Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariusz - ocena nowy temat Bardzo miła współpraca i szybka realizacja zlecenia! Super !
~Mariusz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 21 lutego 2025

Natalia - ocena nowy temat Polecam serdecznie Pana Łukasza, bardzo profesjonalnie wykonana sesja...
~Natalia
-

Wiktoria - ocena nowy temat Idealne wyczucie chwili. Pełen profesjonalizm. Polecam!
~Wiktoria
-

Elżbieta - ocena nowy temat Bardzo dobrze wykonane zdjęcia. Pełen profesjonalizm . Polecam Pana Łukasza.
~Elżbieta
-

Marcin - ocena nowy temat super wykonana sesja - polecam
~Marcin
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Aleksandra - ocena nowy temat Współpraca na najwyższym poziomie, terminowość, kreatywność i przede...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 20 lutego 2025

Magdalena Wojtasik - ocena Pan Łukasz profesjonalnie wykonał sesję fotograficzną mojego mieszkania....
~Magdalena Wojtasik
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 19 lutego 2025

Ania - ocena Pan Łukasz to doświadczony fotograf pełen pasji. Sesja przebiegła w miłej...
~Ania
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 10 stycznia 2025

Kate - ocena Przepiękne, klimatyczne zdjęcia
~Kate
-

dodano: 7 stycznia 2025

Joanna - ocena Profesjonalizm, terminowość i piękne zdjęcia. Zdecydowanie polecam Pana...
~Joanna
-

Marta - ocena Mogę z czystym sumieniem polecić fotografa Łukasza, profesjonalnie podchodzi...
~Marta
-

Wojtek - opinia wątek zamknięty Miałem przyjemność współpracować z Łukaszem przy sprzedaży mieszkania....
~Wojtek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 września 2022

Klaudia - opinia wątek zamknięty Łukasz to bardzo profesjonalny fotograf, słowny i sympatyczny. Dziękuję za...
~Klaudia
-

dodano: 5 sierpnia 2022

Tomek - opinia wątek zamknięty Profesjonalne zdjęcia najwyższej jakości, terminowość i punktualność, pełne...
~Tomek
-

dodano: 29 lipca 2022

Arkadiusz - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam pana Łukasza jako fotografa. Pełen profesjonalizm, piękne...
~Arkadiusz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 11 marca 2021

Ewelina (Gdańsk) - opinia wątek zamknięty Pięknie wykonane zdjęcia mieszkania. Polecam.
~Ewelina (Gdańsk)
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 stycznia 2021

Ania - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm na każdym kroku współpracy :) Przepiękne zdjęcia....
~Ania
-

dodano: 5 stycznia 2021

Bartek - opinia wątek zamknięty Moje zdjęcia wykonane telefonem komórkowym bez wątpienia nie przysporzyły mi...
~Bartek
-

dodano: 3 stycznia 2021

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi. Atmosfera pracy...
~Agnieszka
-

dodano: 30 grudnia 2020

Tomasz - opinia wątek zamknięty Korzystałem kilkukrotnie z usługi fotograficznej Pana Łukasza dotyczącej...
~Tomasz
-

dodano: 28 grudnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry