Widok
Kurtki i Płaszcze w SKM
Dlaczego 99% Osób nie zdejmuje tego w.w.w SKM, gdzie Grzejniki są rozgrzane do Czerwoności a w środku prawie jak w Saunie.??
Oprócz mnie, w całym wagonie 1osoba zdjęła i powiesiła Kurteczkę oraz 1osoba zdjęła i trzymała na kolanach Kurteczkę...
Reszta, pozapinana w większości po szyję a z Twarzy pot..;]
ps.Zdjęcie Poglądowe...
więcej
Oprócz mnie, w całym wagonie 1osoba zdjęła i powiesiła Kurteczkę oraz 1osoba zdjęła i trzymała na kolanach Kurteczkę...
Reszta, pozapinana w większości po szyję a z Twarzy pot..;]
ps.Zdjęcie Poglądowe...
więcej
Ciekawe pytanie. Też mnie to zastanawia. Wydaje mi się, że to kwestia tego, że "tak się przyjęło" i po prostu nie zdejmowanie kurtki jest taką rutyną i dziwnie by wyglądało jakby każdy zdejmował kurtkę. Ludzie niekoniecznie robią rzeczy optymalnie i nawet się nad tym nie zastanawiają.
Ja staram się zdejmować. Ostatnio jak wracałem z sylwestra to w autobusie było dosłownie 30oC i musiałem się rozebrać do koszulki. Widziałem te miny ludzi, że jest im gorąco ale też nikt się nie odważył, bo wyglądałoby to dziwnie. Takiej sauny jak wtedy to chyba nigdy nie widziałem. Buchało Gorącym powietrzem w twarz
Ja staram się zdejmować. Ostatnio jak wracałem z sylwestra to w autobusie było dosłownie 30oC i musiałem się rozebrać do koszulki. Widziałem te miny ludzi, że jest im gorąco ale też nikt się nie odważył, bo wyglądałoby to dziwnie. Takiej sauny jak wtedy to chyba nigdy nie widziałem. Buchało Gorącym powietrzem w twarz