Widok

Kurier darek

Dzień w dzień od paru lat doręczam paczki do osób prywatnych na terenie gdańska. O 7 na bazie sortowanie. Ok 10 wyjeżdzam na rejon i wracam 19-20, a w okresie świątecznym nawet 23. Lubie swoją prace. Dziennie nie udaje mi się złapać ok 1 do 3 osób. A mniej więcej raz w tygodniu trafiam na osobę która ma się za boga a kuriera za śmiecia. Myślą że kurier ma jedną paczkę i jedzie specjalnie z nią do niego... I wtedy taki nie zadowolony siada i pisze jak to go zle potraktowali... Naród polski jest taki że lubimy na głos tylko obwiniać i poniżać. Gdyby każdy zadowolony klient miał ocenić współprace z dpd t0 średnia byłaby napewno powyżej 5... Na mnie też są składane skargi raz na jakiś czas... Bo zawsze znajdzie sie klient ą ę:) bo nie podjechał o 15.00, bo nie poczekał 10 minut, bo nie wniósł, bo nie rozpakował, nie podłaczył:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam sie z DUM-em w 100% niektórzy ludzie traktuja nas jak smieci bez wyrozumiałości . Płaca za przesyłke ok 20 zł i mysla że jestesmy ich własnościa .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja sie tu zgodze z Kolegami,jak mamy 60-80 adresow to nie mamy czasu zeby czekac az ktos raczy sie zjawic po przesylke,a pozniej jeszcze ma pretensje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to jak wytłumaczyć fakt, że CAŁY dzień próbuję dodzwonić się do centrali w Gdańsku - bez skutku, na koniec dnia czytam w systemie, że ...paczkę próbowano dostarczyć, tyle tylko że byłem cały czas w domu i jakoś nikt nie próbował!! firma, która w taki prymitywny sposób okłamuje klientów nie zasługuje na szacunek. to są fakty. żenada!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry