zapłaciłam za nią ponad 250 zł. Pozdrawiam :)
aha , zapomniałam dodać, możliwość niewielkiej negocjacji ceny :)
to stary wątek i pewnie nieaktualny, ale podnoszę gdyż ja aktualnie szukam właśnie na wesele sukienki eleganckiej - wesele w grudniu, oferty z opisami i fotkami proszę na maila :) acha, ja poszukuję długiej (ale niekoniecznie) rozm. 36, katherinee proszę też wyślij do mnie maila ze zdjęciami i wymiarami, dzięki!
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Mam sukienkę na sprzedaż, stan bardzo dobry, raz ubrana, kolor bordo, długa, rozmiar 36. Zainteresowani proszę, żeby pisali na mail hinderka@interia.eu Chętnie wyślę zdjęcia. Cena do negocjacji.

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry