KurJerzy.pl

Firmy kurierskie

Gdańsk, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
gdańszczanka - opinia wątek zamknięty Zawsze kurier UPS ze wszystkich wydawał mi się najbardziej konkretny i tak...
~gdańszczanka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2015

wojtek - opinia wątek zamknięty Paczka została odebrana i dotarła do celu w ciągu 48 godzin od zamówienia....
~wojtek
-

dodano: 20 stycznia 2015

Karolina - opinia wątek zamknięty Super szybka dostawa, kurier UPS uprzejmy, jednym słowem bezproblemowo!...
~Karolina
-

dodano: 21 października 2014

Mariam - opinia wątek zamknięty Rewelacyjne rozwiązanie, firmowy kurier w niskiej cenie do 20 zł. Bardzo...
~Mariam
-

dodano: 17 września 2014

Paula - opinia wątek zamknięty Szybki odbiór, przesyłka była na drugi dzień na miejscu. Z zamowieniem...
~Paula
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 lipca 2014

Polecam! wątek zamknięty ogólnie firma bardzo fajna, nie ma problemu z zamówieniem kuriera po odbiór...
~m89
-

dodano: 29 kwietnia 2014

Tadeusz - opinia wątek zamknięty Sprawnie i bez zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm, bardzo szybka dostawa i...
~Tadeusz
-

dodano: 22 kwietnia 2014

Jarek - opinia wątek zamknięty Wszytko ok. Zamówienie złożone online. Przesyłka dotarła bez problemu w...
~Jarek
-

dodano: 31 marca 2014

pierwszy - opinia wątek zamknięty + intuicyjny serwis, wszystko odbywa się przez internet + ubezpieczona...
~pierwszy
-

dodano: 25 lutego 2014

kama18 - opinia wątek zamknięty kurier odebrał ode mnie przesyłkę w zaplanowanym dniu, odebrał z adresu który...
~kama18
-

dodano: 7 lutego 2014

Karolina - opinia wątek zamknięty Bardzo szybka i sympatyczna obsługa. Zamówiony na stronie Kur Jerzy.pl kurier...
~Karolina
-

dodano: 22 stycznia 2014

marta - opinia wątek zamknięty skusiła mnie cena, po złożeniu zamówienia na stronie przyjechał kurier i...
~marta
-

dodano: 16 stycznia 2014

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie, symaptycznie, bez żadnych problemów. Bardzo dobry kontakt,...
~Grzegorz
-

dodano: 3 stycznia 2014

kris - opinia wątek zamknięty plus za naprawde dobry system zamawiania na stronie, nie miałem żadnych...
~kris
-

dodano: 9 grudnia 2013

Irena - opinia wątek zamknięty Kurier pojawił się tego samego dnia którego opłaciłam zamówienie. Pobranie...
~Irena
-

dodano: 21 listopada 2013

Bartek - opinia wątek zamknięty nie mam zastrzeżeń, kurier uprzejmy
~Bartek
-

dodano: 10 października 2013

killer - opinia wątek zamknięty przesyłka dostarczona na czas, można śledzić jej droge, pobranie po kilku...
~killer
-

dodano: 17 września 2013

Ania - opinia wątek zamknięty szybka realizacja naprawde polecam
~Ania
-

dodano: 4 września 2013

Pan Marek - opinia wątek zamknięty super obsługa, szybki odbiór i dostawa na czas
~Pan Marek
-

dodano: 26 sierpnia 2013

polecam wątek zamknięty kurier był o czasie, przesyłka dostarczona
~Szaman
-

dodano: 8 sierpnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry