Widok
Najwyraźniej konkurencja nie śpi, skoro jest tyle negatywnych opinii.
Moja córka uczęszcza do przedszkola od początku sierpnia. Przedszkole jest po generalnym remoncie, wyposażone w zabawki renomowanych firm. Uczy się w nim odpowiedzialności za zwierzątka-jest tam świnka Lola i zajęcia z psem terapeutycznym. Właścicielka i druga nauczycielka to panie z wielkim sercem i jeszcze większą pasją. Traktują każde dziecko indywidualnie i dbają jak o własne. Córcia już zaczyna śpiewać pierwsze angielskie piosenki. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym lepiej trafić. A rodzinna atmosfera sprawiła, że moje dziecoa nigdy nie płakało, nie bało się. Zdarza się raczej, że mówi, że za wcześnie wróciłam :) więc całym sercem polecam to przedszkole! GODNE ZAUFANIA!
Moja córka uczęszcza do przedszkola od początku sierpnia. Przedszkole jest po generalnym remoncie, wyposażone w zabawki renomowanych firm. Uczy się w nim odpowiedzialności za zwierzątka-jest tam świnka Lola i zajęcia z psem terapeutycznym. Właścicielka i druga nauczycielka to panie z wielkim sercem i jeszcze większą pasją. Traktują każde dziecko indywidualnie i dbają jak o własne. Córcia już zaczyna śpiewać pierwsze angielskie piosenki. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym lepiej trafić. A rodzinna atmosfera sprawiła, że moje dziecoa nigdy nie płakało, nie bało się. Zdarza się raczej, że mówi, że za wcześnie wróciłam :) więc całym sercem polecam to przedszkole! GODNE ZAUFANIA!
słabo
to ma być elitarne przedszkole? proszę sprawdzić w słowniku co znaczy to słowo. Bralismy je pod uwage szukajac miejsca dla naszej córki. Umówiliśmy sie na spotkanie rekrutacyjne ale nikt nie przyszedł na wyznaczoną godzinę i nawet nie oddzwonił. Miejsce trochę straszy, w srodku mimo checi nie miałam okazji zobaczyc. Lepiej byloby aby wlascicele wzieli negatywne komentarze do siebie a nie pisali bajki na swoj temat.
Polecam z całego serca. mój syn uwielbiał to przedszkole i Panią Paulinę. Złego słowa nie powiem na to przedszkole. Wspaniale prowadzone, podchodzące indywidualnie do dziecka i jego potrzeb, zainteresowań. Bardzo dużo czasu dziecko spędzało na świeżym powietrzu, co akurat dla mnie było bardzo ważne. Naprawdę nie rozumiem kto pisze tak negatywne i jak dla mnie wyssane z palca opinie? Czy faktycznie osoby te istnieją i czy ich dzieci chodziły do tego przedszkola?
Witam, przedszkole jest wspaniałe. Mój synek uczęszcza do niego od kiedy skończył 2 lata. Uwielbia tam chodzić. Opiekunki - w tym również właścicielka są serdeczne, życzliwe i mają bardzo profesjonalne podejście do dzieci. Każde dziecko jest traktowane jednostkowo, co stwarza idealne warunki do rozwoju. Widać po synku, że pobyt w przedszkolu bardzo stymuluje jego rozwój.
Miałam okazje skosztować również przedszkolnego jedzenia i uważam, że jest bardzo smaczne. Dzieci są ze sobą zżyte i zaprzyjaźnione, mała grupa stwarza ku temu odpowiednie warunki.
Do tego kadra jest naprawdę elastyczna i bardzo pomocna. Wiem, że moje dziecko jest pod najlepszą możliwą opieką.
Nie rozumiem tych nieprawdziwych i negatywnych opinii, które ewidentnie zamieszczane są przez jedną osobę. Szkoda, że nie ma odwagi podpisać się nazwiskiem. Na miejscu Pani Pauliny poprosiłabym o udostępnienie IP tego komputera. To zakrawa o zniesławienie.
Miałam okazje skosztować również przedszkolnego jedzenia i uważam, że jest bardzo smaczne. Dzieci są ze sobą zżyte i zaprzyjaźnione, mała grupa stwarza ku temu odpowiednie warunki.
Do tego kadra jest naprawdę elastyczna i bardzo pomocna. Wiem, że moje dziecko jest pod najlepszą możliwą opieką.
Nie rozumiem tych nieprawdziwych i negatywnych opinii, które ewidentnie zamieszczane są przez jedną osobę. Szkoda, że nie ma odwagi podpisać się nazwiskiem. Na miejscu Pani Pauliny poprosiłabym o udostępnienie IP tego komputera. To zakrawa o zniesławienie.
A wszystkie dzieci można straszyć tak krzywdzącymi opiniami! Powinno się wysłuchać opinii rodziców dzieci uczęszczających do tego przedszkola, a moja córka jest tam od połowy września. Codziennie tam jesteśmy, to jak córka tam się czuje, z jaka radością przychodzi- i niechęcią wychodzi :-) jest najlepszym dowodem że jest to bardzo fajne, przyjazne dzieciom miejsce. Obie Panie mają przede wszystkim przygotowanie do pracy z dziećmi, doświadczenie, ale przede wszystkim ogromne serce dla dzieci. Nikt nikogo nie zmusza do wyboru tej właśnie placówki, decyzje rodziców wszystkich dzieci tam uczęszczających były w pełni przemyślane, świadome i jestem pewna, że wszyscy jesteśmy z wyboru zadowoleni. To jak opisywane jest to miejsce przez osoby które ewidentnie tam nie były jest szalenie krzywdzące dla wszystkich, łącznie z dziećmi, a jad który się wylewa na tym wątku zakrawa na jakąś osobistą potyczkę. Ja jestem bardzo z wyboru zadowolona i szczerze Legolandię polecam :-)))
Nie ma jak opinie osób, które nigdy z przedszkolem nie miały tak naprawdę do czynienia poza przechodzeniem w pobliżu - rzeczywiście jest podstawa do snucia opinii bez uzasadnienia.
Bardzo fajne przedszkole, Panie, które po prostu lubią swoją pracę, a moje dziecko chętnie chodzi, dużo się uczy nowych rzeczy, lubi Ciocie, kolegów i koleżanki, więc to chyba najbardziej wiarygodna opinia :)
Bardzo fajne przedszkole, Panie, które po prostu lubią swoją pracę, a moje dziecko chętnie chodzi, dużo się uczy nowych rzeczy, lubi Ciocie, kolegów i koleżanki, więc to chyba najbardziej wiarygodna opinia :)
Oj tak Pani Paulino, a podszywanie się pod cudze nicki i zachwalanie własnego biznesu jest już w porządku? Przedszkole jak przedszkole ale nigdy nie dorówna do trójmiejskiej średniej. Jeśli ktoś zaprowadza starsze dzieci do pobliskiej szkoły i nie ma czasu na szukanie alternatywy dla młodszego rodzeństwa to ok. ale na góra rok i dla dzieci max. do 4 roku życia.
Nie mogę uwierzyć w to, o czytam na tym forum. Jedyne wyjaśnienie, jakie znajduję to takie, że posty są bardzo stare (sprzed 4 lat), więc może sytuacja diametralnie się zmieniła.
Wracając jednak do tematu - w tym roku wysłaliśmy naszą córeczkę po raz pierwszy do przedszkola i była to właśnie Legolandia. Nie mogę się nachwalić tego miejsca. To była nasza pierwsza adaptacja do warunków przedszkolnych i obawiałam się, że będzie ona dla nas wszystkich koszmarem. Cóż - życzę wszystkim, aby u każdego tak właśnie wyglądała adaptacja. Ciocie, które pracują w przedszkolu okazały naszej córeczce tyle serca, troski i profesjonalnego podejścia, że adaptacja okazała się czystą przyjemnością. Córka ani razu nie płakała i zawsze gdy po nią przychodzę ma ogromny uśmiech na twarzy. Codziennie dzieciaki robią coś ciekawego, rysują, wyklejają, robią domki z pierników, wyprawiają przyjęcia. Do powrotu do domu muszę córeczkę namawiać, bo zawsze chce zostać jeszcze w przedszkolu.
Powtórzę to jeszcze raz - Legolandia jest rewelacyjna i z chęcią powtórzę tę opinię wszędzie. Niezrozumiała zawiść, którą widzę w postach powyżej zdumiewa mnie bezgranicznie.
Wracając jednak do tematu - w tym roku wysłaliśmy naszą córeczkę po raz pierwszy do przedszkola i była to właśnie Legolandia. Nie mogę się nachwalić tego miejsca. To była nasza pierwsza adaptacja do warunków przedszkolnych i obawiałam się, że będzie ona dla nas wszystkich koszmarem. Cóż - życzę wszystkim, aby u każdego tak właśnie wyglądała adaptacja. Ciocie, które pracują w przedszkolu okazały naszej córeczce tyle serca, troski i profesjonalnego podejścia, że adaptacja okazała się czystą przyjemnością. Córka ani razu nie płakała i zawsze gdy po nią przychodzę ma ogromny uśmiech na twarzy. Codziennie dzieciaki robią coś ciekawego, rysują, wyklejają, robią domki z pierników, wyprawiają przyjęcia. Do powrotu do domu muszę córeczkę namawiać, bo zawsze chce zostać jeszcze w przedszkolu.
Powtórzę to jeszcze raz - Legolandia jest rewelacyjna i z chęcią powtórzę tę opinię wszędzie. Niezrozumiała zawiść, którą widzę w postach powyżej zdumiewa mnie bezgranicznie.