Widok

Kwiaciarnia

Nie polecam kwiaciarni obok poczty, nie mila obsluga , drogo i maly wybor , storczyki prawie zwiedle za 48zl!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

niesamowite że ktoś otwiera nowy biznes i nie dba o klienta, też byłem w tej kwiaciarni w święto kobiet i niestety wyszedłem z pustymi rękami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

A ja się dziwię, kwiaciarnia na wsi?. To jak z drzewem do lasu. No, ale mogę się mylić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

Ja tez bylem i po wejsciu nawet jednej rozy tam nie widzialem, wyszedlem i pojechalem do bojana.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jakie bzdury.... Ja w Dzień Kobiet dostałam od męża kwiaty z tej kwiaciarni. Piękne żółto-czerwone róże ładnie przybrane stały bardzo długo w wazonie, więc na pewno były świeże. Poza tym w której kwiaciarni w okolicy są lodówki do kwiatów? Nowy punkt nie podoba się chyba tylko malkontentom.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Potwierdzam, nie polecam ceny jak w stolicy !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ceny normalne i napewno wiekszy wybór niż w Bojanie. To był pierwszy dzień kobiet dla tej kwiaciarni i ciężko przewidzieć jaka bedzie sprzedaż. Z resztą kwiaciarnia przeprosiła na fp za braki.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Godzina 13 i byly braki ? Po za tym jedna obsluga wola o pomste do nieba. Ani dziendobry ani czy w czyms mozna pomoc. Wiecej tam napewno nie pojde wole pojechac nawet do chwaszczyna niz sie prosic , zwlaszcza jesli nawet nie bylo o co.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 20

Mam inne doświadczenia, był wybór, było uprzejmie i kulturalnie. Na pewno tam zajadę jak będę potrzebował kwiaty
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Oczywiście, że super kwiaciarnia! Nie bardzo rozumiem te negatywne komentarze. Polecam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kaziu i Muza w jednym spali domku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

numerek 194.49.105. to wave.com.pl, A żadnego Kazia nie znam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jedyne pozytywne opinie to te ktore napisali sobie sami , tak samo lapki w gore i w dol zobaczcie pod jakimi postami ile hehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Byłam i wyszłam bardzo zadowolona. Kupiłam tzw las w słoiku i cena była dużo niższa niż gdzie indziej. Pani ładnie mi zapakowała i zabezpieczyła, żeby się po drodze nic nie stało.
Te niepochlebne komentarze to chyba konkurencja pisze.
Dajmy szanse nowemu biznesowi. W końcu coś zaczyna się dziać w Koleczkowie
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Oby byli milsi dla klientow i mieli wiecej kwiatow bo jak narazie to pustki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
Super kwieciarnia, miła i fachowa obsługa. Gorąco polecam. Ceny do przyjęcia. Kwiaty świeże, stały u Żony dwa tygodnie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przestancie sobie pisac pozytywne komentarze bo to zenujace. Lepiej zadbajcie o obsluge i asortyment bo narazie to jest dramat.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 17
Ceny wysokie i maly asortyment. Dla mnie lipa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pani zatrudniona w kwiaciarni jest niesympatyczna, zachowuje się jak królowa a to nie ta bajka , wieje od niej chłodem i statusem wielkiej pani.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
zgadzam się z autorem postu. Pani na odzieżowym nie lepsza, zakręcona jak śmigło. niestety nie wrócę tam. a naprawdę super się zapowiadało, wole skoczyć do Bojana do duetu do Pani Beatki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja tez nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Koleczkowo

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

do góry