Widok
Również mam blisko do tego przedszkola i brałam je pod uwagę, choć otoczenie faktycznie odstrasza. Wnętrze i wyposażenie przedszkola OK, ale po dłuższej rozmowie z właścicielką zdecydowałam się na inne przedszkole, do którego mam dużo dalej, ale przynajmniej zaufanie, że moje dziecko będzie w dobrych rękach. Bardzo dziwna pani.
Ja również nie zostawiłabym tam swojego dziecka, pomieszczenie ciemne, z zewnątrz faktycznie odstrasza, punkt liczy bardzo mała liczbę dzieci, czesne za wysokie jak na ogół tego co oferuje Legolandia. Niestety albo i dla nas rodziców stety w rejonie karwin i wielkiego kacka powstało sporo placówek więc jest w czym wybierać. Ja osobiście wolę żeby moje dziecko miało kontakt z rówieśnikami więc grupa czwórki dzieci zupełnie mnie nie przekonuje.
Punkt legolandia jest kiepsko wyposażony,wygląda nieatrakcyjnie, z zewnątrz przypomina kurnik.Byłam latem,strasznie się kurzyło z pętli autobusowej.Właścicielka chaotycznie określała warunki,zostałam zbyta ulotką i mało konkretnymi informacjami na temat opiekunki i jej doświadczenia.Po wyjściu z przedszkola zorientowałam się,ze w przedszkolu mieszka pies właścicielki a mój wnuk ma alergie,zrezygnowałam więc z tej opcji.Jestem emerytowaną nauczycielką i wiem,że edukacja na wczesnym poziomie jest bardzo istotna,nie sądzę aby to przedszkole mogło oferować coś sensownego dzieciom,to tylko przechowalnia.Świadomie nie polecam!
Opinie zamieszczane w sprawie przedszkola zainteresowały mnie i osobiście je odwiedziłem.Punkt jest świetnie wpasowany na trasie Chwa
szczyno-Gdynia,Sopot kilkaset metrów od ul.Wielkopolskiej.Jest to nowocześnie i ze smakiem przygotowane przedszkole.Nowe meble,cie
pły wystrój.Szefowa z wielkim sercem dla dzieci i chyba tylko konkurencja
tego nie dostrzega.Polecam
szczyno-Gdynia,Sopot kilkaset metrów od ul.Wielkopolskiej.Jest to nowocześnie i ze smakiem przygotowane przedszkole.Nowe meble,cie
pły wystrój.Szefowa z wielkim sercem dla dzieci i chyba tylko konkurencja
tego nie dostrzega.Polecam
Wszelkie złe opinie o przedszkolu są zupełnie nie trafione, to stek nieprawdziwych i wyssanych z palca informacji. Pisała je zapewne jedna i ta sama osoba, która zazdrości właścicielce. Przedszkole jest bardzo ładne. Właścicielka niezwykle uprzejma.Zarówno otoczenie jak i przedszkole sprawia bardzo miłe wrażenie. Jak tylko moje dziecko skończy drugi rok życia to na pewno je zapiszę do Legolandii.
Popieram poprzednią opinię. Codziennie przechodzę obok przedszkola z moim rocznym dzieckiem. Uważam, ze otoczenie Legolandii jest zadbane, ze ślicznym, dobrze wyposażonym ogródkiem, gdzie dzieci mają dużo miejsca na swobodną zabawę. Słyszałam opinie o właścicielce, że jest wykwalifikowaną nauczycielką, a przy tym bardzo cierpliwą, miłą i godną zaufania osobą.
to nie jest przedszkole tylko punkt przedszkolny. Jeśli ktoś twierdzi, ze jest dobrze wyposażony i ładny niech tam pójdzie- tak jak ja, lub zobaczy stronę internetowa i zdjęcia na niej i sam sie przekona. wszystkie pozytywy na bank wpisuje sfrustrowana właścicielka. ilość dzieci świadczy o tym, ze rodzice nie sa ślepi. mam tylko nadzieje, ze to nie właścicielka zajmuje sie dziećmi. Lepiej sie prezentowało poprzednie przedszkole w tym miejscu, Jagódka, mimo, że nie było tam takich ogromnych nakładów o jakich wspomina właścicielka.
Każdy inteligentny człowiek wie, ze zaczynając nową działalność potrzeba wiele czasu aby ją rozwinąć, więc jeśli ktoś nigdy tego nie próbował niech wogóle nie zabiera głosu. Przedszkole jest elitarne. Prowadzi je osoba, którą znam i wiem, że się świetnie do tego nadaje. To,że został wykonany tam gruntowny remont za dużą kwotę widać już z daleka i nie potrzeba oświadczeń właścicielki (która na pewno by się tym nie chwaliła). Myślę, że te wszystkie negatywne opinie nie mają żadnego sensu a wręcz dzięki nim, to naprawdę wartościowe przedszkole pozyska wielu nowych małych klientów.
Jestem mamą jednego z dzieci i gwarantuje że przeczkole legolandia jest jednym z lepszych przeczkoli na Karwinach i na Wielkim Kacku. Widać gołym okiem ze te negatywne komentarze pisze ktoś z konkurencji, a wypowiedź jest tak płytka ze brak słów. Panie w przeczkolu wkładają całe serce w edukacje dzieci.Ja jako matka wiem ze moje dziecko trafiło w cudowne ręce jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji to udzielę prywatnie bo konkurencja zaraz będzie wypisywać bzdury.A język jakim posługują się osoby które piszą negatywne komentarze świadczy o tym jakimi są ludźmi czy zaufali byście takim osobą bo ja nigdy.