Widok
LADY FITNESS - Rumia
SZCZERZE POLECAM KAŻDEJ PANI ! Początkowo chodziłam na happy hours, płacąc 5 zł za godzinę ćwiczeń na różnych sprzętach, dających mi wszelką możliwość zadbania o swoją sylwetkę oraz zdrowie. Obsługa od zawsze była sympatyczna i uczynna :) W końcu zdecydowałam się na zakup karnetu open. Obecnie uważam to za najlepszą formę korzystania z dobrodziejstw Lady Fitness. Miałam możliwość bycia na prawie wszystkich zajęciach fitness i każde było genialnie przeprowadzone, a wszyscy instruktorzy wprowadzali wesołą, bezstresową atmosferę, co oczywiście ma ogromny wpływ na motywacje do chodzenia na kolejne zajęcia. Każda sala jest świetnie wyposażona. Osobiście dla mnie dodatkowym atutem jest sauna, w której mogę się relaksować do woli ( oczywiście wg widniejącej instrukcji, co by nie przedobrzyć ;) ). Zajęcia co chwilę są w jakiś sposób urozmaicane, systematycznie dochodzą nowości, pojawia się wiele ciekawych ofert. No i kolejny duży plus za głośną, energiczną muzykę, dającą kopa do dalszego wysiłku. Chodziłam w życiu do wielu klubów sportowych, jednak szybko traciłam ochotę na zrzucanie kilogramów i wracałam do punktu wyjścia. W Lady Fitness przychodzi mi to z jakąś magiczną łatwością ;) !!!
Moja ocena
Lady Fitness Rumia
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 6
oferta: 6
wyposażenie: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6