Widok
Kurz w Bojanie
Ludzie przestańcie tak kurzyć tymi samochodami mknąc po polnych drogach bo ludzie pranie suszą w ogródkach! To społeczeństwo Bojańskie jest coraz gorsze.... ahaa tak, mieszkam na ulicy Radosnej ps. przestańcie jeździć już obkazd3m przez naszą ulice, Gryfa Pomorskiego już dawno skończyli!
Nawalone tych pseudodeweloperskich trupów. Widziałam na otodom działkę 5000 metrów w Bojanie gdzie można postawić 10 bliźniaków. Naprawdę syf z tej pięknej miejscowości się zrobił. Domki jednorodzinne czy bliźniaków kilka to jest okej bo to ładnie tworzy przestrzeń. A nie nawalone tych budynków kopiuj wklej z jednego projektu z Archonu i potem na działce 1000 metrów gdzie powinien stać jeden dom albo bliźniak, rodzin jak w bangladeszu. Gmina zabroniła dzielić działki ponizej 1000 metrów, ale już o taki szczegół nie zadbała i mamy co mamy.
W ubiegłym roku dokładnie o to samo prosiłam, żeby osoby jadące drogą gruntową po prostu jechały powoli. Oczywiście kurz i tak będzie się unosił, ale nie z taką intensywnością. Tu chodzi o zwykłą kulturę i odrobinę wyobraźni. I proszę niepisać, żebym wracała do miasta jak mi się nie podoba ( takie były reakcje w zeszłym roku), bo to słabe...