Widok
Kurtki płaszcze, marynarki damskie 38-42 Zara, Reserved, Benetton, Esprit, Mohito super modne
A teraz zapraszam do obejrzenia i zakupu płaszczyków/kurtek...:)
Niestety - myślalam, ze fotki wyjdą mi troche lepsze. W rzeczywistości ciuchy są zdecydowanie ładniejsze:))
Oprócz tego mam sporo innych damskich ciuchów, takze butów oraz dla małych dzieciaków (mam bliżniaki 9 miesieczne:)). Jezeli ktoś jest zainteresowany prosze o maila, a najlepiej zapraszam do mnie w celu przymierzenia (eogar@poczta.onet.pl)
1. Zara - elegancki płaszczyk, super! rozmiar L, ale moim zdaniem nie ma on większego znaczenia, ponieważ płaszczyk jest wiązany i pasuje na dosyć rozpiętą rozmiarówkę. Jest przecudny. Stan idealny!
Cena 45 zł

Uploaded with ImageShack.us

2. Marynarka Reserved - rozm 40; stan idealny
Cena: 20 zł

3. Płaszczyk United Color of Benneton - rozm M/L. Stan bardzo dobry (do wymiany guziki na rękawie). Bardzo klasyczny, prosty krój. Super materiał. Bardzo gon polecam!
Cena: 50 zł

4. Kurteczka MOHITO - rozm 38; designerska; stan idealny. Cieniutka. Wygląda super:)
Cena: 30 zł

5. Marynarka H&M; rozm 40. Taliowana, z wywijanymi rękawami. Fajnie wygląda do jeansów i umila formalny strój. Stan idealny.
Cena 40 zł

6. Płaszcz Reserved - rozm M - kolor khaki - jakby welurkowy. Stan idealny. No cudo po prostu - raczej lekko awangardowy, ale naprawdę super!
Cena 40 zł

7. Płaszcz Reserved - rozmiar M, stan bardzo dobry; uwielbiałam go! bardzo klasyczny, raczej elegancki
Cena 40 zł

8. Płaszczyk Mohito m- jedna z piękniejszych rzeczy:) rozmiar 40 (ale moim zdaniem mniejszy); ma super zieloną podszewkę; niby klasyczny ale ma pazura. Niestety nie ma 2 guzików, ale mogę nawet znależć identyczne. Jest śliczny, bo ma fajnie drapowany tył.
Cena 40 zł

9. Kurtka Esprit - najbardziej żałuję, ze ją muszę sprzedać. Jest idealna. Ubrałam ją moze ze 2 razy:) i schudłam.. jest niestety za duża. Rozmiar 42 (moim zdaniem raczej 40). Ma śliczny granatowy kolor.
Cena 150 zł.

10. Płaszczyk Reserved - kiedyś mi służył... Rozmiar M; stan bdb
Cena 25 zł

Niestety - myślalam, ze fotki wyjdą mi troche lepsze. W rzeczywistości ciuchy są zdecydowanie ładniejsze:))
Oprócz tego mam sporo innych damskich ciuchów, takze butów oraz dla małych dzieciaków (mam bliżniaki 9 miesieczne:)). Jezeli ktoś jest zainteresowany prosze o maila, a najlepiej zapraszam do mnie w celu przymierzenia (eogar@poczta.onet.pl)
1. Zara - elegancki płaszczyk, super! rozmiar L, ale moim zdaniem nie ma on większego znaczenia, ponieważ płaszczyk jest wiązany i pasuje na dosyć rozpiętą rozmiarówkę. Jest przecudny. Stan idealny!
Cena 45 zł

2. Marynarka Reserved - rozm 40; stan idealny
Cena: 20 zł

3. Płaszczyk United Color of Benneton - rozm M/L. Stan bardzo dobry (do wymiany guziki na rękawie). Bardzo klasyczny, prosty krój. Super materiał. Bardzo gon polecam!
Cena: 50 zł

4. Kurteczka MOHITO - rozm 38; designerska; stan idealny. Cieniutka. Wygląda super:)
Cena: 30 zł

5. Marynarka H&M; rozm 40. Taliowana, z wywijanymi rękawami. Fajnie wygląda do jeansów i umila formalny strój. Stan idealny.
Cena 40 zł

6. Płaszcz Reserved - rozm M - kolor khaki - jakby welurkowy. Stan idealny. No cudo po prostu - raczej lekko awangardowy, ale naprawdę super!
Cena 40 zł

7. Płaszcz Reserved - rozmiar M, stan bardzo dobry; uwielbiałam go! bardzo klasyczny, raczej elegancki
Cena 40 zł

8. Płaszczyk Mohito m- jedna z piękniejszych rzeczy:) rozmiar 40 (ale moim zdaniem mniejszy); ma super zieloną podszewkę; niby klasyczny ale ma pazura. Niestety nie ma 2 guzików, ale mogę nawet znależć identyczne. Jest śliczny, bo ma fajnie drapowany tył.
Cena 40 zł

9. Kurtka Esprit - najbardziej żałuję, ze ją muszę sprzedać. Jest idealna. Ubrałam ją moze ze 2 razy:) i schudłam.. jest niestety za duża. Rozmiar 42 (moim zdaniem raczej 40). Ma śliczny granatowy kolor.
Cena 150 zł.

10. Płaszczyk Reserved - kiedyś mi służył... Rozmiar M; stan bdb
Cena 25 zł

Podaję wymiary poszczególnych płaszczyków. Mierzylam je na płasko. Ja mam 170 wzrostu, więc one są z reguły na taki wzrost. Postaram się subiektywnie zaznaczyć na jaką mniej więcej osobę będą dobre.
odbiór i ew przymiarki na zaspie. Zapraszam
ad 1
płaszczyk zara - rozm L, ale moim zdaniem dobry na grubsze, chudsze, wyższe i niższe
długość - 90; ramiona (od szwu do szwu)-40; dł rękawa zew/wew - 61/45, pas - 40; wiązanie od góry na wysokości 51 cm
ad 2
marynarka RE - rozm 40 i taki jest. ona ma krótsze rękawy i ogólnie jest krótsza - wzrost nie ma znaczenia
dł - 60; ramiona - 39; pas - 42; rękaw zew/wew - 47/31
ad 3
płaszcz Benetton - rozm raczej M. Wzrost nie ma większego znaczenia, ale moim zdaniem lepiej na wyższą osobę (ok 170 cm)
dł-101; pas - 45, ramiona 41; rękaw zew/wew - 58/40
ad 4
kurteczka Mohito - rozm 38 i nie jest duża. Ma ściągane rękawy; jest raczej krótka. wzrost bez znaczenia.
dł - 57; biust - 51; doł 43; rękaw 47
ad 5
marynarka HM - rozm 40 i taki jest. Wzrost nie ma znaczenia.
dł - 57; pas 43; rękaw 60 (całkowity) - ale oryginalnie jest wywinięty i 53; zapięcie na wysokości 39
ad 6
płaszcz Re zielony - rozm M (ale moze być L). raczej na osobę ok 170
dł- 109; ramiona - 42; rękaw zew/wew - 60/46; pas 46; pasek na wys od góry - 51
ad 7
płaszcz Re - rozm M (ale razcej L); zdecydowanie dla osoby 170 i wyższej
dł 111; ramiona 44; pasek na wys 48; pas 47; rękaw zew/wew - 63/46
ad 8
płaszczyk MH - rozm małe 40 wzrost bez znaczenia
dł przód/tył (jest dłyższy z tyłu) - 89/95; rękaw wew 43; pas 45, pasek an wysokości 48
ad 9
Kurtka Esprit - rozm 42, ale raczej 40; wzrost bez znaczenia, ale dla niższej osoby mogą być rękawy za długie
dł - 81; ramiona - 44; rękaw zew.wew - 64/51
pas - 50; dół kurtki 60
ad 10
Parka Re - jeszcze wrzucę dodatkowe fotki na prośbę
dł 103; ramiona 43, pads50; rękaw zew/wew - 63/47
odbiór i ew przymiarki na zaspie. Zapraszam
ad 1
płaszczyk zara - rozm L, ale moim zdaniem dobry na grubsze, chudsze, wyższe i niższe
długość - 90; ramiona (od szwu do szwu)-40; dł rękawa zew/wew - 61/45, pas - 40; wiązanie od góry na wysokości 51 cm
ad 2
marynarka RE - rozm 40 i taki jest. ona ma krótsze rękawy i ogólnie jest krótsza - wzrost nie ma znaczenia
dł - 60; ramiona - 39; pas - 42; rękaw zew/wew - 47/31
ad 3
płaszcz Benetton - rozm raczej M. Wzrost nie ma większego znaczenia, ale moim zdaniem lepiej na wyższą osobę (ok 170 cm)
dł-101; pas - 45, ramiona 41; rękaw zew/wew - 58/40
ad 4
kurteczka Mohito - rozm 38 i nie jest duża. Ma ściągane rękawy; jest raczej krótka. wzrost bez znaczenia.
dł - 57; biust - 51; doł 43; rękaw 47
ad 5
marynarka HM - rozm 40 i taki jest. Wzrost nie ma znaczenia.
dł - 57; pas 43; rękaw 60 (całkowity) - ale oryginalnie jest wywinięty i 53; zapięcie na wysokości 39
ad 6
płaszcz Re zielony - rozm M (ale moze być L). raczej na osobę ok 170
dł- 109; ramiona - 42; rękaw zew/wew - 60/46; pas 46; pasek na wys od góry - 51
ad 7
płaszcz Re - rozm M (ale razcej L); zdecydowanie dla osoby 170 i wyższej
dł 111; ramiona 44; pasek na wys 48; pas 47; rękaw zew/wew - 63/46
ad 8
płaszczyk MH - rozm małe 40 wzrost bez znaczenia
dł przód/tył (jest dłyższy z tyłu) - 89/95; rękaw wew 43; pas 45, pasek an wysokości 48
ad 9
Kurtka Esprit - rozm 42, ale raczej 40; wzrost bez znaczenia, ale dla niższej osoby mogą być rękawy za długie
dł - 81; ramiona - 44; rękaw zew.wew - 64/51
pas - 50; dół kurtki 60
ad 10
Parka Re - jeszcze wrzucę dodatkowe fotki na prośbę
dł 103; ramiona 43, pads50; rękaw zew/wew - 63/47
fotki płaszyka RE nr 10

Na tej fotce jest całkiem bliski rzeczywistości. Kolor taki zielonkawy, raczej po prostu khaki tak jak pisałam. Na wyższa osobę moim zdaniem raczej ok. Wymiary pisałam wyzeaj. W ramionach - tzn mierzylam od szwu do szwu, ale są tez rękawy. Moim zdaniem on jest na osobę ok 65 kg (cokolwiek to może znaczyć:))). Zapraszam do przymiarki na zaspe
dostępne:
1. płasczyk zara
2. marynarka re
3. płaszczyk benetton
4. kurteczka mohito
7. płaszczyk RE
8. płaszczyk mohito
10 płaszczyk re
poza tym (to cześć ciuchów) mam jeszcze damskie:
http://imageshack.us/g/854/reservedl.jpg/
ale niestety nie jestem w stanie ich mierzyć, ani wysyłać. Zapraszam na Zaspę do osobistego obejrzenia.
Ceny tych rzeczy to mniej więcej:
spodnie - 30 zł
t-shirty - ok 15-20
spodnice - ok 20-30
swetry - 25-40 zł
ceny podaje przybliżone, wszytsko oczywiście zalezy od ilości kupionych, stanu ciucha i marki.
Chętnych zapraszam do kontaktu na priv w celu umówinei się
1. płasczyk zara
2. marynarka re
3. płaszczyk benetton
4. kurteczka mohito
7. płaszczyk RE
8. płaszczyk mohito
10 płaszczyk re
poza tym (to cześć ciuchów) mam jeszcze damskie:
http://imageshack.us/g/854/reservedl.jpg/
ale niestety nie jestem w stanie ich mierzyć, ani wysyłać. Zapraszam na Zaspę do osobistego obejrzenia.
Ceny tych rzeczy to mniej więcej:
spodnie - 30 zł
t-shirty - ok 15-20
spodnice - ok 20-30
swetry - 25-40 zł
ceny podaje przybliżone, wszytsko oczywiście zalezy od ilości kupionych, stanu ciucha i marki.
Chętnych zapraszam do kontaktu na priv w celu umówinei się