Kupie sukienke z dodatkami koronki-lub cala z koronki.Dobrze byloby,gdyby sukienka miala niezbyt dlugi tren i byla klasyczna.Moze byc gladka z plaszczykiem z koronki.Oferty prosze przesylac na adres-monikapodjacka@wp.pl
00
~XXXX
(19 lat temu) 18 października 2005 o 22:17
I znów zpomniałaś dodać rozmiar sukienki i swój wzrost
00
~moniap
(19 lat temu) 19 października 2005 o 17:50
Ktos sledzi moje ogloszenia:):)Mam rozmiar 38 i 170 cm wzrostu-do tego trzeba doliczyc wysoki obcas.Czekam na oferty!
00
~moniap
(19 lat temu) 19 października 2005 o 20:50
Dziekuje za wszystkie oferty przesylane na skrzynke!
00
~moniap
(19 lat temu) 22 października 2005 o 12:25
Moje poszukiwania nadal trwaja,wiec zapraszam do przesyłania ofert na moja skrzynke.Na kazdy list odpowiadam!!!
To ja też poprosze o oferty. Szukam długiej sukni niekoniecznie białej, na rozmiar 34/36, rozmiar biustu C, wzrost 1,67cm. Gorset bez ramiączek lub w łódkę. Na razie tyle wiem. Z góry dzięki.
Drogie Forumowiczki!Odpisuje na kazda oferte,a jesli ktoras z Was nie dostala odpowiedzi,to bardzo przepraszam,ale mam jakies klopoty ze skrzynka i bratem,ktory czasem odbiera za mnie nowe listy!Wiec oficjalinie-dziekuje za wszystkie propozycje,ktore od Was otrzymalam!!!
Hej,
Wysłałam Ci maila z moja propozycją, jeśli nie dotrze do Ciebie, to zapraszam do obejrzenia mojej sukienki w ogłoszeniach na weselniku, naglowek: rybka + kapelusz !!!
Wydaje sie, ze moja sukienka odpowiada twoim wymaganiom, ale zobaczymy.
Pozdrawiam,
Marta