Widok

LEGIA - LECHIA 3:0

Lechia bez żadnych szans w Warszawie Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: LEGIA - LECHIA 3:0.

Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

można lądować w górę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fart się skanczyl jak w poprzednich meczach na wyjazdach czy z korona u siebie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Legia

zaproponowała za wysokie tempo gry. To nie dla Lechii. Puchary też...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mecz do jednej bramki - tak

obrona Częstochowy- nie, chyba że pierwszy kwadrans
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To sa dziady kalwaryskie

W zyciu nie zaplace ani zlotowki na beznadziejnych dziadow zespol warty tyle co jeden zawodnik w realu martyt lub barcelonie.zenada
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znaczy nic nowego .

Wynik w "Puszczy" nie był wypadkiem przy pracy .

R.H.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

"mamy najlepszy zespół w Polsce"

nie mamy...i to było widać od pierwszej kolejki...Ale najgorsze jest to , że trener nie wyciąga wniosków z fartownych zwycięstw...i cały czas stawia na wolnych, nieprzygotowanych motorycznie do sezonu zawodników!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przegrać się każdemu zdarza, nie chodzi nawet o 3:0...

Problem w tym, że u większości widzę brak zaangażowania, utożsamiania się z drużyną, najemnicy ze wszystkich stron świata. Suma indywidualnych umiejętności Lechii w teorii wystarczyłaby na mistrzostwo i rozniesienie całej ligi w pył, ale gra zespół. Jak nie przemówi się wkładom do rozsądku to na najważniejszym meczu w sezonie, na derbach może być znowu wtopa bo dla większości to będzie kolejny nudny mecz ligowy i najważniejsze by kasa na konto wpływała regularnie, drużyna z Gdynii ma zespół teoretyczenie znacznie słabszy, ale są tam młodzi waleczni piłkarze, nie mam przyjemności w chwaleniu wroga, ale tak to widzę i staram się być obiektywny.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lechijka rozstrzelana...

Hmmm......
a my nadal"
"Idziemy po swoje!"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo my się już na Lidze Mistrzów koncentrujemy..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Być może masz rację

Jeśli Legia utrzyma taki poziom, to nikt im chyba nie podskoczy. Ale czy Lechia rzeczywiście jest największym rywalem? Też chyba spieszysz się z taką opinią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzieki P. Nowak.

Jak mozna z tak dobrze dysponowana legia zdjac z boiska czwartego obronce, tylko dlatego, ze wpadla przypadkowa brama ? To pogrzebalo Lechie. Brawo panie Nowak, ale chyba troche Cie ponioslo chlopie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowak... i jego złe decyzje...

puchar Polski i ten dzisiejszy mecz ,bo jak można zdjąć napastników w pucharze i myśleć że mamy zwycięstwo w garści,a wyjechać z niczym. No i dzisiaj zdjąć obońce a wprowadzić słabego napastnika którym jest Kuświk (który zapowiadał że strzeli 20 bramek buhaha),i grać trzema obrońcami ,hmm to nie Barca. No i posypało się jak domek z kart. Teraz wyjazd do Zagłębia i tam mecz do tyłu i znowu jesteśmy na swoim miejscu i marzenia o puchary na następny sezon...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

słabo

Nie interesują mnie statystyki. Ja nie czekam na kolejne punkty za wygraną Lechii bo nikt mi za to nie płaci. Ja chcę oglądać fajne widowisko. Nie musi być wygrana. Dziwię się tylko co robią ci bracia w drużynie Lechii - wiem - tylko ją osłabiają. Prawda jest taka że możemy się oszukiwać jeszcze długo ale jest baardzo słabo. Mam wrażenie że p Nowak nie ma kim grać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

lechia

Ale żenada jak śledzie się Lechią interesują haha zapraszamy na derby do nas a nie na tego waszego Orlika . Arka dz... derby blisko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry