Widok

Kurierzy w Gdańsku

Hej Trójmiasto!! Czy w Trójmieście istnieje jakaś firma kurierska, która zatrudnia bikerów. A może by taką firmę stworzyć..... Co wy na to....?? Są jacyś chętni???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłe (są jeszcze bigosie?) takie próby, ale pomyśl tak: dostaniesz przesyłkę w gdańsku i będziesz musiał ją zawieźć do gdyni - jak nie zakombinujesz tak SKMka szybciej, czyli popatrz 2,80za rower 4 za siebie, juz daje 6,80 zeta kosztow, mozna liczyc na to, ze zdarzy sie kurs z kilkoma paczkami w te i we w te, ale to raczej pobozne zyczenia, a jeszcze trzeba na tym zarobic i wrocic, a pomysl jeszcze, ze trzeba by pomyslec o firmach w wejherowie i pryszczu gdanskim

mysle, ze dopoki w gdansku nie bedzie CENTRUM to nic z tego, choc marzyloby mi sie zeby byla taka mozliwosc...

najlepiej pytac niejakiego bigosa jak on to widzi.o
kurczeeee!
a byłem pełen nadziei. ale jak by ktoś coś słyszał to dajcie znać!!!
Dzięki
jest w gdyni firma kurierska na plk dabka, poszukaj w necie maja wlasna stronke, no i tydzien temu w wyborczej bylo ze kuriera z rowerem lub skuterem chce firma zatrudnic
No przeciez jest http://citybike.end.pl/ - i o ile sie nie myle a pewnie nie to wlasnie do nich nalezy Bigos :D , ciekawe czy pojawi sie on na sobotnim AllyCat (no jak to? wyscig bez niego?).

--Snake--
Wielkie dzięki za info!
A ile wyciągają kurierzy?? Tylko bez żartów ;-)

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry