Zapewniali iż naprawa laptopa potrwa max 4 dni tymczasem trwała 4 miesiące kiedy stwierdziliśmy że z związku z tym iż czekamy tak długo zabieramy laptop nie naprawiony(co za tym idzie Panowie nie zarobią) szybko sprowadzili część (równie uszkodzoną)w ciągu dwóch dni by by skasować prawie 600 zł poprostu wcześniej się nie chciało jak wnioskuję. Poszli na łatwiznę zamiast wymienić chip karty graficznej wymienili cały komputer(na stary francuz) przekładając tylko nasz ekran nie pofatygowali się nawet by zmienić klawiaturę z francuskiej AWERTY NA QWERTY.Komputer działał 4 dni i ponownie usterka wróciła stara bolączka tego modelu. Póki czekają na kasę to wszystko jest w porządku jak dostaną zapłatę a zdarzy się reklamacja to zaczynają się schody mnie jako kobietę potraktowali dosłownie jak szmatę wręcz zostałam wyrzucona z serwisu gdzie wcześniej zostawiłam tam jak wspomniałam prawie 600 zł zwykłe chamstwo i tyle ja myślałam że w dzisiejszych czasach skoro klient płaci to wymaga a tymczasem tym Panom wydaje się na odwrót dopóki nie dostaną kasy . No ale nie oni jedni na szczęście serwisów jest od wyboru do koloru generalnie nie polecam szczególnie kobietom bo myślą że płci przeciw