Widok

LEGIA - LECHIA 3:0

Lechia bez żadnych szans w Warszawie Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: LEGIA - LECHIA 3:0.

Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieniasy i tyle

Oglądając mecz wydawało by się że legionistów jest więcej. Byli wszędzie, za każdym razem byli szybsi co już pisałem po meczu z lechem. Lechiści nie potrafili przecinać podań, odstawiali noge.Po prostu żenada. Tylko Vańka zasłużył na słowa uznania mimo głupiej 1 bramki. Śledziki tak się nie sr*jcie że pykneliście ległą bo pamiętajcie że oni grali głębokimi rezerwami. Lechia wygrała z jagą a wy co tam ugraliście?
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3

(L)

Jeden gol, drugi gol, trzeci leci na tablicy 3-0 się świeci Co za szał Co za szał co za radość Te drużyny z trojmiasta to słabość
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

Taktyk

Panie Nowak taktyk z Pana żaden . Mecz z Legią potwierdził mój pogląd. Kuświk już dawno powinien grać w rezerwach .Ale klepie Pana po plecach, misiuje to i gra. Jedynie co masz Pan dobrego to dobry układ z Zarządem Lechii, który przedłużą z Panem kontrakt za brak pomysłu w grze. Zaczęły się schody, teraz Zagłebie i kolejna kompromitacja. Jestem pewien, że tak będzie.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nowak im szybciej wyp... braciszków tym lepiej
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynianin

Mam tak samo jak Ty, Ligę Mistrzów w TV hahahahahah
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdynianin

Hahaha chyba Arka ległą pociągnęła 1:3 , chyba że był walkowerem o czym nie wiem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak to miożliwe,że taka słaba Legia ogrywa wicelidera tylko 3:0 choć mogli wygrać z 5 do 0. Nowak ty jesteś trenerem?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kibicuje Arce

Też to nie była nasza sobota. Ale przynajmniej wiem że nikt nie odpuszczal.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gwiazdy pojechały wygrać ze słabą Legią

a tu niespodzianka
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie szczęście że tylko 3-0

Vanja uratował wam d...y
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz widać na co stać Lechie

czar prysł
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakkolwiek legia to niekoniecznie moja bajka a jej występy w europie są czasem godne pożałowania to jednak cieszy że wygrała drużyna Polska, szczególnie że nie miała do tej pory w tym sezonie żadnego pomysłu na grę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

arka i lechia

gadały skrzypce do trąbki,jedne i drugie rzępolą ,to do tego poniżej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwierniejsi z wiernych

Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wszyscy krytykują,tylko dlaczego teraz? Przecież oni tak grają od początku sezonu. Tylko padaka i piach. A trener bredzi o postępie. Dwa razy byłem na stadionie i nie widziałem ani jednej składnej akcji. Tylko kopania. I co to za budowanie ,drużyny ze starych dziadów. Mila nie ma siły na pięć minut, grubasy portugalskie nadają się do grania jak Nowak na trenera. Komedia!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zerem!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piłkarzyki i trenerek. I pusty stadion za chwilę. Energa sypnie kasą, a prąd podrozeje. Szalala szalala
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

rezerwy Legii w dodatku gdy forma Warszawyrównała się zeru
warto to dodac
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 21

dobra zmiana +

O co tu chodzi gdy się czyta, że trener przestrzegał piłkarzy przed Legią a po stracie gola po błędzie bramkarza, wycofuje się obrońcę. Wszystkim wiadomo, że w Lechii oprócz S. Peszki i pracującego na całym boisku Krasić'a pozostali nie lubią cofać się do obrony. Przecież był jeszcze czas, że można było podjąć walkę i starać się doprowadzić chociażby do remisu. Ale wykonano taktyczne samobójstwo i pozwolono się rozstrzelać ! Żal było patrzeć
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry