Widok

Legolandia-przedszkole-gdynia - proszę o opinie.

Czy ktoś ma jakieś opinie? Szukam miejsca odpowiedniego dla mojego 3 latka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Opinie zamieszczane w sprawie przedszkola zainteresowały mnie i osobiście je odwiedziłem.Punkt jest świetnie wpasowany na trasie Chwa
szczyno-Gdynia,Sopot kilkaset metrów od ul.Wielkopolskiej.Jest to nowocześnie i ze smakiem przygotowane przedszkole.Nowe meble,cie
pły wystrój.Szefowa z wielkim sercem dla dzieci i chyba tylko konkurencja
tego nie dostrzega.Polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Robert-pies właścicielki?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przedszkole jest super byem tam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Moim zdaniem dobrze wyposarzony jak ktos się nie zna to niech nie pisze bzdur
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam
To przedszkole nie zostało wykonane za dotacje tylko własną cieżką praca.Stek bzdur piszecie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Punkt legolandia jest kiepsko wyposażony,wygląda nieatrakcyjnie, z zewnątrz przypomina kurnik.Byłam latem,strasznie się kurzyło z pętli autobusowej.Właścicielka chaotycznie określała warunki,zostałam zbyta ulotką i mało konkretnymi informacjami na temat opiekunki i jej doświadczenia.Po wyjściu z przedszkola zorientowałam się,ze w przedszkolu mieszka pies właścicielki a mój wnuk ma alergie,zrezygnowałam więc z tej opcji.Jestem emerytowaną nauczycielką i wiem,że edukacja na wczesnym poziomie jest bardzo istotna,nie sądzę aby to przedszkole mogło oferować coś sensownego dzieciom,to tylko przechowalnia.Świadomie nie polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ta nora nie wygląda jakby była zrobiona za dotacje..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
Punkty przedszkolne nie są zrobione za dotację tylko ze swoich środków.Jeżeli otrzymują dotację to znaczy , że spełniają ostre wymogi p-poż,sanepidu i bhp.Tylko takie przedszkola budzą zaufanie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja również nie zostawiłabym tam swojego dziecka, pomieszczenie ciemne, z zewnątrz faktycznie odstrasza, punkt liczy bardzo mała liczbę dzieci, czesne za wysokie jak na ogół tego co oferuje Legolandia. Niestety albo i dla nas rodziców stety w rejonie karwin i wielkiego kacka powstało sporo placówek więc jest w czym wybierać. Ja osobiście wolę żeby moje dziecko miało kontakt z rówieśnikami więc grupa czwórki dzieci zupełnie mnie nie przekonuje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10
Podzielam przedmówczynię, Pani nie zbudza zaufania a czesne jest za spore. Kolejny punkt przedszkolny,który zrobiony jest za dotacje a po roku już go nie ma i rodzice zostają z problemem.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11
Również mam blisko do tego przedszkola i brałam je pod uwagę, choć otoczenie faktycznie odstrasza. Wnętrze i wyposażenie przedszkola OK, ale po dłuższej rozmowie z właścicielką zdecydowałam się na inne przedszkole, do którego mam dużo dalej, ale przynajmniej zaufanie, że moje dziecko będzie w dobrych rękach. Bardzo dziwna pani.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
otoczenie przedszkola bardzo zagracone, porządek chyba tylko do zdjęć na stronę. Mieszkam po sąsiedzku, niestety znam właścicielkę z nie najlepszej strony, osobiście nie powierzyłabym jej dziecka.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry