Widok

Kursy językowe

Hej, chcę pojęchać do Stanów Zjednoczonych (program Working/Travel) potrzebuję nauczyć się języka angielskiego, żeby móc porozumieć się w pracy i w życiu, chciałabym już za 3 mięsiące osiągnąc jak najwyższy poziom , podstawy znam, potrzebuje pomocy, może ktoś zna super nauczyciela, który mógłby prowadzić zajęcia hybrydowe(online i stacjonarnie) Help please!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej się nauczysz języka jak pojedziesz do USA, bo będziesz musiała rozmawiać tylko w języku angielskim, ale polecam Ci poszukać na serwisach korepetytorskich fajnego nauczyciela, nawet możesz spróbować zajęcia z native speakerem)

Możesz poszukać korepetytora na stronie buki.org.pl, polecam naprawdę tą stronę, szybko sobie znalazłam dobrego nauczyciela)
Zawsze powtarzam angielski to podstawa. Dobry podręcznik załatwi sprawę.

Inne tematy z forum Nauka

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry