Widok
Kupiłem komputer i jestem zadowolony
Kupiłem komputer w tej firmie z Windowsem Vista. Na początku dziwnie się zachowywał i wieszał. Poszedłem do serwisu , stwierdzili że wszystko działa poprawnie. Wróciłem do domu i znowu to samo ! Zdenerwowany poszedłem spowrotem do serwisu, lekko poddenerwowany. Poprosiłem kierownika i powiedziałem żę guzik mnie to obchodzi, ale sprzęt ma działąć dziś ! Kierownik kiwał głową powstrzymując chyba emocje. Przyjęli sprzęt po 4 godzinach zadzwonili, że u nich wszystko działa. Ja na to że mam dość tego itp, Poprosili abym przyniósł resztę swojego sprzętu do testów ( myszka, klawiatura, skaner), tak też zrobiłem. Co się okazało , skaner po zainstalowaniu powodował jakieś problemy i dlatego nie działał sprzęt. Skaner zakupiony z 6 lat temu :).Niestety nie udało się go uruchomić pod Vistą. Głupia sprawa z mojej strony, troche nawrzeszczałem na nich, a to nie wina sklepu. Dlatego piszę POZYTYWNY komentarz. Miła, profesjonalna i wyrozumiała obsługa :).
Pozdrawiam serwis i życzę jak najmniej takich upierdliwych klientów takich jak ja :)
Pozdrawiam serwis i życzę jak najmniej takich upierdliwych klientów takich jak ja :)
Moja ocena
NET-S
kategoria: Sprzęt komputerowy
obsługa: 6
oferta: 6
promocje: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6