Widok
Kylesa, Dark Castle, Calm the Fire - KONCERT ODWOŁANY
Niestety chwilę temu (godz.14.00) Kylesa odwołała koncert w Gdyni, powód jaki dostaliśmy w krótkiej wiadomości to kontuzja Philippa, czekamy na pełne oświadczenie. Bardzo wszystkich przepraszamy, zwłaszcza tych, którzy są teraz w pociągach... Bilety można zwracać w miejscach zakupu, mam nadzieję, że uda nam się zaprosić Kylesę w późniejszym terminie.Kylesa to kapela, która w swojej muzyce ...
więcej
więcej
sorry ale nie słysze w tym tandetnym harleyowo hard rocowym graniu jakie uprawia Psychollywood albo post grungeowym łojeniu Broken Betty nic co przypominałoby Kylese zwałaszcza tą z ich najdojrzalszej płyty jaką jest static. te zespoły nie dorastają do pięt takiemu graniu. ja osobiście z kylessą chętnie zobaczyłbym baroness ale to byłoby za piękne :)
nie wydaje mi się żeby supporty dobierane były wg podobieństw do Kylesy. Kto by chciał słuchać jednego wieczora 5 podobnie brzmiących kapel!? Jasne, że fajnie byłoby usłyszeć Baroness, ale przecież to nie jest festiwal tylko klubowy koncert. poza tym lepsze Psychollywood niż crust-hardcore-punkowa tandeta.
Prawda jest taka, że Insuiciety to rasowa kapela, w przeciwieństwie do słabiutkich epigonów w rodzaju Psychollywood czy Broken Betty. Ale co tam, zawsze można się tę godzinkę - półtorej spóźnić. :)
Co do życzenia aby zagrało Insuiciety to pomijając inne względy, nie mogłoby one zostać spełnione przede wszystkim dlatego, że zespół zakończył właśnie działalność. :(
Co do życzenia aby zagrało Insuiciety to pomijając inne względy, nie mogłoby one zostać spełnione przede wszystkim dlatego, że zespół zakończył właśnie działalność. :(