Widok

Kursy językowe

Hej, chcę pojęchać do Stanów Zjednoczonych (program Working/Travel) potrzebuję nauczyć się języka angielskiego, żeby móc porozumieć się w pracy i w życiu, chciałabym już za 3 mięsiące osiągnąc jak najwyższy poziom , podstawy znam, potrzebuje pomocy, może ktoś zna super nauczyciela, który mógłby prowadzić zajęcia hybrydowe(online i stacjonarnie) Help please!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej się nauczysz języka jak pojedziesz do USA, bo będziesz musiała rozmawiać tylko w języku angielskim, ale polecam Ci poszukać na serwisach korepetytorskich fajnego nauczyciela, nawet możesz spróbować zajęcia z native speakerem)

Możesz poszukać korepetytora na stronie buki.org.pl, polecam naprawdę tą stronę, szybko sobie znalazłam dobrego nauczyciela)
Zawsze powtarzam angielski to podstawa. Dobry podręcznik załatwi sprawę.

Inne tematy z forum Nauka

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

do góry