Widok
Kuracjusz
Przebywałam w ośrodku Alma od 25.06 2022. Chcę obalić mit który ludzie wypisują na temat tej placówki aby następni kuracjuszy nie jechali z taką niechęcią jak ja i wiele innych osób z tego turnusu . Większość wpisów to stek bzdur i kłamstw żadnego robactwa pokoje czyściutkie jedzenie smaczne uwarzam że wystarvzająco aby się najeść. Jedyny minus to cena parkingu chyba dość wygurowana 192 zł. Za cały pobyt . Pozatym wszystko super . Pozdrawiam wszystkich z tego turnusu . Szczególnie Renię moją żonę
Kuracjuszu !!! Ciesz się ,że miałeś lepiej
Dzięki naszym wpisom,że zastaliśmy w Almie szereg nieprawidłowości
Personel tu zagłada, komentuje!
Mianowicie, robactwo w pokojach, brudny zniszczony sprzęt na sali ćwiczeń
Podejście paru rehabilitantow karygodne
Zabiegi okrojone
Nic szczególnego laser , magnetronik, ultradźwięki, solux.. wirówka
Jest to ,wykonalne w miejscu zamieszkania ! Ćwiczenia Ola nim się wygadała i rozdała przedmioty do ćwiczeń, to zeszło 10 min i na wykonanie ćwiczeń pozostało 10 min!
2 ,gruba.. jak się na nią spojrzy .. ech
Czy aby mają certyfikaty , uprawnienia do wykonywania tego zawodu?!
Posiłki, obiady bez smaku
Jak , Alma spełniła wasze oczekiwania ,to podziękujcie nam którzy nie mieli tego co być powinno?
Dzięki naszym wpisom,że zastaliśmy w Almie szereg nieprawidłowości
Personel tu zagłada, komentuje!
Mianowicie, robactwo w pokojach, brudny zniszczony sprzęt na sali ćwiczeń
Podejście paru rehabilitantow karygodne
Zabiegi okrojone
Nic szczególnego laser , magnetronik, ultradźwięki, solux.. wirówka
Jest to ,wykonalne w miejscu zamieszkania ! Ćwiczenia Ola nim się wygadała i rozdała przedmioty do ćwiczeń, to zeszło 10 min i na wykonanie ćwiczeń pozostało 10 min!
2 ,gruba.. jak się na nią spojrzy .. ech
Czy aby mają certyfikaty , uprawnienia do wykonywania tego zawodu?!
Posiłki, obiady bez smaku
Jak , Alma spełniła wasze oczekiwania ,to podziękujcie nam którzy nie mieli tego co być powinno?