Widok

LEGIA - LECHIA 3:0

Lechia bez żadnych szans w Warszawie Temat dostępny też na forum:
Opinie do artykułu: LEGIA - LECHIA 3:0.

Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lg

Peszko i Haraslin to tacy wolni znowu nie sa.Ale jak Ci niby wolbi graja z klepy i swoje to jest poploch w wiekszosci klubow w lidze!
Sledzie lby do gory fuksem przegraliscie
Pzdr dla fanow z Trojmiasta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od Borsukow sie oddzikuj😃
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lg

Taktyke dobiera sie wzgledem wyniku i sytuacji na boisku.
Moim zdaniem dobrze postapil wprowadzajac napastnika za obronce nawet jak to byl Grzesiu ktory wygral nam necz z Korona
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dajcie spokój z taką grą

Lechia na więcej już nie stać to było wszystko na co ich stać. Nic nie zmienia się tylko lat przybywa , emerytom dzięki , czas budować zespół od nowa.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niepotrzebni

Mak dobrze gral,Gerson lepszy od Janickiego, Makuszewski wzmocnilismy najgorszego wroga,Frankowski strzela w Jadze.Kto tam k..wa rzadzi w tej Lechii ze sze takie decyzje?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego jesteśmy świadkami ogólnopolskiej fascynacji Nowakiem?

Do wczoraj największą słabością Lechii był dla mnie brak prawdziwego snajpera. Można oczywiście wygrywać mecze nie mając rasowego napastnika, ale do czasu. I czas ten nadszedł w momencie odrodzenia Legii. Ten problem od wczoraj jest moją 2-ką.
Na pozycji lidera (z drugiego miejsca) jest trener P. Nowak. Fascynacja jego trenerskim kunsztem mnie dziwi. Niestety dla Lechii zweryfikuje go październik. Dobry marketing, fajne wywiady, cmokanie przed kamerą - ok, to się dobrze sprzedaje. Niestety mamy 11-tą kolejkę, a Lechia nie potrafi zagrać meczu na równym, wysokim poziomie. Jestem pełen obaw.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie masz pojęcia o piłce.... zobacz ile legia oddała strzałów

Twoim zdaniem to wina bramkarza? d*pa ze śmiechu mi odpadnie zaraz. Takie statystyki pokazują jak słabą mamy obronę gościu...34 strzały z czego 14 w światło! Brawo bramkarz bo powinno być 7 najmniej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tragedia..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ty co, debil? Wolał zaryzykować i gonić wynik, stąd taka zmiana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

super info
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Poza brakiem wykonczenia Lechia zagrala niezly mecz

Gdyby braciszki P nie podpalali sie pod bramka jak dzieci wynik moglby byc zupelnie inny. Wanka, owszem, mogl sie pewnych rzeczy ustrzec, ale I tak widac duzy progress. Do reszty druzyny ciezko sie czepic w goole.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ręcznik

Pilnie pozbyć się tego ktoś z bramki
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

:(

To był mecz do pierwszej bramki równie dobrze my mogliśmy go wygrać gdybyśmy zdobyli bramkę jako pierwsi. Nie napisałem, że piłkarze grali super :) Od dawna widać, że coś się nie klei w drużynie. Niestety to nie zmienia faktu, że największą winę ponosi bramkarz takie wpuszczone szmaty jak ta pierwsza nie powinny się zdarzać. Milinković-Savić to nie jego pierwsza taka wpuszczona szmata. Zawalił już wiele spotkań i to należy do kolejnych. On po prostu nie umie łapać piłek w ręce nie mówiąc już o grze na przedpolu. Chcesz mi powiedzieć, że Manchesterze United nie wiedział co robił jak sprzedawał Vanje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak mi przykro aaaaahhhhhaaaaahhhhhhaaa aaaaahhhhhaaaaahhhhhhaaa aaaaahhhhhaaaaahhhhhhaaa
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak tam Mania wielkości betoniarzy?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naga prawda o Lechii.

Trener Nowak jest dobry ale dla właścicieli z Niemiec, robi to co sobie życzą, akceptuje piłkarski złom, wstawia nawet takich jak Wolski który nie potrafi grać a musi, zgadza się na handel kup i sprzedaj przez co został mu jeden prawdziwy obrońca /Maloca/ z resztek nie potrafi sklecić zespołu bo i nie może.
Z kim , bracia Paixao są wolni jak portugalskie muły,Wawrzyniak i Wojtkowiak piłkę zawodową mają za sobą, stary Krasić jest dobry bo nadrabia ambicją i wolą walki czego wymienionym dwóm panom na W brakuje.Upiera się na Kuświka , piłkarza który swoją rolą na boisku coraz bardziej rozśmiesza.
Nad tym wszystkim unosi się chmura półprawd, pustej i prostackiej reklamy.
Lechia na dziś wysoko stoi w tabeli ale słabością innych drużyn, czy one są gorsze od Lechii nadal pokażą już tegoroczne mecze.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

jugol bez pokory

Ten ktoś z innej dyscypliny...hokej może ręczna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry