Widok
LEGIA - LECHIA 3:0
Opinie do artykułu: LEGIA - LECHIA 3:0.
Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Śmieli sie z Arki a sami dostali aż 0:3.. Sąsiedzi sie chociaż bronili i było 1:2.. I po co to było.. Drużyny z Trójmiasta powinny sie jako tako trzymać a nie taka nienawiść miedzy Wami.. Wstyd.. Tylko szychy na tym zarabiają. A ludzie wariują, lepiej by było gdybyście trzymali sztamę, wtedy to by była potęga..
Skoro Lechia zagrała na swoim poziomie
To od Legii (takiej Legii) dzieli ją różnica dwóch-trzech klas. I stwierdzam to bez złośliwości, ale z lekką satysfakcją. Bo pisałem już dzisiaj, żebyście się nie spieszyli z podnoszeniem pucharu, bo jeszcze dużo przed Wami. I wkurzała mnie napinka po przegranym meczu Arki. No to macie, cieszcie się, że tylko trzy, przy tych statystykach mogło być dwa razy tyle.
wyrokowanie o różnicy klas po 1 meczu - widać, że Legia się wyjątkowo spięła: musieli się odbić do tego mecz z Lechią, która w tym sezonie jest największym rywalem. Legia dziś zagrała na 150% swoich możliwości, całego sezonu tak nie pociągną. Trochę jak np za Kafara jak Lechia wygrywała w Wawie - tylko role się odwróciły.
W tej lidze tak. W dłuższej perspektywie rywalami dla Legii są Lechia i Lech. Jagiellonia jest zbyt uzależniona od Vassiliewa, dodatkowo polityka władz (regularne wyprzedaże najlepszych) sprawia, że Jaga gra zbyt nierówno - co drugi sezon są w górnej ósemce. Takich pojedynczych wypadów jak Piast w zeszłym sezonie nie ma co liczyć.
Fatalna taktyka
Uffff tylko 3-0. Fatalnie taktycznie rozegrany mecz. Co Krasic robi na boisku kolejny mecz tego nie wie nikt. Nie istnieje się jak się przegrywa w środku pola. Lechia lepiej wyglądała w ustawieniu defensywnym z jakim wyszła na boisko niż ofensywnym jakim kończyła. Nawet nie chcę oglądać statystyk......
Signal Iduna Park
Pojemność 81000 widzów.B. Leverkusen -B.Dortmund 2:0.Co zrobią kibice na następnym meczu??Przyjdą w jak największej ilości.Co zrobią kibice Lechii?Postarają się obniżyć frekwencję.Pomijam nasz wku... Gdzie jest hasło,,Czy wygrywasz czy nie.."?To był tylko mecz ligowy,ruszczcie piłkarze d.. ,a my pokarzmy im ,że nawet po porażce ich wspieramy.
Przegrać się każdemu zdarza, nie chodzi nawet o 3:0...
Problem w tym, że u większości widzę brak zaangażowania, utożsamiania się z drużyną, najemnicy ze wszystkich stron świata. Suma indywidualnych umiejętności Lechii w teorii wystarczyłaby na mistrzostwo i rozniesienie całej ligi w pył, ale gra zespół. Jak nie przemówi się wkładom do rozsądku to na najważniejszym meczu w sezonie, na derbach może być znowu wtopa bo dla większości to będzie kolejny nudny mecz ligowy i najważniejsze by kasa na konto wpływała regularnie, drużyna z Gdynii ma zespół teoretyczenie znacznie słabszy, ale są tam młodzi waleczni piłkarze, nie mam przyjemności w chwaleniu wroga, ale tak to widzę i staram się być obiektywny.
Nowak... i jego złe decyzje...
puchar Polski i ten dzisiejszy mecz ,bo jak można zdjąć napastników w pucharze i myśleć że mamy zwycięstwo w garści,a wyjechać z niczym. No i dzisiaj zdjąć obońce a wprowadzić słabego napastnika którym jest Kuświk (który zapowiadał że strzeli 20 bramek buhaha),i grać trzema obrońcami ,hmm to nie Barca. No i posypało się jak domek z kart. Teraz wyjazd do Zagłębia i tam mecz do tyłu i znowu jesteśmy na swoim miejscu i marzenia o puchary na następny sezon...
słabo
Nie interesują mnie statystyki. Ja nie czekam na kolejne punkty za wygraną Lechii bo nikt mi za to nie płaci. Ja chcę oglądać fajne widowisko. Nie musi być wygrana. Dziwię się tylko co robią ci bracia w drużynie Lechii - wiem - tylko ją osłabiają. Prawda jest taka że możemy się oszukiwać jeszcze długo ale jest baardzo słabo. Mam wrażenie że p Nowak nie ma kim grać.
Porażka Pomorza
a wy się napinacie jak jakieś małe dzieci co w pampersy sr*ją.
Prawda jest taka że gra się dalej.
W Gdańsku już to się przerabiało na tym szczeblu rozgrywek, a w Gdyni muszą to przełknąć na ten 1 sezon ich w lidze Raz się wygrywa a czasem przegrywa a sukces na remis.
I nie ma co patrzeć na wiosnę że wtedy się zagra, bo zawsze może zabraknąć punktu lub bramki na koniec tabeli.
Pomorze ma być w czele tabeli by warszawka i Śląsk pod górkę by mieli i o swej dominacji już tak nie myśleli!
Prawda jest taka że gra się dalej.
W Gdańsku już to się przerabiało na tym szczeblu rozgrywek, a w Gdyni muszą to przełknąć na ten 1 sezon ich w lidze Raz się wygrywa a czasem przegrywa a sukces na remis.
I nie ma co patrzeć na wiosnę że wtedy się zagra, bo zawsze może zabraknąć punktu lub bramki na koniec tabeli.
Pomorze ma być w czele tabeli by warszawka i Śląsk pod górkę by mieli i o swej dominacji już tak nie myśleli!
megalomania i taktyka
panie trenerze w następnym meczu zagrajmy z jednym obrońcą a reszta niech czeka w polu karnym rywala na podanie i brameczki wtedy będą same wpadać .... zdjęcie obrońcy to zmiana super bo natychmiast obrona się posypała , chwilę potem już nikomu się nie chciało wracać aby wspomagać biednych zagubionych defensorów i pozostało nam oglądać festiwal strzelecki legionistów ..... super taktyka . brawo brawo brawo
Lechia - Legia
Dzisiejszy mecz był według mnie kosmiczny. Tym bardziej, jak na Ekstraklasę. U Nas najlepszy Peszko, Krasić. Bramkarz bardzo dobrze, do pierwszej pomyłki. Potem tylko i aż dobrze. Nawet Wolski dał dobrą zmianę. Liczę, że się bardziej obudzi. Dziś było dobrze. Brakuję Nam napadziora z prawdziwego zdarzenia. Albo takiego jakim był Colak. Marco zawiódł, mogło być lepiej. Dałbym większą szansę Kuświkowi, aniżeli Marko. Ewentualnie oboje w meczu, ponieważ sam Marco trochę za dużo setek traci. Legia zagrała mecz na takim poziomie, jakiego u nich od bardzo dawna nie widziałem. Dobrze, że z Nami. Dobrze, ponieważ pokazała jak wiele pracy przed Nami. Według mnie Jesteśmy najlepszym zespołem w tym sezonie. Tylko potrzeba wiecej pracy. Zaangażowanie też na plus. Trzeba pogratulować i kierować się dalej na mistrza kraju.
No i może wreszcie niektórzy kibice realnie popatrzą na to czy to jest drużyna, czy tylko zlepek przypadkowych piłkarzy niechcianych w innych klubach a takich jest większość.
Coraz bardziej widoczny jest warsztat trenera Nowaka, nie potrafi stworzyć drużyny i daje sobie wpychać nieudaczników do tego.
Coraz bardziej widoczny jest warsztat trenera Nowaka, nie potrafi stworzyć drużyny i daje sobie wpychać nieudaczników do tego.
Każdy to wiedział ze nie ugramy nic w stolicy Teraz lego będą sędziowie ciągnąć za nos zobaczycie bo muszą mistrza zdobyć Byłem na meczu siedziałem w sektorze ległej i powiem wam tak wrogo nastawionych ludzi nie widziałem Musiałem pi 30 minutach wyjsc i stać obok bo mnie skrecalo Nawet dzieci uczyli ze LG k szajs żenada myslalem ze rąb. Temu typowi a dzieciak miał może 8 lat Krawaciarze i ciągle podnieca muszą być mistrzem muszą być najlepsi OBY CRISTINA im tak 7 meczke wrzucił za moje bóle hehe