Widok
LEGIA - LECHIA 3:0
Opinie do artykułu: LEGIA - LECHIA 3:0.
Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Lechia jest słaba fizycznie i niestety nie stać jej na otwartą walkę prze 90 minut
- zagrała otwarcie z Niecieczą i przegrała, teraz z Legią - to samo. Trener uwierzył w Sławczewa i chłopak niestety nie dał rady, a Kovacevic się marnuje - a tak na marginesie - na transfermarkt jest zaznaczone, że Vanja ma hiszpański paszport - czy to błąd, a może trener o tym nie wie ?. Majstrowanie w obronie związane z transferami zrobiło swoje. Obrona nie stanowi monolitu. kolejny test z Lubinem - bez Malocy
Dlaczego jesteśmy świadkami ogólnopolskiej fascynacji Nowakiem?
Do wczoraj największą słabością Lechii był dla mnie brak prawdziwego snajpera. Można oczywiście wygrywać mecze nie mając rasowego napastnika, ale do czasu. I czas ten nadszedł w momencie odrodzenia Legii. Ten problem od wczoraj jest moją 2-ką.
Na pozycji lidera (z drugiego miejsca) jest trener P. Nowak. Fascynacja jego trenerskim kunsztem mnie dziwi. Niestety dla Lechii zweryfikuje go październik. Dobry marketing, fajne wywiady, cmokanie przed kamerą - ok, to się dobrze sprzedaje. Niestety mamy 11-tą kolejkę, a Lechia nie potrafi zagrać meczu na równym, wysokim poziomie. Jestem pełen obaw.
Na pozycji lidera (z drugiego miejsca) jest trener P. Nowak. Fascynacja jego trenerskim kunsztem mnie dziwi. Niestety dla Lechii zweryfikuje go październik. Dobry marketing, fajne wywiady, cmokanie przed kamerą - ok, to się dobrze sprzedaje. Niestety mamy 11-tą kolejkę, a Lechia nie potrafi zagrać meczu na równym, wysokim poziomie. Jestem pełen obaw.
:(
Niestety to bramkarz zawalił ten mecz po błędzie jaki popełnił i od tego wszystko się posypało. Nie zmienia to faktu, że piłkarze słabo grali. Lechia powinna szukać nowego bramkarza. Milinković-Savić zawalił już kilka meczy a zagrał może dwa dobre. Myślicie, że z Anglii to się go pozbyli bo się na nim nie poznali :) Ten chłopak ma problemy z każdą piłką, którą łapie w ręce nigdy nie będzie z niego dobry bramkarz. Taka jest prawda sprzedawać póki chce jeszcze go ktoś kupić. Nowak zaczyna popełniać te same błędy co trenerzy w Legii zawodnicy prosto z samolotu zaczynają grać jako podstawowi obrońcy :(
odpusc sobie takie teksty ze to przez Vanie przegraliśmy bo wpuścił bramkę. Zespół który chce walczyć o coś więcej niż miejsce w pierwszej ósemce nie moze padać na kolana po stracie bramki. Oni przyjechali do Wawy z nastawieniem ze przegraja i tyle, od samego poczatku tylko szczescie i bramkarz ich ratował. Jesli chce sie wygrac tio trzeba grac caly mecz na maxa. Pokaz mi jednego który grał na maxa. Nawet wielki mistrz rozgrywania Krasić nie widział co zrobic z piłką. Żenada i wstyd. Zero ambicji. Spojrz sobie na mecz w Płocku, stracili dwie bramki i podnieśli sie ba nawet zaczęli dominować na boisku tylko fuks uratował wygrana skisły.
:(
To był mecz do pierwszej bramki równie dobrze my mogliśmy go wygrać gdybyśmy zdobyli bramkę jako pierwsi. Nie napisałem, że piłkarze grali super :) Od dawna widać, że coś się nie klei w drużynie. Niestety to nie zmienia faktu, że największą winę ponosi bramkarz takie wpuszczone szmaty jak ta pierwsza nie powinny się zdarzać. Milinković-Savić to nie jego pierwsza taka wpuszczona szmata. Zawalił już wiele spotkań i to należy do kolejnych. On po prostu nie umie łapać piłek w ręce nie mówiąc już o grze na przedpolu. Chcesz mi powiedzieć, że Manchesterze United nie wiedział co robił jak sprzedawał Vanje :)
Gdzie Rzym a gdzie Krym? To że MU oddaje bramkarza, nie znaczy że nie nadaje się do żadnej ligi. Sądzisz że naszych pseudo obrońców by zatrzymali bo są lepsi od niego? Zobacz ile razy w jednym meczu uratował nam d*pe. A jeżeli nie ma wsparcia od obrońców i pozwalają rywalom strzelać skąd chcą to się nie dziwię że wpuszcza 3 bramy. I ma prawo popełnić błąd skoro jest tak zalatany od pierwszego gwizdka bo już w pierwszej połowie gdyby nie on mieliśmy 3 wbite kolego
Dalej wierzycie w zlotoustego"trenera" i o ofensywnej pilce?
Fart się skończył i pokazał dobitnie gdzie Lechia pasuje z tym trenerem! Gadanie o ofensywnej pilce,a nie strzelanie na bramkę przeciwnika co najmniej 5 strzałów na mecz to jak to nazwać? Mieliśmy Maka chłopak siał zament w szeregach przeciwnika to się go pozbyto! Podsumowując mecz to jak spotkanie Merca s 65 amg z maluchem
Lechia jest slaba
Zawsze uwazalem ze obecne miejsce Lechii w tabeli jest przypakiem a dokładnie szczęściem. Np. ostatni mecz z Lechem , gdzie Lechia byla zdecydowanie gorsza a wygrala. I tak często. W grze Lechii nie widac pomyslu ani taktyki a ich sytuacje wynikają z przypadku i troszke z indywidualnych umiejetnosci
mistrzow swiata-upadłych ktorych mamy tylko i wylacznie ze wzgledu na w miare dobry budżet jak na ekstraklasę.Kasa to nie wszystko w piłce, przekonali sie juz w Chelsea,Manchesterze City czy Psg a potwierdziła Borussia czy Atletico
mistrzow swiata-upadłych ktorych mamy tylko i wylacznie ze wzgledu na w miare dobry budżet jak na ekstraklasę.Kasa to nie wszystko w piłce, przekonali sie juz w Chelsea,Manchesterze City czy Psg a potwierdziła Borussia czy Atletico
Po prostu trzeba nie których piłkarzy sprowadzic na ziemie. Szkoda ze nie ma drugiej drużyny. Nowak dzisiejsze zmiany byly fatalne. Vanja dobry mecz oprócz tej bramki a potem dluuuuuuugo nic. Na legie powinno grać 4 obrońców. Szło dobrze aż do zmian. Podziękujmy za grę na jakiś czas marco paixao , kuswikowi , wolskiemu stolarskiemu. Flavio niech idzie na szpic albo kobylanski , haraslin z peszkinem na skrzydla , krasic(kovacevic) chrapek srodek więcej młodości na rezerwę nazwiska nie grają
Zawsze z moją ukochaną Lechią
Mam gdzieś wszystkie komentarze i wpisy w necie. Historia kibicowania ( a mam 57 lat) prowadzi do wniosku, że Lechia była i będzie moim drogowskazem. Nie utożsamiam się czasami z ultrasami i ich oprawami ale co mi pozostaje. Z kim mam walczyć. Wkurza mnie czasami, że za daleko wychodzą.
Ale Lechia jest najważniejsza.
Ale Lechia jest najważniejsza.
Cieniasy i tyle
Oglądając mecz wydawało by się że legionistów jest więcej. Byli wszędzie, za każdym razem byli szybsi co już pisałem po meczu z lechem. Lechiści nie potrafili przecinać podań, odstawiali noge.Po prostu żenada. Tylko Vańka zasłużył na słowa uznania mimo głupiej 1 bramki. Śledziki tak się nie sr*jcie że pykneliście ległą bo pamiętajcie że oni grali głębokimi rezerwami. Lechia wygrała z jagą a wy co tam ugraliście?
Taktyk
Panie Nowak taktyk z Pana żaden . Mecz z Legią potwierdził mój pogląd. Kuświk już dawno powinien grać w rezerwach .Ale klepie Pana po plecach, misiuje to i gra. Jedynie co masz Pan dobrego to dobry układ z Zarządem Lechii, który przedłużą z Panem kontrakt za brak pomysłu w grze. Zaczęły się schody, teraz Zagłebie i kolejna kompromitacja. Jestem pewien, że tak będzie.
Wszyscy krytykują,tylko dlaczego teraz? Przecież oni tak grają od początku sezonu. Tylko padaka i piach. A trener bredzi o postępie. Dwa razy byłem na stadionie i nie widziałem ani jednej składnej akcji. Tylko kopania. I co to za budowanie ,drużyny ze starych dziadów. Mila nie ma siły na pięć minut, grubasy portugalskie nadają się do grania jak Nowak na trenera. Komedia!
dobra zmiana +
O co tu chodzi gdy się czyta, że trener przestrzegał piłkarzy przed Legią a po stracie gola po błędzie bramkarza, wycofuje się obrońcę. Wszystkim wiadomo, że w Lechii oprócz S. Peszki i pracującego na całym boisku Krasić'a pozostali nie lubią cofać się do obrony. Przecież był jeszcze czas, że można było podjąć walkę i starać się doprowadzić chociażby do remisu. Ale wykonano taktyczne samobójstwo i pozwolono się rozstrzelać ! Żal było patrzeć
Lechia-drużyna bez taktyki i determinacji.
U prawie wszystkich kopaczy zawodzi motoryka. Są za wolni ,za mało skoczni oraz nie potrafią atakować totalnie. Pod bramką przeciwnika dostają małpiego rozumu i nie potrafią wykorzystać 100% sytuacji .Zupełnym nieporozumieniem jest tolerowanie Wolskiego. On zapomniał grać w piłkę. Lepiej wypożyczyć go do Wisły -niech się odbuduje. Bracia potrafią technicznie obracać piłką ,ale brakuje im szybkości i zadziorności. Kuświk ,to II-ligowy napastnik. Nie potrafi wypracować sobie pozycji, ani ustawić się w polu karnym. Krasic ładnie rozgrywa ,ale szybko się męczy i zapomniał strzelać . Haraslin mógłby grać na skrzydle zamiast Flavio, ale jest rezerwowym. Chrapek nie może osiągnąć formy z ubiegłych rozgrywek. Obrona przy dużym naporze przeciwnika jest zagubiona i wybija piłkę na oślep.Vanja osiągnął niezłą formę,ale jako młokosowi zdarzają się babole - kłania się brak doswiadczonego bramkarza. Jedynym piłkarzem oddajacym zdrowie na boisku jest Peszko. I to by było na tyle.
I znowu ten sam bzdurne tłumaczenia kibiców Lechii i arki. sledzie ciesza sie ze oni wygrali z legła a lechia smieje sie ze niby z drugim a moze i trzecim składem.
Ludzie kogo to obchodzi. moze i arka grała z 3 składem moze i akurat trafiła na czas kiedy w leglej bylo zle, zawodnikom nie szło, trener do d.py. i atmosfera nie sprzyjała. Jednak to co pokazali wczoraj nasi "mistrzowie" to śmiech na sali. Wiedziałem ze będzie ciężki mecz, zmiana trenera zawodnicy podbudowani legła musiała udowodnić wszystkim ze są najlepsi. I udowodnili.
Obrona w Lechii to porażka, legia rozgrywała sobie pileczke i wchodziła w nasze pole karne jak i kiedy chciała. Jak można dopuścić by przeciwnik oddał tyle strzałów, Brawo dla Vani mimo tego babola przy pierwszej bramce, bo to on przyczynił sie głownie do tego iż 3:0 to był najniższy wymiar kary.
I jeszcze jedno mnie zastanawia, jak nasza ofensywa ma strzelać skoro bracia piksele przeszkadzają sobie nawzajem, nie wspomnę iż po raz kolejny /akcja ksero z Cracovia/ nie trafia sie 100%. Dlaczego nasi "mistrzowie" nie potrafią zrobić szybkiej akcji na 2-3 podania zakończonej dobrą wrzutką lub prostopadłym zagraniem i w końcu strzałem choćby w światło bramki??
Ludzie kogo to obchodzi. moze i arka grała z 3 składem moze i akurat trafiła na czas kiedy w leglej bylo zle, zawodnikom nie szło, trener do d.py. i atmosfera nie sprzyjała. Jednak to co pokazali wczoraj nasi "mistrzowie" to śmiech na sali. Wiedziałem ze będzie ciężki mecz, zmiana trenera zawodnicy podbudowani legła musiała udowodnić wszystkim ze są najlepsi. I udowodnili.
Obrona w Lechii to porażka, legia rozgrywała sobie pileczke i wchodziła w nasze pole karne jak i kiedy chciała. Jak można dopuścić by przeciwnik oddał tyle strzałów, Brawo dla Vani mimo tego babola przy pierwszej bramce, bo to on przyczynił sie głownie do tego iż 3:0 to był najniższy wymiar kary.
I jeszcze jedno mnie zastanawia, jak nasza ofensywa ma strzelać skoro bracia piksele przeszkadzają sobie nawzajem, nie wspomnę iż po raz kolejny /akcja ksero z Cracovia/ nie trafia sie 100%. Dlaczego nasi "mistrzowie" nie potrafią zrobić szybkiej akcji na 2-3 podania zakończonej dobrą wrzutką lub prostopadłym zagraniem i w końcu strzałem choćby w światło bramki??
Naga prawda o Lechii.
Trener Nowak jest dobry ale dla właścicieli z Niemiec, robi to co sobie życzą, akceptuje piłkarski złom, wstawia nawet takich jak Wolski który nie potrafi grać a musi, zgadza się na handel kup i sprzedaj przez co został mu jeden prawdziwy obrońca /Maloca/ z resztek nie potrafi sklecić zespołu bo i nie może.
Z kim , bracia Paixao są wolni jak portugalskie muły,Wawrzyniak i Wojtkowiak piłkę zawodową mają za sobą, stary Krasić jest dobry bo nadrabia ambicją i wolą walki czego wymienionym dwóm panom na W brakuje.Upiera się na Kuświka , piłkarza który swoją rolą na boisku coraz bardziej rozśmiesza.
Nad tym wszystkim unosi się chmura półprawd, pustej i prostackiej reklamy.
Lechia na dziś wysoko stoi w tabeli ale słabością innych drużyn, czy one są gorsze od Lechii nadal pokażą już tegoroczne mecze.
Z kim , bracia Paixao są wolni jak portugalskie muły,Wawrzyniak i Wojtkowiak piłkę zawodową mają za sobą, stary Krasić jest dobry bo nadrabia ambicją i wolą walki czego wymienionym dwóm panom na W brakuje.Upiera się na Kuświka , piłkarza który swoją rolą na boisku coraz bardziej rozśmiesza.
Nad tym wszystkim unosi się chmura półprawd, pustej i prostackiej reklamy.
Lechia na dziś wysoko stoi w tabeli ale słabością innych drużyn, czy one są gorsze od Lechii nadal pokażą już tegoroczne mecze.
Z taką grą nie ma co liczyć na top 3. Nowakowi się plan posypał wygląda to jak za Kafarskiego na początku wszystko ok potem plecy. Przykro się na to patrzy ale już wszyscy wiedzą jak grać z Lechią. Wygrane mecze po mega szczęściu fakt lepiej wygrać niż przegrać na koniec sezonu nikt nie patrzy na styl a na punkty tylko na dłuższą metę nie da rady tak jechać. Peszko jedyny zawodnik któremu wczoraj się chciało i miał jeszcze potwierdzenie w grze. Savic znowu bramkę sobie sam strzelił ,a co obronił to leciało w niego chłop jest cieńki jak barszcz !!! Tutaj nie ma drużyny i nie będzie, nie widać żeby jeden za drugiego miał umierać. Teraz jeszcze Zagłębie które jest na fali i ładnie gra i ma BRAMKARZA. TRAGEDIA i nie chodzi o wynik a o styl i to nie z wczoraj ale od początku sezonu ! DRAMAT
Kto chodzi na mecze Lechii ten widzi doskonale co jest grane że Lechia ma więcej szczęścia niż umiejętności lub chęci do gry i w końcu ktoś pokazał Nowakowi i spółce panów piłkarzy jak się gra w piłkę po puszczy nikt nie wyciągnął wniosków wiec legia udzieliła drugiej lekcji panowie z Portugalii dajcie sobie spokój z piłka
Haha
I co farciarze fart sie skończył z waszym pseudo trenerem piłkarzami dla których kasa sie liczy a wasza Lechię maja głęboko w d*pie . Prawda jest smutna macie niby dobrych piłkarzy duży budrzet a naprawde nic z tego nie wynika pralnia gdzie skład ustala ktoś napewno nie Nowak marionetka piłkarze kaske biorą cos mówią ze maja skład ze walczą a prawda jest taka ze skończycie mysle ze 4-7 miejscu z tym niby składem budżetem to skandal . 3-0 to był najmniejszy wymiar kary ale przegrać z ta słaba Legia az tyle wstyd wstyd wstyd
Z tak grającą Legią raczej nikt by nie wygrał
to zupełnie inna Legia niż kilka tygodni temu. Obnażyli nasze słabości i zasłużenie wygrali. Jednak nie do obrońców mam największe zastrzeżenia a do linii ofensywnej - dynamika braci Paxiao jest na poziomie zerowym, przegrywają każdy biegowy pojedynek, a wiele pojedynków po prostu odpuszczają bo sił brakuje.
szkoda
Pierwsza polowa ok,zeby nie ten fatalny blad vanji,moze sytuacja by sie rozwinela inaczej.Blad trenera ze zdjal nunusa i wpuscil kuswika,trzeba bylo ciagnac dalej z 4 obroncami,nie bylo by tak zle.Trudno to jest pilka,glowy do gory,trenowac nad szybkoscia,a wszystko bedzie dobrze.Sloiki wpadly w taka euforie ,jakby pokonali real,puszenie sie tych warszawiakow i mowienie ze wybili nam z glowy tytul mistrza zakrawa o kpine,nie na darmo mowi sie ze pycha kroczy przed upadkie.A cos mi sie wydaje ze ten kryzys u gory w leglej,nie obedzie sie bez reperkusji na zespol.Dzisjaj trzymac kciuki za pogon w meczu z jaga, przerwa na reprezentacje,i bedzie dobrze.Doprowadzic do stanu uzywalnosci pawloskiego,wrocic do systemu gdzie flawio gral w pomocy z milosem.I na koniec ,vanja na trenigach ma trenowac tylko lapanie gornych pilek.pozdrowienia dla zespolu i kibicow.
Trochę pokory!....
"- Jeśli zagramy na takim poziomie, jak w naszych ostatnich meczach, to nie powinniśmy mieć problemów w spotkaniu z Legią. Mamy obecnie najlepszą drużynę w Polsce, mamy dobry okres w naszej grze i chcemy to kontynuować w kolejnych spotkaniach. Nasz cel to pozostanie na szczycie tabeli do końca sezonu - mówi przed meczem z Legią Warszawa obrońca Lechii Gdańsk Mario Maloca."
były takie momenty w tym meczu, gdy Lechia wyglądała na tle Legii jak ekipa z podwórka
Składu i ładu w grze Lechii nie ma przynajmniej od 5-ciu sezonów, może więcej. Obecna pozycja w tabeli nie świadczy o jakimkolwiek progresie drużyny a o regresie pozostałych ekip. Nowak niczego tutaj nie zwojuje, potrzebny jest trener z charakterem, który otrzyma pełną wolną rękę od zarządu jeżeli chodzi o skład i taktykę w tym odstawianie pseudo gwiazdek do rezerw. Wysokość kontraktów uzależnić od efektów drużyny.Wicelider tabeli jest, ale powiedzmy sobie szczerze, poza kilkoma przebłyskami, gra tej drużyny to padlina, na którą ciężko się patrzy. Lechia to chyba najwolniej biegający zespół w lidze, często mam wrażenie, że podchodzą do meczu, jak do sparingu. Niby wszystko w drużynie jest, ale to nie działa.
Po co wy gracie - jak wy ambicji nie macie
Po raz kolejny wstyd i upokorzenie - na tyle pozwolic rywalom to nawet puszcza by nie pozwolila. Ale co tam wazne ze kasa wplywa na konto a wyniki ? A w d*pe z wynikami ! Kasa Pany kasa byle sie zgadzala. Gracie o mistrzostwo ? Wiadomo jak co roku. Puchary odpuszczone , rezerwy rozwiazane , liga tez za chwile ucieknie. Wrrr szmaciarze z was i tyle. Bez ambicji i honoru.
Spodziewałem się zwycięstwa Legii,ponieważ Lechia gra słabo.Kilka szczęśliwych zwycięstw.To wyprawiała obrona Lechii to skandal.Wojtkowiak pozwala na centrę Hlouska
,Nunes i Maloca dno.M Paixao nie trafia z trzech metrów w bramkę,przy b.dogodnej sytuacji.Śmieszny trener po bramce przeszedł na grę trzema obrońcami.To na jeleni,nie na rozpędzoną Legię.
Do tego dochodzi głupie gadanie Malocy i innych.Grać ,nie gadać jak baby.
Zawodnicy niechciani w Lechii jak Frankowski, czy Matuszewski robią furorę.
Sprowadza się zawodników,którzy nie dają jakości.
Najwyższy czas uruchomić myślenie.
,Nunes i Maloca dno.M Paixao nie trafia z trzech metrów w bramkę,przy b.dogodnej sytuacji.Śmieszny trener po bramce przeszedł na grę trzema obrońcami.To na jeleni,nie na rozpędzoną Legię.
Do tego dochodzi głupie gadanie Malocy i innych.Grać ,nie gadać jak baby.
Zawodnicy niechciani w Lechii jak Frankowski, czy Matuszewski robią furorę.
Sprowadza się zawodników,którzy nie dają jakości.
Najwyższy czas uruchomić myślenie.
Lechia to nie ci co noszą jej koszulki.
Klub Lechię Gdańsk można mieć w sercu, lubić, szanować, nie lubić, ale to nic nie ma wspólnego z piłkarskimi miernotami, często bez ambicji do tego, kłamliwymi na czele z trenerem który nie radzi sobie z obowiązkami.
To nie Lechia to wyrobnicy którzy w Lechii nie powinni być.
To nie Lechia to wyrobnicy którzy w Lechii nie powinni być.
REALISTA
to 3 do 0 to początek konca tych fartów które Lechia miała :) jesli ktoś myślał o pucharach to naprawdę się na piłce nie zna ! trener nie ma pojęcia o piłce drużyna od samego początku gra jak geriatria tylko stać ich na 20 min brak pomyslu na grę szybkości to zwykła praknia która kibiców ma gdzieś !!!!!!! załapią się w środku tabeli i tyle co zawsze :) Legia i Lech z pewnością będą grać o trofea mimo że ich miejsca w tabeli są obecnie niskie ale w tych klubach inaczej się postrzega piłkę bo w GDANSKU pralnia!!!!!!!! niech nadal trzymaja trenera Mile i innych kopaczy :) wynik już jest znany
Co na to "wielki" obrońca Wawrzyniak??? Cienias, słabeusz, żeby grać tak jak ten PATAŁACH to porażka . Po co tego dziadzia Nowak wystawia?? On nie ma siłe dłużej niż 10 minut biegać! Stoi i się lampi jak mija go piłka, a potem rozdziawia gęba że go minęła. Żałość bierze patrzeć na tego nieudacznika!
Ponad 30000 starych kibiców czeka w Gdańsku na obejrzenie swojej starej Lechii
a nie na siłę oglądanie jakiejś zbieraniny nie wiadomo skąd , Juniorzy Lechii bez szans na grę bo nie dają preziowi kasy do kieszeni . Rezerw nie ma . Naprawdę nie ma kto grać trenować i zarządzać naszym klubem Lechią Gdańsk . Postawmy się tym kombinatorom i olejmy kilka następnych meczów może wreszcie pójdą po rozum do głowy , że bez kibiców są nikim .
Emocje opadły jak po bitwie kurz. I co dalej? Pstro! Nie ma drużyny! Są tylko pajace i Krasić. O , i Vania. Jedyny, który robi postępy. Reszta, to dno. Dno dna. Bo bez żadnej przyszłości. Krasić nadaje się na "profesora" do drużyny młodzików, ale tu, do ekipy emerytów? Po co?
Tylko jaki ma sens o tym pisać? Szkoda, że Nowak okazał się zwykłą gnidą, grającą z mędziarą i spką w jednym menelstwie. Życzą wam 0 kibiców na następnym meczu. A kibicom życzę otrzeźwienia.
Tylko jaki ma sens o tym pisać? Szkoda, że Nowak okazał się zwykłą gnidą, grającą z mędziarą i spką w jednym menelstwie. Życzą wam 0 kibiców na następnym meczu. A kibicom życzę otrzeźwienia.
Najlepsi w Lechii.
Bracia Paixao, szybkość i dynamika w grze na wysokim poziomie, zgranie zwłaszcza pod bramką rywala powala nawet ich bramkarza, celność strzałow imponująca, wytrzymałość maratończyków.
Wolski, heros na boisku, wygrywa wszystkie pojedynki jeden na jeden, rozdziela piłki niczym Deyna.
Kuświk, biega mało ale cały czas myśli, potrafi tak myśleć nawet 90 minut.
Mila , nie gra, ale nie musi jak Wolski, był dobrym duchem szatni, jest jeszcze lepszym na ławce jak siedzi obok Nowaka którego nawet potrafi poklepać duchowo.
Wolski, heros na boisku, wygrywa wszystkie pojedynki jeden na jeden, rozdziela piłki niczym Deyna.
Kuświk, biega mało ale cały czas myśli, potrafi tak myśleć nawet 90 minut.
Mila , nie gra, ale nie musi jak Wolski, był dobrym duchem szatni, jest jeszcze lepszym na ławce jak siedzi obok Nowaka którego nawet potrafi poklepać duchowo.
Ciekawe ile wzięli kasy bo nikt mi nie powie ze układu nie było Do przerwy graliśmy poprawnie Po przerwie szron i pasterze z Portugalii czy paxiao stwierdzili ze po co mają siły tracić jak są na wczasach nad polskim morzem Tak słabych piłkarzy w życiu nie widziałem Dobrze ze Vanija wyciągnął tak z 5 goli minimum Sprzedany mecz nie ma wuja
Bracia na ławę
Bracia z Portugalii to już dawno powinni odpocząć, chociaż nie wiem czym się zmęczyli. Nawet gdy jest szansa na kontrę, nikt się nie podłącza do tej kontry i wszyscy obserwują co np. Peszko zrobi z piłką. Żenada. Haraslin z Peszką powinni grać na skrzydłach a Kuświk na szpicy. Trener Nowak nie pownien tak szybko przechodzić na grę trójką obrońców, widząc co Legia robiła gdy graliśmy czterema obrońcami. A pomocnicy powinni grać bliżej obrońców ponieważ było za dużo przestrzeni dla Legii. Ogólnie było wrażenie że pojechali po remis. Słabo.