Widok

LEGIA - LECHIA 3:0

Lechia bez żadnych szans w Warszawie Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: LEGIA - LECHIA 3:0.

Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pisałem żebyście się zajęli swoim klubem bo was skopią

Śmialiście się z Arki, i co teraz? Karma wraca :)
popieram tę opinię 140 nie zgadzam się z tą opinią 32

Jedno pytanko ?

Gdzie jest IZA - Mistrz Polski lub co bardziej możliwe majster - z budowy .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego? To akurat mile zakonc zenie dnia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pietrowski był tak blisko Gdańska, szkoda, że nie został i wrócił do Gliwic..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

LECHIA

Uuuuuuu cienizna panowie. Arka 1-3 wygrała, a Lechia 0-3 pogrom !!!
popieram tę opinię 104 nie zgadzam się z tą opinią 24

Arka pamiętaj grała z rezerwami i w czasie kiedy legia grała przeciw trenerowi. Jak by legia wyszła tym składem to śledzi
ki by własnej połowy nie opuścili
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 32

ta z rezerwami wszyscy z pierwszego składu o ile pamiętam to zawodnicy pierwszej drużyny i tak jest w każdym zespole. A jak widzę to z rezerw Legia II tam wtedy nikt nie grał bo był uprawniony do gry w Ekstraklasi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A z jagą pamiętam przegrali 4-1. My chociaż tam wygraliśmy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jaga lider
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

jj

Wygraliście jak zwykle w tym sezonie. Fuks, jeden oddany strzał, przewaga Jagi przez cały mecz. Taka to wasza betoniara w tym sezonie. Ale chyba fart się skończył.

Szkoda

Legia zdecydowanie lepsza ale brawo za wlke. Vania głowa do góry. Jesteś wielki.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 47

Tak wolnych zawodników nie ma żadna inna drużyna Eklapy....:(
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lg

Peszko i Haraslin to tacy wolni znowu nie sa.Ale jak Ci niby wolbi graja z klepy i swoje to jest poploch w wiekszosci klubow w lidze!
Sledzie lby do gory fuksem przegraliscie
Pzdr dla fanow z Trojmiasta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Peszko i Haraslin ok ale mowie o pozostałych. Wolni bliźniacy, że na 5 metrach tracą 2 metry dystansu. Brak umiejętności gry przeciw pressingowi o własnej grze pressingiem nie wspomnę.... Przygotowanie fizyczne masakra....

Poza brakiem wykonczenia Lechia zagrala niezly mecz

Gdyby braciszki P nie podpalali sie pod bramka jak dzieci wynik moglby byc zupelnie inny. Wanka, owszem, mogl sie pewnych rzeczy ustrzec, ale I tak widac duzy progress. Do reszty druzyny ciezko sie czepic w goole.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lechia jest słaba fizycznie i niestety nie stać jej na otwartą walkę prze 90 minut

- zagrała otwarcie z Niecieczą i przegrała, teraz z Legią - to samo. Trener uwierzył w Sławczewa i chłopak niestety nie dał rady, a Kovacevic się marnuje - a tak na marginesie - na transfermarkt jest zaznaczone, że Vanja ma hiszpański paszport - czy to błąd, a może trener o tym nie wie ?. Majstrowanie w obronie związane z transferami zrobiło swoje. Obrona nie stanowi monolitu. kolejny test z Lubinem - bez Malocy

Tobie odebrało . Jak w tamtym sezonie zagrał trojka to wszyscy zachwyceni a wczoraj juz zle ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Lg

Taktyke dobiera sie wzgledem wyniku i sytuacji na boisku.
Moim zdaniem dobrze postapil wprowadzajac napastnika za obronce nawet jak to byl Grzesiu ktory wygral nam necz z Korona
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego jesteśmy świadkami ogólnopolskiej fascynacji Nowakiem?

Do wczoraj największą słabością Lechii był dla mnie brak prawdziwego snajpera. Można oczywiście wygrywać mecze nie mając rasowego napastnika, ale do czasu. I czas ten nadszedł w momencie odrodzenia Legii. Ten problem od wczoraj jest moją 2-ką.
Na pozycji lidera (z drugiego miejsca) jest trener P. Nowak. Fascynacja jego trenerskim kunsztem mnie dziwi. Niestety dla Lechii zweryfikuje go październik. Dobry marketing, fajne wywiady, cmokanie przed kamerą - ok, to się dobrze sprzedaje. Niestety mamy 11-tą kolejkę, a Lechia nie potrafi zagrać meczu na równym, wysokim poziomie. Jestem pełen obaw.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

problemem wczoraj była gra w obronie, tzw. dobry snajper strzeliłby powiedzmy 2 bramki i gdyby Legia nie marnowała sytuacji skończyłoby się 2:5

Smiech

Legia-bramkarz 3-0. Reszty nie było.Zostali w Gdańsku. Powinno być 8-1 gdyby nie bramkarz(jedną zawalił).WSTYD!!!!
popieram tę opinię 107 nie zgadzam się z tą opinią 2

:(

Niestety to bramkarz zawalił ten mecz po błędzie jaki popełnił i od tego wszystko się posypało. Nie zmienia to faktu, że piłkarze słabo grali. Lechia powinna szukać nowego bramkarza. Milinković-Savić zawalił już kilka meczy a zagrał może dwa dobre. Myślicie, że z Anglii to się go pozbyli bo się na nim nie poznali :) Ten chłopak ma problemy z każdą piłką, którą łapie w ręce nigdy nie będzie z niego dobry bramkarz. Taka jest prawda sprzedawać póki chce jeszcze go ktoś kupić. Nowak zaczyna popełniać te same błędy co trenerzy w Legii zawodnicy prosto z samolotu zaczynają grać jako podstawowi obrońcy :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

odpusc sobie takie teksty ze to przez Vanie przegraliśmy bo wpuścił bramkę. Zespół który chce walczyć o coś więcej niż miejsce w pierwszej ósemce nie moze padać na kolana po stracie bramki. Oni przyjechali do Wawy z nastawieniem ze przegraja i tyle, od samego poczatku tylko szczescie i bramkarz ich ratował. Jesli chce sie wygrac tio trzeba grac caly mecz na maxa. Pokaz mi jednego który grał na maxa. Nawet wielki mistrz rozgrywania Krasić nie widział co zrobic z piłką. Żenada i wstyd. Zero ambicji. Spojrz sobie na mecz w Płocku, stracili dwie bramki i podnieśli sie ba nawet zaczęli dominować na boisku tylko fuks uratował wygrana skisły.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie masz pojęcia o piłce.... zobacz ile legia oddała strzałów

Twoim zdaniem to wina bramkarza? d*pa ze śmiechu mi odpadnie zaraz. Takie statystyki pokazują jak słabą mamy obronę gościu...34 strzały z czego 14 w światło! Brawo bramkarz bo powinno być 7 najmniej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

:(

To był mecz do pierwszej bramki równie dobrze my mogliśmy go wygrać gdybyśmy zdobyli bramkę jako pierwsi. Nie napisałem, że piłkarze grali super :) Od dawna widać, że coś się nie klei w drużynie. Niestety to nie zmienia faktu, że największą winę ponosi bramkarz takie wpuszczone szmaty jak ta pierwsza nie powinny się zdarzać. Milinković-Savić to nie jego pierwsza taka wpuszczona szmata. Zawalił już wiele spotkań i to należy do kolejnych. On po prostu nie umie łapać piłek w ręce nie mówiąc już o grze na przedpolu. Chcesz mi powiedzieć, że Manchesterze United nie wiedział co robił jak sprzedawał Vanje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdzie Rzym a gdzie Krym? To że MU oddaje bramkarza, nie znaczy że nie nadaje się do żadnej ligi. Sądzisz że naszych pseudo obrońców by zatrzymali bo są lepsi od niego? Zobacz ile razy w jednym meczu uratował nam d*pe. A jeżeli nie ma wsparcia od obrońców i pozwalają rywalom strzelać skąd chcą to się nie dziwię że wpuszcza 3 bramy. I ma prawo popełnić błąd skoro jest tak zalatany od pierwszego gwizdka bo już w pierwszej połowie gdyby nie on mieliśmy 3 wbite kolego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Vanja więcej schrzanił niż pomógł tej drużynie. Taka rola bramkarza, że ma bronić. Błędy jakie popełnia to masakra zawalił już kilka wygranych meczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja

To jest kurka śmiechu warte cała ta liga .przegrać z tymi ........
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dalej wierzycie w zlotoustego"trenera" i o ofensywnej pilce?

Fart się skończył i pokazał dobitnie gdzie Lechia pasuje z tym trenerem! Gadanie o ofensywnej pilce,a nie strzelanie na bramkę przeciwnika co najmniej 5 strzałów na mecz to jak to nazwać? Mieliśmy Maka chłopak siał zament w szeregach przeciwnika to się go pozbyto! Podsumowując mecz to jak spotkanie Merca s 65 amg z maluchem
popieram tę opinię 103 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nowak out

W trybie ekspresowym, bo derby teŻ przegramy
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Derby w tak śmiesznej lidze to jak bijatyka dzieciaków z sąsiednim podwórkiem.

Rozumiem podniecać się tym mając 12 lat ale potem?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty sam zrób wypad z miasta malkontecie Nowak gdyby nie zarząd pokazał by co to wesoła piłka a tacy jak ty jak zwykle mecz przegrany i odrazu głowy trenera chcecie a Nowak do końca kontraktu !!!!!! I nie cykajmy wróćmy do 3-5-2 i do przodu

Niepotrzebni

Mak dobrze gral,Gerson lepszy od Janickiego, Makuszewski wzmocnilismy najgorszego wroga,Frankowski strzela w Jadze.Kto tam k..wa rzadzi w tej Lechii ze sze takie decyzje?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nikt, od lat wiadomo ze

W polsce mamy bdb specjalistow a dyrekyorami i kierownikami sa cwani przecietniacy i kombinatorzy z mala perspektywa.

Zeby rozumiec zwiazek przyczynowoskutkowy trzeba bylo uwazac na matematyce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lechia

Co to jest skoro wysmiewa sie z wyniku 1:2 w Gdyni a sama dostaje 3:0 w Warszawie w ktorej Arka zlala Legie.. Wstyd mi,, za Was betony
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 40

rezerwy Legii w dodatku gdy forma Warszawyrównała się zeru
warto to dodac
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 21

A kogo interesujje ze to byly rezerwy?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

A wiatr wiał w oczy

jj

Z tym Piastem też byście teraz nie wygrali betonki tępe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

porażka

Po Nie oglądałem wczorajszego meczu Lechii z Legią. Ale sądząc po osiągniętym wyniku to bardzo cienko to wyglądało. Man wrażenie ze Lechia podłożyła sie Legii. I ma to związek z niejasnymi powiązaniami prezesów Lechii z zarządem. Legii.

wkrótce

30 X 2016 godz.19:45
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 5

Lechia jest slaba

Zawsze uwazalem ze obecne miejsce Lechii w tabeli jest przypakiem a dokładnie szczęściem. Np. ostatni mecz z Lechem , gdzie Lechia byla zdecydowanie gorsza a wygrala. I tak często. W grze Lechii nie widac pomyslu ani taktyki a ich sytuacje wynikają z przypadku i troszke z indywidualnych umiejetnosci
mistrzow swiata-upadłych ktorych mamy tylko i wylacznie ze wzgledu na w miare dobry budżet jak na ekstraklasę.Kasa to nie wszystko w piłce, przekonali sie juz w Chelsea,Manchesterze City czy Psg a potwierdziła Borussia czy Atletico
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bolało, i miało boleć
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co seplenił po meczu Nowak?
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po prostu trzeba nie których piłkarzy sprowadzic na ziemie. Szkoda ze nie ma drugiej drużyny. Nowak dzisiejsze zmiany byly fatalne. Vanja dobry mecz oprócz tej bramki a potem dluuuuuuugo nic. Na legie powinno grać 4 obrońców. Szło dobrze aż do zmian. Podziękujmy za grę na jakiś czas marco paixao , kuswikowi , wolskiemu stolarskiemu. Flavio niech idzie na szpic albo kobylanski , haraslin z peszkinem na skrzydla , krasic(kovacevic) chrapek srodek więcej młodości na rezerwę nazwiska nie grają
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy takim poziomie gry przegrana na stadionie Bałtyku niestety coraz bardziej realna. Najważniejszy mecz w sezonie. Mam nadzieję że grajki są tego świadome..
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

BKS 45

To Ty Gdynianin ?

Wstyd mi za CIEBIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Legia-Lechia

Legia cienka w Europie , Lechia cienka w meczu z nimi , reszte sami sobie dopowiedzcie.......
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 0

Debile skasowali rezerwy żeby młodzież nie mogła grac

A graja sami emeryci renciści i dinozaury

idziem na majstra !!!

śledziu

Oczy bolą,co odwlają dwaj braciszkowie, są wolni i biegać im się nie chce
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 0

braciszkowie

Posadzić obydwu na ławce , wolni ,nieskuteczni dlaczego - bo wolni i mało zaangażowani . Według mnie ściągnąć Maka postawić na środku ataku - po bokach Peszko - Haraslin i Wolski na zmianę środek Chrapek - Krasić i do przodu .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

L

Mam tak samo jak ty miasto moje a w nim najpiękniejszy mój swiat najpiępniejsze dni zostawiłem tam kolorowe sny
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 19

Legionista z Przymorza

Brawo Ty!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdynianin

Mam tak samo jak Ty, Ligę Mistrzów w TV hahahahahah
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale żenada i wstyd! Koniec szczescia i znow porazka

legia zmasakrowała Lechię, gdy Arka spokojnie tam wygrała.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 5

oslabiona kartkami i kontuzjami Lechia

niestety przegrala...coz, gramy dalej !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 39

Nie udało się,trudno

Mistrz to mistrz
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zawsze z moją ukochaną Lechią

Mam gdzieś wszystkie komentarze i wpisy w necie. Historia kibicowania ( a mam 57 lat) prowadzi do wniosku, że Lechia była i będzie moim drogowskazem. Nie utożsamiam się czasami z ultrasami i ich oprawami ale co mi pozostaje. Z kim mam walczyć. Wkurza mnie czasami, że za daleko wychodzą.
Ale Lechia jest najważniejsza.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 30

Musisz mieć bardzo smutne życie

skoro Lechia jest Twoim drogowskazem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Od Borsukow sie oddzikuj😃
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaesze mówiłem i będę powtarzał,że to pompowana,dziadowska drużyna...emerytów!!!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6

To wiele upokorzeń przeżyłeś.

Dałeś radę!? szacun
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Genialne posunięcie tren.Nowaka

Zdjął po utracie gola obrońcę i wpuścił Kuświka.Lechia w 10 tkę przeciwko Legii ? To musiało się tak skończyć.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty co, debil? Wolał zaryzykować i gonić wynik, stąd taka zmiana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

DNO...

...a bez wyje...ia jugola z bramki będzie dno dna
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cieniasy i tyle

Oglądając mecz wydawało by się że legionistów jest więcej. Byli wszędzie, za każdym razem byli szybsi co już pisałem po meczu z lechem. Lechiści nie potrafili przecinać podań, odstawiali noge.Po prostu żenada. Tylko Vańka zasłużył na słowa uznania mimo głupiej 1 bramki. Śledziki tak się nie sr*jcie że pykneliście ległą bo pamiętajcie że oni grali głębokimi rezerwami. Lechia wygrała z jagą a wy co tam ugraliście?
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3

Glebokimi? Guilerme wam dwa gole rąbnal...z nami tez gral. Wiec przyjmij porazke na klate,bo naprawde slabo wczoraj wygladaliscie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

(L)

Jeden gol, drugi gol, trzeci leci na tablicy 3-0 się świeci Co za szał Co za szał co za radość Te drużyny z trojmiasta to słabość
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

Gdynianin

Hahaha chyba Arka ległą pociągnęła 1:3 , chyba że był walkowerem o czym nie wiem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Taktyk

Panie Nowak taktyk z Pana żaden . Mecz z Legią potwierdził mój pogląd. Kuświk już dawno powinien grać w rezerwach .Ale klepie Pana po plecach, misiuje to i gra. Jedynie co masz Pan dobrego to dobry układ z Zarządem Lechii, który przedłużą z Panem kontrakt za brak pomysłu w grze. Zaczęły się schody, teraz Zagłebie i kolejna kompromitacja. Jestem pewien, że tak będzie.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6

kk

Betoniara nie ma drużyny rezerw betonku. Oni nie potrzebują dla swoich "gwiazdeczek". A z Zagłebiem to masz rację. Znów wp..rdol. Ale czas się przyzwyczajać. Fart(Jagiellonia, Lech) i pomoc sędziów(Ruch) się widocznie skończyły.

Nowak im szybciej wyp... braciszków tym lepiej
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak to miożliwe,że taka słaba Legia ogrywa wicelidera tylko 3:0 choć mogli wygrać z 5 do 0. Nowak ty jesteś trenerem?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zerem!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kibicuje Arce

Też to nie była nasza sobota. Ale przynajmniej wiem że nikt nie odpuszczal.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gwiazdy pojechały wygrać ze słabą Legią

a tu niespodzianka
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie szczęście że tylko 3-0

Vanja uratował wam d...y
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz widać na co stać Lechie

czar prysł
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakkolwiek legia to niekoniecznie moja bajka a jej występy w europie są czasem godne pożałowania to jednak cieszy że wygrała drużyna Polska, szczególnie że nie miała do tej pory w tym sezonie żadnego pomysłu na grę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

arka i lechia

gadały skrzypce do trąbki,jedne i drugie rzępolą ,to do tego poniżej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwierniejsi z wiernych

Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wszyscy krytykują,tylko dlaczego teraz? Przecież oni tak grają od początku sezonu. Tylko padaka i piach. A trener bredzi o postępie. Dwa razy byłem na stadionie i nie widziałem ani jednej składnej akcji. Tylko kopania. I co to za budowanie ,drużyny ze starych dziadów. Mila nie ma siły na pięć minut, grubasy portugalskie nadają się do grania jak Nowak na trenera. Komedia!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piłkarzyki i trenerek. I pusty stadion za chwilę. Energa sypnie kasą, a prąd podrozeje. Szalala szalala
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

on się nie zepsuł !

on zawsze był z.......

dobra zmiana +

O co tu chodzi gdy się czyta, że trener przestrzegał piłkarzy przed Legią a po stracie gola po błędzie bramkarza, wycofuje się obrońcę. Wszystkim wiadomo, że w Lechii oprócz S. Peszki i pracującego na całym boisku Krasić'a pozostali nie lubią cofać się do obrony. Przecież był jeszcze czas, że można było podjąć walkę i starać się doprowadzić chociażby do remisu. Ale wykonano taktyczne samobójstwo i pozwolono się rozstrzelać ! Żal było patrzeć
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lechia-drużyna bez taktyki i determinacji.

U prawie wszystkich kopaczy zawodzi motoryka. Są za wolni ,za mało skoczni oraz nie potrafią atakować totalnie. Pod bramką przeciwnika dostają małpiego rozumu i nie potrafią wykorzystać 100% sytuacji .Zupełnym nieporozumieniem jest tolerowanie Wolskiego. On zapomniał grać w piłkę. Lepiej wypożyczyć go do Wisły -niech się odbuduje. Bracia potrafią technicznie obracać piłką ,ale brakuje im szybkości i zadziorności. Kuświk ,to II-ligowy napastnik. Nie potrafi wypracować sobie pozycji, ani ustawić się w polu karnym. Krasic ładnie rozgrywa ,ale szybko się męczy i zapomniał strzelać . Haraslin mógłby grać na skrzydle zamiast Flavio, ale jest rezerwowym. Chrapek nie może osiągnąć formy z ubiegłych rozgrywek. Obrona przy dużym naporze przeciwnika jest zagubiona i wybija piłkę na oślep.Vanja osiągnął niezłą formę,ale jako młokosowi zdarzają się babole - kłania się brak doswiadczonego bramkarza. Jedynym piłkarzem oddajacym zdrowie na boisku jest Peszko. I to by było na tyle.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

pokora

a jeden tzw.pilkarz niedawno na łamach prasy zapewniał że 'jestesmy lepszą druzyną od Legii;. Jak widać pod rządami niemca już cała Lechia mija sie z prawdą
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lakiego stolca Lechia jeszcze mie grała

Graja z meczu na mecz coraz gorzej , ciekawe czy Lechia sie utrzyma , mam obawy
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dajcie spokój akcesoria zajmijmy się lechijka oby nie psychicznie nas nie wykonczylo na następne mecze bo musimy i będziemy wygrywać. Od zagłębia na wyjeździe ruszymy w pogoń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

a przepraszam !- jaki był wyni meczu Legia - Arka ?...

tak że , trochę ciszej Gdańszczany ! , zadaje się jesteśmy jednakowo dobrzy ,jeżeli chodzi o gre . zresztą Derby to zweryfikują !!! . Najlepiej by było gdybyśmy trzymali sztame ,żyli w zgodzie i się szanowali !!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

proszę Trójmiasto o poszerzenie skali ocen od -5

gdyż nie jestem w stanie rzeczowo ocenic Wolskiego!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

znalazłbym paru innych na ocene ponizej zera
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie smiejmy się z Arki bo ktoś inny obrywa jak wczoraj Lechia dlatego skupmy się na naszej Lechijcie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny kompromitujący mecz Lechii

Wszyscy widzą jak Lechia gra padakę od początku sezonu , tylko dziwnie menagment Lechii tego nie zauważa
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można się "pompować:

Można się "pompować: i wmawiać sobie, że jest się najlepszym albo oglądać filmy motywacyjne. Najważniejsze jest jednak to, co pokazujesz na boisku. Moi podopieczni wiedzą, że trening przekłada się na mecze - zapewnia Nowak.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie potrzebnie smielismy się z Arki ,a teraz oni z nas się śmieją i nie dziwię się tego aż wstyd .kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada a tak było wczoraj z Lechia. Dlatego szanujemy co mamy ,nie ma tragedii z podium nie spadamy .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

I znowu ten sam bzdurne tłumaczenia kibiców Lechii i arki. sledzie ciesza sie ze oni wygrali z legła a lechia smieje sie ze niby z drugim a moze i trzecim składem.
Ludzie kogo to obchodzi. moze i arka grała z 3 składem moze i akurat trafiła na czas kiedy w leglej bylo zle, zawodnikom nie szło, trener do d.py. i atmosfera nie sprzyjała. Jednak to co pokazali wczoraj nasi "mistrzowie" to śmiech na sali. Wiedziałem ze będzie ciężki mecz, zmiana trenera zawodnicy podbudowani legła musiała udowodnić wszystkim ze są najlepsi. I udowodnili.
Obrona w Lechii to porażka, legia rozgrywała sobie pileczke i wchodziła w nasze pole karne jak i kiedy chciała. Jak można dopuścić by przeciwnik oddał tyle strzałów, Brawo dla Vani mimo tego babola przy pierwszej bramce, bo to on przyczynił sie głownie do tego iż 3:0 to był najniższy wymiar kary.
I jeszcze jedno mnie zastanawia, jak nasza ofensywa ma strzelać skoro bracia piksele przeszkadzają sobie nawzajem, nie wspomnę iż po raz kolejny /akcja ksero z Cracovia/ nie trafia sie 100%. Dlaczego nasi "mistrzowie" nie potrafią zrobić szybkiej akcji na 2-3 podania zakończonej dobrą wrzutką lub prostopadłym zagraniem i w końcu strzałem choćby w światło bramki??
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Zagłębia będzie ciężko potem już nie5 będzie ciężko
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie największy prezesie może wreszcie by pan zabrał głos na temat

kompromitującej gry Lechii
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

koniec farta

Fart się skończył , teraz marsz w dół tabeli . Ludzie ten skład był dobry ale pięć lat temu !!!! Widać po Legii co znaczy trener z jajami .
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przestańcie już narzekać

Spotkajmy się na nocnik stadion i odśpiewajmy "Dziewczynę o perłowych włosach"

mila kasuje

I h...j nie gra hehe
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już kiedyś pisałem, Arka i Lechia będą klubami środka tabeli. Tego im życzę choć mam świadomość że i to może być nieosiągalne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dajcie spokój z taką grą

Lechia na więcej już nie stać to było wszystko na co ich stać. Nic nie zmienia się tylko lat przybywa , emerytom dzięki , czas budować zespół od nowa.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tragedia..

super info
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

ręcznik

Pilnie pozbyć się tego ktoś z bramki
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

jugol bez pokory

Ten ktoś z innej dyscypliny...hokej może ręczna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak mi przykro aaaaahhhhhaaaaahhhhhhaaa aaaaahhhhhaaaaahhhhhhaaa aaaaahhhhhaaaaahhhhhhaaa
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak tam Mania wielkości betoniarzy?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naga prawda o Lechii.

Trener Nowak jest dobry ale dla właścicieli z Niemiec, robi to co sobie życzą, akceptuje piłkarski złom, wstawia nawet takich jak Wolski który nie potrafi grać a musi, zgadza się na handel kup i sprzedaj przez co został mu jeden prawdziwy obrońca /Maloca/ z resztek nie potrafi sklecić zespołu bo i nie może.
Z kim , bracia Paixao są wolni jak portugalskie muły,Wawrzyniak i Wojtkowiak piłkę zawodową mają za sobą, stary Krasić jest dobry bo nadrabia ambicją i wolą walki czego wymienionym dwóm panom na W brakuje.Upiera się na Kuświka , piłkarza który swoją rolą na boisku coraz bardziej rozśmiesza.
Nad tym wszystkim unosi się chmura półprawd, pustej i prostackiej reklamy.
Lechia na dziś wysoko stoi w tabeli ale słabością innych drużyn, czy one są gorsze od Lechii nadal pokażą już tegoroczne mecze.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczęście opuściło Lechię w puszczy i tam pozostało, jeszcze trochę było w meczu z Ruchem i niestety przeniosło się do lepszych a tych będzie teraz coraz więcej.

Panie prezesie i panie trenerze!
Nie lepiej powiedzieć prawdę kibicom! Przecież drużyny nie mamy i panom wcale nie chodzi o to aby Lechia była chociaż w pierwszej trójce!

Z każdym meczem Lechii zaufanie do trenera mniejsze, ubywa też szczęścia, przeszło na lepszych!!

Chcieli dowieźć 0-0 hehe

można z ogórkami jak Wisła,Ruch czy Łęczna a nie z Legią w Warszawie barany.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałem od nie jednego trenera z Lechii

że im nie zależy na wynikach.Mają wyprać co jest do wyprania i nara.To tylko tak dla oka a potem będzie wielki krach.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z taką grą nie ma co liczyć na top 3. Nowakowi się plan posypał wygląda to jak za Kafarskiego na początku wszystko ok potem plecy. Przykro się na to patrzy ale już wszyscy wiedzą jak grać z Lechią. Wygrane mecze po mega szczęściu fakt lepiej wygrać niż przegrać na koniec sezonu nikt nie patrzy na styl a na punkty tylko na dłuższą metę nie da rady tak jechać. Peszko jedyny zawodnik któremu wczoraj się chciało i miał jeszcze potwierdzenie w grze. Savic znowu bramkę sobie sam strzelił ,a co obronił to leciało w niego chłop jest cieńki jak barszcz !!! Tutaj nie ma drużyny i nie będzie, nie widać żeby jeden za drugiego miał umierać. Teraz jeszcze Zagłębie które jest na fali i ładnie gra i ma BRAMKARZA. TRAGEDIA i nie chodzi o wynik a o styl i to nie z wczoraj ale od początku sezonu ! DRAMAT
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Ten wasz Nowak plan jakiś miał ? Siano się zgadza resztę w d*pie ma taka prawda

mecz mozna przegrac ale po walce

a co to bylo?????juz z Lechem bylo widac ze lechia jest o krok wolniejsza, a teraz o dwa kroki. Lechia jestescie mietkie faje, nie zanosi sie zebym poszedl na wasz mecz, szkoda czasu
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowak! Co to było???

Czekam na tanie słówka aby się pośmiać...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

olimpia

Olimpia Poznań poległa w Wawie i to ma być przyszły majster?? haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kto chodzi na mecze Lechii ten widzi doskonale co jest grane że Lechia ma więcej szczęścia niż umiejętności lub chęci do gry i w końcu ktoś pokazał Nowakowi i spółce panów piłkarzy jak się gra w piłkę po puszczy nikt nie wyciągnął wniosków wiec legia udzieliła drugiej lekcji panowie z Portugalii dajcie sobie spokój z piłka
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest Panowie wielki dramat jeśli chodzi o grę Lechii....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fart się skończył każda wasza wygrana to tylko trochę szczęścia farta przypadku i chociaż jestem sledziem to obiektywnie to oceniam może nie każda jeden mecz zdominowaliscie ale reszta jak wyzej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lechia czy Arka .
Kogo to właściwie obchodzi ?
Ułomne " Pryszcze" podniecają się i wydają własna kaskę ,
aby oglądać ten chłam .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nowak znowu będzie seplenił że będzie lepiej

Jak to? A szansa na porażkę 0:10?

Won zlehia

Najwieksza beka z lehi i z pissu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Haha

I co farciarze fart sie skończył z waszym pseudo trenerem piłkarzami dla których kasa sie liczy a wasza Lechię maja głęboko w d*pie . Prawda jest smutna macie niby dobrych piłkarzy duży budrzet a naprawde nic z tego nie wynika pralnia gdzie skład ustala ktoś napewno nie Nowak marionetka piłkarze kaske biorą cos mówią ze maja skład ze walczą a prawda jest taka ze skończycie mysle ze 4-7 miejscu z tym niby składem budżetem to skandal . 3-0 to był najmniejszy wymiar kary ale przegrać z ta słaba Legia az tyle wstyd wstyd wstyd
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

te, gamoniowaty "budrzet". na ch...j bierzesz sie za słowo pisane jak ortografii nie znasz?. Twoje wywody są nie na mcu, lepiej przeczytaj cos o gramatyce języka polskiego, a nie silisz sie na jakieś diagnozy......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Muszę wyszukać w necie jakiś wywiad Nowaka koles przechodzi samego siebie masakra jego wypowiedzi po przegranych meczach on mówi a ja mysle ze mówi o o innym meczu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej hej hej bks największy wpie rdol od legly jest nowa muza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

To najwieksze skurwy......o w chistorii lechii gdansk. Bylem na miejscu i widzialem to na wlasne oczy .lechia oddala mecz legii . Za takie frajerstwo powinno sie zabierac punkty albo wypier....c z ligi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

kolejny przychlast nie znający ortografii...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie smiac się z innych sami w d*pe dostajemy szkoda slow cienko gramy i tyle nasze pseudo gwiazdy

Lechia ma bardzo fajny zespół. Mówi się, że oni myślą o mistrzostwie - wybiliśmy im to z głowy - stwierdził obrońca "Wojskowych"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

30 października wrzućimy Lechię do śmietnika
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pewne info z wa-wy mecz sprzedany z pol banki ojro
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z tak grającą Legią raczej nikt by nie wygrał

to zupełnie inna Legia niż kilka tygodni temu. Obnażyli nasze słabości i zasłużenie wygrali. Jednak nie do obrońców mam największe zastrzeżenia a do linii ofensywnej - dynamika braci Paxiao jest na poziomie zerowym, przegrywają każdy biegowy pojedynek, a wiele pojedynków po prostu odpuszczają bo sił brakuje.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Luz

Wkoncu musial przyjsc taki mecz. Nie da sie wszystkiego wygrywac. Po drugie jest nowy trener w legi. Syndrom nowej miotly, kazdy chce sie wykazac, pokazac. Im sie to udalo. Glowy do gory. Jest jeszcze duzo meczy do wygrania. A my swoje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

szkoda

Pierwsza polowa ok,zeby nie ten fatalny blad vanji,moze sytuacja by sie rozwinela inaczej.Blad trenera ze zdjal nunusa i wpuscil kuswika,trzeba bylo ciagnac dalej z 4 obroncami,nie bylo by tak zle.Trudno to jest pilka,glowy do gory,trenowac nad szybkoscia,a wszystko bedzie dobrze.Sloiki wpadly w taka euforie ,jakby pokonali real,puszenie sie tych warszawiakow i mowienie ze wybili nam z glowy tytul mistrza zakrawa o kpine,nie na darmo mowi sie ze pycha kroczy przed upadkie.A cos mi sie wydaje ze ten kryzys u gory w leglej,nie obedzie sie bez reperkusji na zespol.Dzisjaj trzymac kciuki za pogon w meczu z jaga, przerwa na reprezentacje,i bedzie dobrze.Doprowadzic do stanu uzywalnosci pawloskiego,wrocic do systemu gdzie flawio gral w pomocy z milosem.I na koniec ,vanja na trenigach ma trenowac tylko lapanie gornych pilek.pozdrowienia dla zespolu i kibicow.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jaga musi wygrać, żeby ją gonić i grać dobrze a nie myśleć o tabeli. szczęście się skończyło. Teraz trzeba pokazać jaja

Legła Stolyca Wszawa - lechijka Wolne Ciasto Danciś 3:0

I dodam, że w szeregach lechijki sami wychowankowie. Dzięki temu łatwiej się utożsamić z drużyną. A na trybunach tysiące łysych patriotów w kominiarkach, pijana husaria i żołnierze przeklęci. Chyba nie o to chodziło Ince i innym...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem z Gdańska

jakby co. Krytyka była całościowa, odnośnie polskiej piłki i tego co się dzieje na stadionach, a nie tylko w kierunku twojej lechijki.

Wszystko wraca do normy.Lechia jest zespołem na max 8 miejsce w tabeli.Poziom gry to jasno pokazuje.Dotychczasowa pozycja była wynikiem niesamowitego szczęścia przez 10 kolejek.Teraz jazda w dół tabeli i na wiosnę walka o utrzymanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety muszę się zgodzić, a już pisałem o tym przed Ruchem. Jesień Lechia skończy jak zawsze!!!

madry

to napisz te 7 zespolow przed lechia cwaniaczku chce poznac twoja wiedze

Piersza połowa super,

a drugą po golu nie oglądałem, więcej szybszej gry skrzydłami i będzie dobrze.
A Legie nie poznawałem, zagrali na najwyzszym poziomie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Trochę pokory!....

"- Jeśli zagramy na takim poziomie, jak w naszych ostatnich meczach, to nie powinniśmy mieć problemów w spotkaniu z Legią. Mamy obecnie najlepszą drużynę w Polsce, mamy dobry okres w naszej grze i chcemy to kontynuować w kolejnych spotkaniach. Nasz cel to pozostanie na szczycie tabeli do końca sezonu - mówi przed meczem z Legią Warszawa obrońca Lechii Gdańsk Mario Maloca."
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak ktoś wystawia w jednym składzie braci z Portugalii później doda się do nich pana Grzegorza k i jeszcze nasz nabytek z Wisły Kraków Wolskiego to takiego meczu się nie wygra ci panowie są dobrzy ale na 2 ligę i tyle w temacie jedynie Nowak wie co oni robią na boisku
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grzesiu ten cel 20 bramek to jest do końca kariery bo ja nie wiem kiedy to chcesz zrobić bo w tym sezonie dopiero 3 bramki chyba jak na napastnika to o 6 bramek mało jak do tej pory pozdrawiam kibic
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja rozumiem przegrać mecz po walce a tego wam panowie brakuje jedynie milo i Sławek cos chcą zrobić bo reszta masakra tak to jest na dzień dzisiejszy smutne lecz prawdziwe

były takie momenty w tym meczu, gdy Lechia wyglądała na tle Legii jak ekipa z podwórka

Składu i ładu w grze Lechii nie ma przynajmniej od 5-ciu sezonów, może więcej. Obecna pozycja w tabeli nie świadczy o jakimkolwiek progresie drużyny a o regresie pozostałych ekip. Nowak niczego tutaj nie zwojuje, potrzebny jest trener z charakterem, który otrzyma pełną wolną rękę od zarządu jeżeli chodzi o skład i taktykę w tym odstawianie pseudo gwiazdek do rezerw. Wysokość kontraktów uzależnić od efektów drużyny.Wicelider tabeli jest, ale powiedzmy sobie szczerze, poza kilkoma przebłyskami, gra tej drużyny to padlina, na którą ciężko się patrzy. Lechia to chyba najwolniej biegający zespół w lidze, często mam wrażenie, że podchodzą do meczu, jak do sparingu. Niby wszystko w drużynie jest, ale to nie działa.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

mowilem ze Lechia miala wiecej farta niz solidnej gry

Arka zreszta to samo..

utrzymaja sie w pierwszej 8 bedzie haraszo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowak stary koksiarz

Macha rękami w całe futbol

Przychodzi Peszko do trenera Nowaka i mówi: Panie trenerze a Legioniści nas bija już trzy nam wtłukli. Co mamy robić?
-weźcie zabawki i ruszamy do domu odpowiada trener
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

a mnie się podobało.......hi,hi,hi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co wy gracie - jak wy ambicji nie macie

Po raz kolejny wstyd i upokorzenie - na tyle pozwolic rywalom to nawet puszcza by nie pozwolila. Ale co tam wazne ze kasa wplywa na konto a wyniki ? A w d*pe z wynikami ! Kasa Pany kasa byle sie zgadzala. Gracie o mistrzostwo ? Wiadomo jak co roku. Puchary odpuszczone , rezerwy rozwiazane , liga tez za chwile ucieknie. Wrrr szmaciarze z was i tyle. Bez ambicji i honoru.

Spodziewałem się zwycięstwa Legii,ponieważ Lechia gra słabo.Kilka szczęśliwych zwycięstw.To wyprawiała obrona Lechii to skandal.Wojtkowiak pozwala na centrę Hlouska
,Nunes i Maloca dno.M Paixao nie trafia z trzech metrów w bramkę,przy b.dogodnej sytuacji.Śmieszny trener po bramce przeszedł na grę trzema obrońcami.To na jeleni,nie na rozpędzoną Legię.
Do tego dochodzi głupie gadanie Malocy i innych.Grać ,nie gadać jak baby.
Zawodnicy niechciani w Lechii jak Frankowski, czy Matuszewski robią furorę.
Sprowadza się zawodników,którzy nie dają jakości.
Najwyższy czas uruchomić myślenie.

HAHA i co betony wczoraj śmieliście sie z Arki choć dobrze grała i mogła wygrać 6 do 2 a co wasza Lechia wstyd i jeszcze raz wstyd

Ale przecież jeszcze jest szansa na puchary?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niestety grają cieńko a szczęście wreszcie się skończyło, fuksiarskie wygrane nie trwają wiecznie....

Niby mocny skład ale poziom nędzny tylko wyniki lepsze od gry
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

niech w końcu zagra kobylański !!! a za obitego Jędzę może Perger po lewej stronie !!!

Jest milczące zezwolenie prezesa i całego menagmentu na tak haniebną grę Lechii

Ciekaw jestem kiedy ktoś z tych fachowców zabierze głos .

Lechia to nie ci co noszą jej koszulki.

Klub Lechię Gdańsk można mieć w sercu, lubić, szanować, nie lubić, ale to nic nie ma wspólnego z piłkarskimi miernotami, często bez ambicji do tego, kłamliwymi na czele z trenerem który nie radzi sobie z obowiązkami.
To nie Lechia to wyrobnicy którzy w Lechii nie powinni być.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kogoś ta porażka dziwi?

Chyba tylko hurraoptymistów cieszących się z fartownych zwycięstw po kiepskiej grze.

Realiści widzą jak jest z Lechią naprawdę, a że dobrze nie jest... przewiduję na koniec sezonu miejsce tuż za "pucharowymi"
Czyli jak zwykle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

LG

Peszko,co?Dublet buhahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

REALISTA

to 3 do 0 to początek konca tych fartów które Lechia miała :) jesli ktoś myślał o pucharach to naprawdę się na piłce nie zna ! trener nie ma pojęcia o piłce drużyna od samego początku gra jak geriatria tylko stać ich na 20 min brak pomyslu na grę szybkości to zwykła praknia która kibiców ma gdzieś !!!!!!! załapią się w środku tabeli i tyle co zawsze :) Legia i Lech z pewnością będą grać o trofea mimo że ich miejsca w tabeli są obecnie niskie ale w tych klubach inaczej się postrzega piłkę bo w GDANSKU pralnia!!!!!!!! niech nadal trzymaja trenera Mile i innych kopaczy :) wynik już jest znany

Prawdziwy KIBIC

z klubem się jest na dobre i na złe ale oni nas mają gdzieś liczy się tylko kasa i pralnia! powinniśmy zrobić bojkot i niech Madziara, Nowak oraz super gracz Mila oglądają te mecze z trybun sami !!!! moze wówczas nauczą się szacunku do kibiców jak spadną do 2 ligi bo tam ich miejsce
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

miejsce Lechii

Mecz z Ległą pokazał gdzie jest miejsce Lechii !!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co na to "wielki" obrońca Wawrzyniak??? Cienias, słabeusz, żeby grać tak jak ten PATAŁACH to porażka . Po co tego dziadzia Nowak wystawia?? On nie ma siłe dłużej niż 10 minut biegać! Stoi i się lampi jak mija go piłka, a potem rozdziawia gęba że go minęła. Żałość bierze patrzeć na tego nieudacznika!

Ale beka! Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze Sprzątać ulice , a nie grać w piłkę pacany!!!raz dziadostwo!

Na przykład ja jestem takim debilem. Pójdę na następny i jeszcze następny itd. itd. Niby dlaczego mam nie chodzić na mecze Lechii? Chodzę bo kibicuję klubowi a nie kalece Wolskiemu czy braciszkom z Portugalii. Ty pewnie jesteś wielkim Lechistom po wygranych meczach co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

..niepisz debile sam sie okreslasz

daleki jestem od zlosliwosci..mysl pozytywnie..nie ulegaj kurduplowi..tego zyczy stary kibic LG. (67)

Ponad 30000 starych kibiców czeka w Gdańsku na obejrzenie swojej starej Lechii

a nie na siłę oglądanie jakiejś zbieraniny nie wiadomo skąd , Juniorzy Lechii bez szans na grę bo nie dają preziowi kasy do kieszeni . Rezerw nie ma . Naprawdę nie ma kto grać trenować i zarządzać naszym klubem Lechią Gdańsk . Postawmy się tym kombinatorom i olejmy kilka następnych meczów może wreszcie pójdą po rozum do głowy , że bez kibiców są nikim .

Lechia wygrywa wszyscy pieją z zachwytu

Lechia przegrywa to wiadro pomyj.
Kto jest prawdziwym kibicem ten jest z klubem na dobre i złe. Wielu tutaj widzę, że cieszy się z przegranej. Kibicom Arki się nie dziwię, takie lokalne prztyczki, ale swoi?
Ciężka praca i będzie dobrze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chłopie!!! Pieją po wygranych,bo się na piłce nie znają!

W tym sezonie jeden przyzwoity mecz z ruchem reszta to fart!!! Gdzie ta ofensywny gra Lechii o której Nowak gada? Sprawdź statystyki chłopie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Emocje opadły jak po bitwie kurz. I co dalej? Pstro! Nie ma drużyny! Są tylko pajace i Krasić. O , i Vania. Jedyny, który robi postępy. Reszta, to dno. Dno dna. Bo bez żadnej przyszłości. Krasić nadaje się na "profesora" do drużyny młodzików, ale tu, do ekipy emerytów? Po co?
Tylko jaki ma sens o tym pisać? Szkoda, że Nowak okazał się zwykłą gnidą, grającą z mędziarą i spką w jednym menelstwie. Życzą wam 0 kibiców na następnym meczu. A kibicom życzę otrzeźwienia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda to, tylko trzeba pomyśleć po co chodzić na mecze nie naszej drużyny.

Najlepsi w Lechii.

Bracia Paixao, szybkość i dynamika w grze na wysokim poziomie, zgranie zwłaszcza pod bramką rywala powala nawet ich bramkarza, celność strzałow imponująca, wytrzymałość maratończyków.
Wolski, heros na boisku, wygrywa wszystkie pojedynki jeden na jeden, rozdziela piłki niczym Deyna.
Kuświk, biega mało ale cały czas myśli, potrafi tak myśleć nawet 90 minut.
Mila , nie gra, ale nie musi jak Wolski, był dobrym duchem szatni, jest jeszcze lepszym na ławce jak siedzi obok Nowaka którego nawet potrafi poklepać duchowo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

i to nie jest nasze ostatnie słowo !!!

Lwy Północy będą z nas dumne

tak że...

wywiadu płomiennego oczekuję

stop przybledom....

tyle pieknych chwil przezywalismy z nasza L.G a teraz namy
"" wladze L G ktore serwuja przyniesc podaj pozamiataj.Ps. .jaki gospodarz takie gospodarstwo...

powodzenia..nasza stara dobra L.G

wracaj do Narodzin 1945

L.G

to jeszcze jestes ty moje kochanie ''''!

Szkoda,

ale teraz rządzą Legia i Lech ale to jest inna bajka.

Mecz byl.wundabar...lechia über alles. Danzig sehr gut

Gdy 2-ga drużyna w tabeli przegrywa z 12-tą to chyba o czymś to świadczy.

Albo, SPRZEDALI, albo są zwykłymi KOPACZAMI I WIEŚNIAKAMI(żeby nie napisać zwykłą ch...nią).

Ciekawe ile wzięli kasy bo nikt mi nie powie ze układu nie było Do przerwy graliśmy poprawnie Po przerwie szron i pasterze z Portugalii czy paxiao stwierdzili ze po co mają siły tracić jak są na wczasach nad polskim morzem Tak słabych piłkarzy w życiu nie widziałem Dobrze ze Vanija wyciągnął tak z 5 goli minimum Sprzedany mecz nie ma wuja

Z Puszczą kompromitacja teraz źenada ale jak z Arką nie będą walczyć to chyba im się tzw WP należy

Bracia na ławę

Bracia z Portugalii to już dawno powinni odpocząć, chociaż nie wiem czym się zmęczyli. Nawet gdy jest szansa na kontrę, nikt się nie podłącza do tej kontry i wszyscy obserwują co np. Peszko zrobi z piłką. Żenada. Haraslin z Peszką powinni grać na skrzydłach a Kuświk na szpicy. Trener Nowak nie pownien tak szybko przechodzić na grę trójką obrońców, widząc co Legia robiła gdy graliśmy czterema obrońcami. A pomocnicy powinni grać bliżej obrońców ponieważ było za dużo przestrzeni dla Legii. Ogólnie było wrażenie że pojechali po remis. Słabo.

Dla Lechii to jest dobre takie lanie oddali piłkarzy którym się chciało grać a teraz został szrot z Portugalii plus drewno stolarski Wiśniewski mila i trener który nie ma pomysłu na grę tej drużyny

W....ony

W...........ać wy pseudo grajki tyle zaangażowania nas kibiców jazda do Warszawy. Doping a wy darmozjady biegać wam się nie chce ją bym was wszystkich za jaja p.........ił
do góry